Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bircok kisi istemeden boyle bir ameliyat olmak zorunda kalıyor ve cevresinde danısabilecek kimse olmuyor cunku soylemesi imkansız.Soruma bir cevap veren olmadı şu ana kadar ben arastırmaya devam ediyorum ve bu dertten Allah ın izniyle kurtuldugum zaman aynı sıkıntıyı yasayan insanlara destek olmaya calısıcam.
neden kimse yardım etmeye calısmıyor.bir umutla hergun formu acıyorum ama hicbir yanıt gelmemis sizin icin belki cok onemsiz gibi gorunen mesaj br baskası icin umut ısıgı olabilir.İlginiz icin simdiden tesekkur ederim
ARKADASIM AMELIYAT OLDU COKTA MEMNUN KALDI. O Da bu sitede isersen doktoru kım sorabılırım
ewt zor bı durum insan kafayı yıyıor bıde kımseye anlatamayınca derdını iyice deliriyor bu amelıyatı cok etık buluyorum sonucta önemlıı sosyal acıdan kendı acımızdan oyuzden ii araştırmalıı doktoruu para var dıye ucunda yaparım der yapamaz amleıyatıı öyle doktorlarda varrr yanii yok değill baştan peşin peşin konuşcaksınn herşeyi doktorla
aklasık 2 ay önce hayatımın aşkı onsuz asla yaşayamam diyebilcek kadar değer verdiğim sözünün eri güvenilir biriyle evlendim. evlenmeden önce okurken üniversite hayatımda yaklasık 1 sene kadar bi süreyi ondan ayrı geçirdim bu zmn zarfı içinde hoşlandığım bi başka erkek ile cinsel ilişkim oldu ve kızlık zarımı kaybettim. bunu ona sölersem beni istemeyecegini düşündüm o benim için çok ama çok değerliydi ve kör kütük aşıktım, nasıl diyebilirdimki biriyle ilişkiye girdim diye anlayışla karşılamaz diye düşündüm. çok kararsız kaldım sonunda bazı arkadaslarımında tavsiye ettiği gibi uzman bi jinekoloğa gittim. kalıcı denilen uzun süreli dikimi yaptırdım, maliyeti yüksek olduğundan bundan anneminde haberi oldu ama oda başka çare olmadığını biliyodu. sevdigim kişiyle evlenmeden bu konuları konuşmuştuk ona bakire olduğumu ve kimsenin bana dokunmadığını yerin dibine geçerek sölemek zorunda kaldım. ilk gece olan oldu ve kızlık zarım kanamadı eşim bana baktığında artık korkudan ağlıyordum çünkü yalanım her an ortaya çıkabilirdi çok geçmeden ben ismedigim halde doktora götürdü uzun bi kontrol sonrasında doktor kocama benim daha önceden operasyon geçirdiğimi sölemiş.
bana zarar vermedi ama eşim bana boşanma davası açtı, hayatım başıma yıkıldı. hayatımın aşkı simdi beni terk ediyor okadar pismanımki
simdi keske diyorum diktirmeyip ona doğruyu söyleseydim
operasyonumu yapan doktora büyük bi sinirle gittiğimde
hiç bir kızlık dikiminin %100 başarı sağlamayacagını ne kadar dikkat edilirse edilsin asla kesin sonuç vermeyecegini söyledi
simdi mahvolmuş bi durumdayım perişanım
Ayrıca bide vijdan konusu var
taşınabilcek bi yük deil bu
evlenecigin eşini bi ömür kandırmayı düşünmek
belki çaresizlikten yaptım ama inanın pismanım hem çok pismanım
diktircek olan hemcinslerime tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle diktirmesinler
devamı: FORUM SUPERMEYDAN Kızlık Zarı Tamiri Hymenoplasti - FORUM SUPERMEYDAN
operasyon başarılı olsa bile yakalanma riski var çok ağır bir bunalıma giriyorsunuz
ben yaşadım
siz yaşamayın
neyseniz o olun ve eşinize doğruyu söyleyin
ben eğer dürüst olsaydım kocam etmiceyeceği kadar ağır bi yemin ederek beni o halimle kabul edecegini söylediğinde ise tümden bitmiştim
simdi boşanıyoruz ve ben canıma kıymayı bile düşündüm
bunları niye paylastım yaşadıklarımı sizler yaşamayın istedim.................. bu yazıyı bı forumdan kopyaladımm yorumlarınız beklıyormm