Mikrop kapma riski yuksek göz bu bir kez bile denenmiş olması alma ihtimalini azaltır benceArkadaşlar arma royal hazel renk yıllık lens aldım sadece denedim kendime yakıştıramadım ne zaman aldığımı ispatlayabilirim piyasa fiyatı 850 tl ben açtığım için çok uyguna vericem bende çok açık yeşil durdu
Eskiden lensleri hep deneyerek alırdık ne güzeldi şimdi şansına beğendin begenmedinMikrop kapma riski yuksek göz bu bir kez bile denenmiş olması alma ihtimalini azaltır bence
Yok artık cidden miEskiden lensleri hep deneyerek alırdık ne güzeldi şimdi şansına beğendin begenmedin
Aaaa tabii optikçilerde marka marka renk renk denerdik beğendiğimizi alırdıkYok artık cidden miben hayatta koymazdim gözüme yav :)
Numuneleri vardıEskiden lensleri hep deneyerek alırdık ne güzeldi şimdi şansına beğendin begenmedin
Aaa sen biliyorsun hatta eskiden burda renkli lens başlığı vardı orda paylaşırdık şunu aldım böyle oldu bunu taktım koyu oldu filanNumuneleri vardı
Evet. Eskiden kullsnırdımAaa sen biliyorsun hatta eskiden burda renkli lens başlığı vardı orda paylaşırdık şunu aldım böyle oldu bunu taktım koyu oldu filan
Bende 10 yıldır kullanmıyordum işte bu ara tekrar alayım dedim baktım herşey değişmişEvet. Eskiden kullsnırdım
Iyiki kör olmamışın bacim verilmiş sadakat varmışAaaa tabii optikçilerde marka marka renk renk denerdik beğendiğimizi alırdık
Bacım iyiki değişmiş göz doktorları sizin sayenizde zengin oluyormuş meğerBende 10 yıldır kullanmıyordum işte bu ara tekrar alayım dedim baktım herşey değişmiş
1000 kişi deneyip biriniz de kör olmadınız mı yavNumuneleri vardı
Kornea nakli daha pahalı bacımİşte denemeden alıncada birde benim gibi göz rengi çok koyu olmayan tipseniz serinin en koyu rengi bile açık kalıyor o kadar para çöp
İşte denemeden alıncada birde benim gibi göz rengi çok koyu olmayan tipseniz serinin en koyu rengi bile açık kalıyor o kadar para çöp
Çok şükür1000 kişi deneyip biriniz de kör olmadınız mı yavmaşallah
Canım daha kimsenin gözüne bişi olduğunu görmedim şey gibi düşün diş doktoru sana özel alet edavat kullanmıyor tek kullanımlık değil napıyo steril ediyo numulerde steril edilirdi çok şükür herhangi bi problem yaşamadım 5-6 yıl öncesine kadar lens böyle alınırdı doktor klinikleri de dahil 15 yıl kadar kullandım lens çok da erken başladım kullanmaya ara verdim yıllardır kullanmıyordum şimdilerde yine ara ara kullanmaya başladım 2 farklı marka aldım birini beğenmedim bende açık yeşil durdu ben belli belirsiz bişi istiyodumKornea nakli daha pahalı bacım
Haklısın ama discideki sterilizasyon lens sterilizasyonu emin ol aynı kefeye konamaz neyse şanslı kesimsiniz iyiki yasaklanmış:)Canım daha kimsenin gözüne bişi olduğunu görmedim şey gibi düşün diş doktoru sana özel alet edavat kullanmıyor tek kullanımlık değil napıyo steril ediyo numulerde steril edilirdi çok şükür herhangi bi problem yaşamadım 5-6 yıl öncesine kadar lens böyle alınırdı doktor klinikleri de dahil 15 yıl kadar kullandım lens çok da erken başladım kullanmaya ara verdim yıllardır kullanmıyordum şimdilerde yine ara ara kullanmaya başladım 2 farklı marka aldım birini beğenmedim bende açık yeşil durdu ben belli belirsiz bişi istiyodumçok şükür ne bende ne de çevremde lens kullandı diye kornea nakli olan duymadım