hymenoplasti yardım!!

bu arada geçmiş olsun canm ... umarım sevecegin ve sevilecegin biriyle tanışıp mutlu olursun ..

kontrole çağırdımı doktor

tşkler canım doktor iyi biri ama bazı sorularda sinirlene biliyor :) ama ilgiliydi hastane güzel operasyndan sonra biraz yattım bir oda verdiler bana uyumuşum uynınca skıldım yemek yedim çıktım hastaneden ayrıldım. 2500 tl oldum. bir ay sonra gidicem kontrole canım kanamam oluyo ara ara iğne batıyo gbi

tşkler canım doktor iyi biri ama bazı sorularda sinirlene biliyor :) ama ilgiliydi hastane güzel operasyndan sonra biraz yattım bir oda verdiler bana uyumuşum uynınca skıldım yemek yedim çıktım hastaneden ayrıldım. 2500 tl oldum. bir ay sonra gidicem kontrole canım kanamam oluyo ara ara iğne batıyo gbi

ne gibi sorular canım .. neler sordun nasıl cevapladı

ne gibi sorular canım .. neler sordun nasıl cevapladı

Abuk sabuk soru sormadım fazla canım beni uyarmışlardı gitmeden zaten neyse ilk kontrole gttiğim zaman sadece hastane kayıtlarını merak ettim sordum kimlik fotokopisi vermesem tarzında çekincem oldu biraz kızar gbi oldu o an genel anlamda iyiydi. beni hep yatıştırdı hemşiresiyle sağolsunlar ağladım zırladım çünkü . tek korkum şuan hastane kayıtları inşallah karşıma çıkmaz

Abuk sabuk soru sormadım fazla canım beni uyarmışlardı gitmeden zaten neyse ilk kontrole gttiğim zaman sadece hastane kayıtlarını merak ettim sordum kimlik fotokopisi vermesem tarzında çekincem oldu biraz kızar gbi oldu o an genel anlamda iyiydi. beni hep yatıştırdı hemşiresiyle sağolsunlar ağladım zırladım çünkü . tek korkum şuan hastane kayıtları inşallah karşıma çıkmaz

Kayıt altında tutulması kötüymüş silmiyolarmı acaba tedavi bitince :KK43:

Bayanlar ben pamuğun etrafına sarılmış sargı bezi koyuyrum mıkrop üretmez inşallah bugun eczaneden genital bölge temizliği için jel almayı düşünyrum idrar yanması gbi yanma var tvalete grmek çile oldu bana

Merhbalar.. Bnde düşünüyorum İstanbul da kimi onerirsiniz bide az çok okudum yazilanlari 2500 çok benim için ogrenciym şuan para biriktirmem uzun zaman alacak. Bi ilişki yasamadim sadece bir yirtik olusms nasil olur ki kesin yaptirmam gerekir mi daha uygun olan bir doktor var mi bildgnz

Canim kime yaptirdin nerde yaptirdin ve en önemlisi ne kadar

bugün bir hafta oldu kahverengi kanamam oluyo artık yavaş yavaş ağrılarım azalıyo dahada rahat oluyrum. ama büyük abdest yaparken bir damla kan geliyor bu sorunla karşılştnız mı hiç arkadaşlar?

benimde yaptıralı bi ay oldu doktor bi 15 güne girişteki dikişler düşer dedi ama ip gelmedi hiç ne çamaşırıma ne de tuvalette anlamadım:KK50:

arkadaşlar yolda yürürken altıma yapıyormuşçasına idrar kaçırdım sanki bu idrar yolunda gelen bir sıvı değidi kahverengiydi ara ara haala oluyo istemsiz bir şekilde başınıza bu tür bir şey geldi mi yaptıran arkadaşlar.

Kızlar bnm yarın 1.ayım. Şükür ağrım sızım kanamam yanmam olmadı şu 1 ay içinde. 2 gün oturamadım o kadar. Brnden hbr bekleyen arkadaşlar var biliyorum. Bi aksilik çıkmazsa haftaya ctsi gitmeyi düşünüyorum. Bana şans dileyin.. Hbr veririm zaten size. Randevu falan almadım henüz.. İşten izin alabilirsem haftaiçide gidebilirim. Bakalım.

Özgem baska doktora gitmeyi dusunuyo musun bakalim harun beyin dedigi gibi anlamicak mi kadindogumcu... kendin baktiginda dikis izi fln goruyo musun canm? Yoksa bozulmadan onceki hali gibi mi

X