hymenoplasti yardım!!

Tabi 1 kere oldu kan geldi hatırlıyorum hemde çok 1 hafta kanadı :/

Hadi ya birhafta kanama sürdü demekki benim hic kan gelmedi zaten kendimi skip bacaklarımi kapattigim için tam gitmiyordu sanirm çok zorladığı için ucu girdi ama eminde degilim cunku gözlerim kapalydi bakmadim nekdr iğrenç ya nasıl bi çocukkuk cahillik o kimki güveniosunn kan gelmeyince düzgün birsekildede olmaynca ben bozulmadigini düşündüm tekrarida olmadığı için unuttm gttm yıllar geçti.he Buarad benim kan aslnda geldi dmekki ama yeşil kilodum vrdi kahve bir leke ama arkaya dgru ben hemoroidden dolayı benm kanama oluyordu kaka lekesi falan sanmistim doktor iki yırtık var kanayabilorde kanamayablrde dedi ben riske atmak istemedim ama sonra pişman oldum doktor kabizliktan dolayı esnemis deyince yeniden diktirmedim artık nolursa olsun dedim benm senn gbi bihfta kanamam olsa bende analrdim ama olmadı iste

Kimseyi kınamıyorum yada kimseyi üzmek istemiyorum ama yaptığınız kul hakkına giriyor... Kul hakkıda en büyük günahlardan biri ve affı yok.

Canım keşke zMNi geri dondurebilsek .keşke şeytan lafiymis dememek lazimmis ama elimizde değil türkiyede yasayipta bu duruma düşmeyi kimse istemez emin ol bu bizim sınavımizdi ve kaybettik ben defalarca tovbe ettim ama icimden atabilddmi hayır peki napmalym bu dünyada zaten cektim bunun cezasini ki sanki tek benim sucum gibi ki karşı taraf hayatına güzelce devam etti ki biseyi beceremedin korkak vajinismus vs dye beni suçladı ve ben bozuldugnu blmiordm besyil sonra Doktora gidince öğrendim ki vajinismus oldugm İliskye tam gremdgm halde zrar görmüş dortyillik sevgili oldgm nisanlandgm kişiye bunu nasıl anlatblrdm yada aileme zamnnda bilsem beni oyle kabul edicek birini seçerdim...ama ınan bilmiiordm bide çocuk yastasin eğitim yok hiç cinselikle ilgili ben bazen şunu sorguluyorum tamam ben çok büyük bir günah işledim ama babası olmuş birinin yanına destek için gttgmde başıma bu geldi onu karsima cikaran içime bu aşkı merhameti koyan Allah degilmi ?? İsyan etmiorum sirk koşmuyorum ama Allah kuluna bu zulmü edermi neden karsima çıktı ve neden ben bozuldgnu anlayamadm( peki ahirette eslerimizle yüzyüze gelecekmiyiz bu konuda ??en acisida budur heralde ...nasıl geçer bu azap artık. Napsak iflah olmazmiyiz??

Canım seni anlıyorum ben hemşireyim bu arada ve bu durumda olanlarla çok karşılaştım ama onlar genelde benim midemi bulandıran insanlardı bak sana bir olay anlatayım benim yaşımda yani 20 lerinde bi kız geldi kadın doğmda çalışıyorm o zaman doktorla anlaştı konuştu düğünden 3 gün önceye ayarladılar operasyonu ameliyat günüde tüm ailesi geldi nişanlısı bile tabii doktorumuz bizi iyice tembihledi sakın çaktırmayın kist ameliyatı olacak diye neyse oldu bitti ameliyat ama kızı ameliyatttan yukarı çıkarırken bi soru sordum şimdi eskiye dönsen bu durumu tekrarlarmıydın evet niye tekrarlamayım herşeyin kolayı var bak diktirdim bitti dedi.. yukarı çıktık zaten çocuk kapının önünde bekliyor bi sarıldı kıza iyiki Rabbim senn gibi birini çıkardı karşıma seni çok seviyorum vs. vs. ... Yani midemi bulandırıyor bu tip olaylay benmde seevgilim oldu çok sevdim ama hiç bi zaman hiç ileriye gitmedim. Hatta 2. sevgilim böyle bir şey isteyince maksadını anlıyor insan ayrıldım. İnsan bu dünyaya namusunu korumak için gelir Rabbim onu oraya boşuna koymamış Ha sende Allah karşıma çıkarttı demişsin tamam Allah karşına çıkarmış olabilir ama yaşayacaklarını yada o kişiyle yaşadıklarını sen seçersin Allah sana akıl iradede vermiş...

Anlattığın olaydaki tip tabiki mide bulandırıcı canım ...tövbe etmesi gerekirken onları bile kandırmış getirmiş peşinden Allah ıslah etsin ben bir anlık kabul ettim yaşımda küçüktü sonra canım açığında vazgeçtim vajinismus nedeniyle olmadıama zarimda denerken yırtılma olduğu için korkudan diktirdim ama tabiki pişmanım canım iğrenç birşey ..Allah düşmanımın başına vermesin...

ne demek istediğini anlamadım doktora götürürmü derken neyi kastettin?:26:

Kontrole goturrmu demek istedim sozlusu çok takiyormuş arkadaşlarını eleştiriyormus kiniyormus bakire olmayan kizlarla evlendilerde ben asla evlenmem bakire olmayanlar diyormuş ya çocuk ben senin ilkin olcam falan dedigi için sekizkek e kan gelmezse Seni doktora goturrumu dedim sekizkekin sozlusu için sordum

Gözyaşları binlerce kez ellerimi rabbime açıyorum tövbe için ama yüzüm yok Kuzenimle konuşuyorum tek destekcim erkek birde kuzenim ondan Allah razı olsun beni tuttu düşme dedi hata yaptın ama ders oldu sana dedi kızmadı kötü davranmadı .. Yüzüm yokki kuzenım ya hem de erkek çok zor onun için ama napsın ki aynı kanız abim gibi Kızsa nolacak ki o da öyle diyor. Evleneceksin inşallah sevdiğin adamla diyor sorunsuz olacak diyor Ona inanıyorum derin nefes alıyorum rahatlıyorum.. Gözyaşlarım süzülüyor siliyor elleriyle kuzen ben kötü bir insanım hayvan bile bunu yapmaz diyorum sarılıyor öyle deme Rabbim bizi tüm yarattıklarından üstün kılmış öyle deme diyor. Sonra ben yine gülüyorum hem gülüyor hm ağlıyorum birazda olsa rahatlıyorum... Bunun tarifi yok burda ahkam kesmeyin aarkadaşlar bunu bizden başkası anlayamaz. Yapmayın be acımasız olmayın bizim sınavımız bu... Ölüme çare yok şu dünyada burada olan herkes pişman zaman geri dönmez ki... Hepimiz el açıyoruz tövvbe yarabbim tövbe diyoruz binlerce kez ölene kadar tövvbe yarabbim ... O yüzden bizi Rabbimiz yargılayacak siz ypmayın arkadaşlar.... Bu bizim beynimizi kemiriyor birde siz yapmayın.. Sonumuz hayır olsun inşallah..

Bende kimse ile paylaşmadım bi süre öylece beynimi kemirdi durdu. Biz sadece kendimize olan güvenimizin birazda olsa geri gelmesini istiyoruz

Sana katılıyorum biz saten her gün kendimizi yargılıyoruz bunu yaşamayan kişiler olarak sadece ahkam kesmek için kişiler yazmasın ve Rabbim yinede onları bizim yaşadıklarımıZla sınamasın.. Yalnız diilsin hiç bizim Allah yardımcımız olsun inşallah

Kuran-ı Kerim de ayetler var onları okuyorum , hadisler var yaşanmış olaylar var okuyorum....

Zina yapan zina yapanla evlenebilir diyor Ayeti kerimede..

Hz.Ömer'e bir soru sorulu ; Kızımı evlendireceğim ama bakire değil ne yapayım der adam, Hz Ömer kızının günahını ört eşine söyleme demiş... bunları okuyorum..

Sonra geçmişte yaşadıklarınızı eşlerinize söylemeyin diyor alimler... İşte bunlar ayakda tutuyor beni..

Bizim yaşadıklarımıza rağmen ruhumuz temiz bizim buna inanıyorum.... Yaşadıklarımızı paylaşmış olsam bizi anlayacağını karşımıza çıkan kişinin hiç sanmıyorum.. Söylemediğimiz için kendi vicdanımız rahat olmayacak bi ömür eşimize çocuklarımıza karşı suçlu hissedicez öyle yada böyle kendi kedimizi yiyip bitireceğiz Allah daha beterinden cümlemizi korusun..

"İçinizden zina eden iki kimseye eziyet edin, tevbe edip düzelirlerse onları bırakın. Doğrusu Allah tevbeleri daima kabul eder ve merhamet eder." Nisa Suresi 15-17. ayetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…