hymenoplasti yardım!!

Özgem baska doktora gitmeyi dusunuyo musun bakalim harun beyin dedigi gibi anlamicak mi kadindogumcu... kendin baktiginda dikis izi fln goruyo musun canm? Yoksa bozulmadan onceki hali gibi mi

yok başka dr a gitmedim. hyr cnm dikiş izi falan yok. ilk hali gibi kapalı orassı

özgem başka doktora git istersen kontrol ettir düğünün var yakınlarda Allah yardımcın olsun senin ve hepimizin şuan duyunca şok oldum ne diyeceğimi bilemedim keşke ankaradaki ebru hanıma yaptırsaydım onda kanaması olan çoktu. kızlar bence oraya gidin isterseniz daha yaptrmayanlar. belki kişiden kişiyede değişebilir ama bilemyrum ne diyeceğimi

sevgili arkadaşlar 8 ay önce harun özkana bu operasyonu oldum. bu konuyu ben açmıştım önceleri okursanız anlarsınız zaten. sadece harun beye operasyondan 1 ay sonra gittim herşey yolunda demişti. 30 ağustosta düğünüm var çok az kaldı. bu sebepten dolayı dün akşam bir kadın doğumcuya gittim. hymen onarımı yapan ünlü bir kadın doktor. ve bu operasyonu geçirdiğimi anlattım. muayene etti. ve %100 kanar dedi. ve sen söylemeseydin asla anlamazdım dedi. ilk denemede zorlanacağımı çünkü çok küçük bir delik olduğunu söyledi. biraz olsun içime su serpildi açıkçası.
bu sabahta başka bir kadın doğumcuya gittim ve hiçbirşey söylemedim. muayene etti ve hiçbirşey anlamadı. hatta şaşırdı çok küçükmüş diye.
aslında buraya yazmayacaktım birkaç arkadaşa özelden yazdım zaten. ama benden haber bekleyenleri düşündüğüm için ve benm durumumda olanlara yardımcı olmak adına yazdım. yaptırmadıysanız iyi düşünün. yaptırdıktan sonraki süreç çok daha zor bence...

herkesin kendi hayatı, herkes kendinden sorumlu. sizin ahlak dersinize ihtiyacımız yok. bu konulara burnunuzu sokmazsanız sevinirim sevgili kezbanlarr.

canım bende takip ediyordum seni yazman aydınlatman çok sevındırdı beni.. teşekkürler

Kızlar 30ağustosta düğünüm vardı hatırlarsanız. Hala balayındayım. Daha fazla habersi bırakmak istemedim sizi biliyorumki benden haber bekliyor birçoğunuz. Kızlar kanamam gerçekleşti hemde fazlasıyla. Her yapmada da az az geliyo.
ömür boyu mutluluklar tatlım...

Kızlar 30ağustosta düğünüm vardı hatırlarsanız. Hala balayındayım. Daha fazla habersi bırakmak istemedim sizi biliyorumki benden haber bekliyor birçoğunuz. Kızlar kanamam gerçekleşti hemde fazlasıyla. Her yapmada da az az geliyo.

Çok sevindim canim Allh mutlu mesut etsin bir omur insallh

cok sevindim,tebrikler))) bir kac sorum olucakdi. dikimden sonra topuklu giyme,fazla oynama gibi seyleri yasakliyormu doktor?

X