"Hypnotic Poison"

Sahtelerini yaz-kış kullananlar yüzünden büyüsünü kaybetmek üzere olan bir koku. Herkeste olunca olmuyor, bayıyor bir yerden sonra. Hele toplu taşıma araçlarında mutlaka o kokuyu alıyorsunuz ama yazın bu işkenceyi yaşatmayın. 548478357 kişi sıkıştıgımız metrobuste bu sıcakta gitmiyor.

Kışın vazgeçilmez kokularından çok severim tek geçerimmm:KK34:

çok özel bir parfüm ,keşke bu kadar yaygın kullanılmasaydı :KK12:

bende orjinali var cok agir bir koku...

arkadasimda sahtesi var, ayni yanmis araba lastigi gibi kokuyor. cok kötü:KK19:

yorumları okudum.....
bugün alacaktım ki vazgeçtim.... neden?
ağır, lastik gibi, özellikle de tecavüze uğrayan kadınlar var diye okuyunca malum :44:

şimdi alsam mı almasam mı ?
kış mevsimindeyiz eğer güzelse sipariş vereceğim ....
nasıl bir koku? tatlı mı yoksa seksi gibi mi ?

yorumları okudum.....
bugün alacaktım ki vazgeçtim.... neden?
ağır, lastik gibi, özellikle de tecavüze uğrayan kadınlar var diye okuyunca malum :44:

şimdi alsam mı almasam mı ?
kış mevsimindeyiz eğer güzelse sipariş vereceğim ....
nasıl bir koku? tatlı mı yoksa seksi gibi mi ?

o 5 tl ye doldurulan kokular için kullanılmış sanırım . Taklit edilemeyen bir koku ben kullanıyorum tatlı ve seksi kavramlarını bir arada bulabileceğin bir parfüm:KK16: ilk sıktığında ağır gelebilir ama asıl kokusunu biraz zaman gecince gösteriyor

Ayağa düşmüş, berbat derecede ağır, midemi bulandıran sıradan bi' kokudur kendileri .

ayyyyyyy üniversitedeyken sınıfta bi kız vardı bu kokunun hastasıydı,hertarafına boca ederdi,saçlarına sıkardı bir de o saçları attırırdı,etraf parfüm kokusundan geçilmezdi...

ama güzel mi diye sorarsanız........

midemi bulandırıyodu...

en nefret ettiğim bayan kokusu....

aşırı ağır........

bu kokudan nefret ediyorum.ciddi derecede midem bulaniyor,basimi agritiyor :KK43:

aşık olduğum tek koku
çok kadınsı ok sexi bir koku zaten afrodizyak etkili bir pafümmüş.

Benim merak ettiğim bu iki poison'ın farkı nedir? ya da bir farkı var mı?

bende ikisi de var. ikincisi eau sensuelle. koku olarak HPye benziyor ama HP'nin biraz daha hafif, biraz daha yumuşak hali ama o da en az HP kadar etkileyici ve kadınsı. bu iki parfüm de başlıbaşına birer şaheser bana kalırsa. çok çarpıcı ve kalıcı . Aşk ve tutku kokuyor ikisi de buram buram :KK31:

bende ikisi de var. ikincisi eau sensuelle. koku olarak HPye benziyor ama HP'nin biraz daha hafif, biraz daha yumuşak hali ama o da en az HP kadar etkileyici ve kadınsı. bu iki parfüm de başlıbaşına birer şaheser bana kalırsa. çok çarpıcı ve kalıcı . Aşk ve tutku kokuyor ikisi de buram buram :KK31:

bu arada yaşınız 25in altındaysa bu kokular size çok gitmeyebilir, ağır kaçar. olgun kadın kokusudur bunlar :KK34:

Bir süre kullandım, daha hafif konulara geçmek istedim..
Annem kullanıyor, memnun herhalde..
Alıp getiriyoruz, yok demiyor.
:KK53:

yıllardır kullandığım , başka hangi parfümü kullandıysam benimseyemeden gidip tekrar tekrar aldığım bir ortamda kokusunu duyunca o sıralar kullanmıyorsam neden ben kullanmıyorum dediğim ve başka biri kullandığında o kişiye sinir olduğum kendimden başka kimseye yakıştıramadığım :p parfüm :)

birtürlü vazgeçemediğim bir koku,2 kere bitirdim ve bu sefer başka parfüm alıcam diye gidip 3.şişeyi aldım geçen gün.

birtek abim hariç(biraz ağır bir koku sanki demişti)genelde insanların benimle konuşurken snıf snıf diye burunlarıyla kokuyu içerilerine çekmeye çalışıp ne güzel bir koku bu,ne kullanıyorsunuz yorumlarıyla karşılaştım.

internetteki yorumlara bakarak denemek için açık olarak almıştım hypnotıc poisonu ama kokusu o kadar iğrençti ki parfümünün adını bile duymak istemiyordum geçenlerde boynere gittim orda orjinalini denemek istedim bileğime sıkıldığı an kokuya aşık oldum bir koku bu kadar mı güzel olabilirdi bu arada ben esmerim 2 gün kokusu bileğimden gitmedi hemde çok kalıcı ilk fırsatta alıcam tavsiye ederim

Vazgeçemediğim parfümüm ama yazın sıkmamayı tercih ediyorum biraz ağır geliyor. Her ten bu kokuyu kaldıramaz.

X