"Hypnotic Poison"

hypnotic poison kimilerine güzel kimilerine kötü bir koku olarak gelebilir önceki mesajımda dediğim gibi herkesin güzel koku anlayışı ya da beğendiği parfüm notaları farklıdır kimimiz çiceksi severiz kimimiz daha baharatlı oryantal parfümler.. şimdi dior addict' i siz beğeniyorsunuz pembe versiyonu size güzel gelmeyebilir belki ağır parfümlerden hoşlanıyorsunuz gibi ama daha hafif çiceksi koku sevenler beğenebilir yani böyle dememeniz gerekir en azından benim görüşüm diyebilirdiniz

Of hypnotic poison benim kokum. Küçükken gidip gidip ykm'ye girince kırmızı elma gibi şişesini elime alır koklamadan gezmezdim ykm'yi. Büyüdüm ve aldım. :) Gece sıkın etkiyi görün.:jeyyar:

Ben de merak etmiştim ve Dadya'da sıkmıştım hypnotic poison...
O an beğenmedim.. Iyğğ dedim bu mu o kadar övgü alan parfüm...
Tabi bi kaç parfüm daha denemiştim ve her zamanki gibi kokular karışmıştı ben yine bişey alamadan çıkmıştım orda...
Yürüdüm yürüdüm, deli gibi kollarımda ellerimdeki kokuları kokluyorum herkes bana bakıyo..
Döndüm gheri bu koku ne bayıldım dedim.. hypnotic poison olduğunu söyledi ve hemen aldım...
Evet ilk sıkılınca ağır ama kışın sıktığım zaman içimi sıcacık yapıyo bu parfüm benim..
Kış geldi almam lazım.. :)

tek kelimeyle boguyo bu koku beni yaaaa cok agir. bi kez merak edip testerdan denedim eve donuste otobuste yanimda oturan bayan nerdeyse burnunu kapadi ...sinir olmustum bide cikmiyo hic insanin uzerinden.:KK53:

yanımdan bi kız geçti vakti zamanında, nasıl mis gibi kokuyo, seksi, kışkırtıcı hem de ferah, durdurdum kızı:

-Afedersiniz, parfümünüz harika, ne olur ismini söyleyin, dedim.
Sevindi
-Tabi ki, dedi, "Hypnotic Poison"...
-Vaaoooww, dedim.

Koştum gitti parfümeriye, dedim "Hypnotic Poison"
Dayanamadım da orda usule uygun sıktım, torbaya attım parfümü verdim parasını çıktım.
Bi süre sonra..
-Allahım bu ne biçim koku, başkasında başka bende başka kokuyor, demeye başladım :KK52:
Tam anlamıyla burnumun direği intihar etmişti, evime gelene kadar insanlar pis pis baktılar bana, attım kenimi banyoya, yok çıkmıyor, yapıştı koku üstüme sanki, midem bulanıyordu artık..

Günlerden bir gün bir kız geldi yanıma.
-Sende kullanmadığın "Hypnotic Poison" var imiş, bana satabilirsin, dedi.
Sattım, memnun olmuştum, sevinmiştim, makyaj malzemelerimin, aynamın, tokalarımın ve diğer parfümlerimin yanında kibirle kurulması, bana şeytanca bakışı zaten bir süredir beni ziyadesiyle rahatsız ediyordu.

Ondan kurtulmuştum.. :KK23:

Bu parfüm milleti herkese aynı davranmaz efendiler, sana başka kokar bana başka, daha doğrusu sende başka türlü kokar bende başka türlü.
Tenine, cilt tipine, terindeki bilmemne oranına, kaşına, gözüne göre hep başka yayar kokusunu.

Demem o ki; genel bir güzel çirkin parfüm yoktur. Her insanda farklı etkiler gösteriyor. Kiminde şahane duruyor, kiminde dayanılacak gibi değil...

bencede herkes tenine kendine yakışan kokuyu bulmalı, onda güzel duran sende güzel durmuyo yada onda kötü duran sendede kötü durmuyo..arayıp bulmak lazım..

Ben bu kokuya bayılıyorum parfüm dendiğinde aklıma gelen tek şey poison. Velakin bende berbat kokuyo başkalarını koklamakla yetiniyorum :KK9:

geçen sene tanılştım bu kokuyla.
aslında evveliyatı var tabi yanımdan geçen süslü hanfendilerin yol oyunca bıraktığı etkiden.
ama kimsenin yanına yanaşığ parfümünü soramadığım için onun beni bulmasını bekledim.
ve sonunda bir tanıdığımda rastladım.
neyse geçen sene aldım çok sevdim beğendim tabi kıştı yoksa mümkünatı yok kullanmamın.
patronumda astım var odaya girince burnunu kapamaya ,rahatsızlıını sürekli belli etmeye başladı.
ilk zamnlar sinirlendim mahsus yapıyor diye ama sonra gerçekten acıdım çünkü ağır bir parfüm.
aradan yaz geçti.
şimdi yine düşünüyorum ama korkutuyor beni kendinden emin havası.
çok bağırıyor ben burdayım diye..

sevdiğim kış parfümlerimden biri...

Öyle 1 parfüm ki kimisi harika 1 koku diyor.Kimisi ise berbat diyor.:KK51:
Bazı kokular ortalama olarak herkese hitap eder.Ama bu koku öyle 1 koku değil.
Esmer insanlara çok yakışıyor.Açık tenlilere ise yakışmıyor.
Kuzenim esmer,o almıştı.Ona çok yakışıyor bu koku.Ben açık tenli old. için bu kokuyu tercih etmem.Ama berbat da değil.:KK34:

Dün denedim bu parfümü beyaz tenliyim ben de ilk sıktı kadın bayılacak gibi oldum anca akşam eve geldim 4-5 saat geçti o zaman biraz daha hoşuma gitti ama almakta kararsız kaldım.

Her kullandığımda, en az bir kişinin adını sorduğu parfümdür kendisi. Kokusu ağır olabilir ama baştan çıkarıcı:)

baştan çıkardığı kesin ben bile etkileniyorum o kokudan ama ilk 1 2 saat feci ağır dayanılmayacak kadar baharat kokuyor sonrası güzel olsa bile bu yüzden alamayacağım bir koku :KK50:

kızlar çok ağır olduğunu düşünüyorsanız bence kıyafetlerinize sıkıp balkonda biraz havalanmaya asın.. giydiğinizde üstünüzde hafiflemiş olarak kokusu kalacak sizde tek bi fıs bileğinize sıkın ve çıkın..
mesela ben sabahları parfüm kaldıramıyorum ama parfümsüzde çıkamıyorum..
giyeceğim şeyi akşamdan parfümleyip biraz asıyorum balkona sabah giyiyorum hem beni boğmuyor hemde koku hafiflemiş oluyor..dahada bişey sıkmadan çıkıyorm..bu özelliklede ağır kokularda çok işe yarıyor..En Büyük KK

nihayet aldim..bana en yakisani kirmiz oldu digerleri gitmedi...jadore vazgecilmezim..diorun parfummlerini begeniyorum..

Dior'un en sevdiğim kokularından birisi. Başdöndürücü bir kokusu var ama ben hafif parfüm pek sevmediğimden seviyorum. Kullanmaya kıyamadığım parfümlerden biri :) Ayrıca yanlış bilmiyorsam Dior'un en çok satan parfümü ya da en çok satanlarda ilk 3'e girebilecek bir parfüm :)

Bu arada Dior'un en seksi kokusu Jador derler, bir kaç çeşidi var internetten sipariş vereceğim için deneme şansım olmayacak en iyi Jador kokusu hakkında bilgisi olan var mı ya da hangi sayfaya bakmalıyım bana özelden yazarsanız sevinirim. Konu sahibine de ayıp etmemiş olurum :)
Teşekkürler..

X