hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

teralem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
56
0
bu işlemi yaptırmam şart.istanbul da yapan bir cok yer var ama guvenemiyorum bu islemi yaptıranlar lutfen yardım edin.bunun ne kadar zor bi durum old.nu göz onunde bulundurursanız memnun olurum sadece dr ismi ogrenmek istiyorum

Bircok kisi istemeden boyle bir ameliyat olmak zorunda kalıyor ve cevresinde danısabilecek kimse olmuyor cunku soylemesi imkansız.Soruma bir cevap veren olmadı şu ana kadar ben arastırmaya devam ediyorum ve bu dertten Allah ın izniyle kurtuldugum zaman aynı sıkıntıyı yasayan insanlara destek olmaya calısıcam.

haklısın cnm kimse bu ameliyatı oldum demez malum cinsellik ülkemizde tabu umarım ameliyatını başarılı bir şekilde atlatırsın...

Bircok kisi istemeden boyle bir ameliyat olmak zorunda kalıyor ve cevresinde danısabilecek kimse olmuyor cunku soylemesi imkansız.Soruma bir cevap veren olmadı şu ana kadar ben arastırmaya devam ediyorum ve bu dertten Allah ın izniyle kurtuldugum zaman aynı sıkıntıyı yasayan insanlara destek olmaya calısıcam.

ARKADASIM AMELIYAT OLDU COKTA MEMNUN KALDI. O Da bu sitede isersen doktoru kım sorabılırım

gelen mesajınız beni ne kdar sevindirdi bilemezsiniz.Birilerinin destek old. bilmek cok onemli.Allahım sizi hiç sıkıntıya sokmasın.Arkadasınıza sorarsanız cok memnun olurum.

neden kimse yardım etmeye calısmıyor.bir umutla hergun formu acıyorum ama hicbir yanıt gelmemis sizin icin belki cok onemsiz gibi gorunen mesaj br baskası icin umut ısıgı olabilir.İlginiz icin simdiden tesekkur ederim

neden kimse yardım etmeye calısmıyor.bir umutla hergun formu acıyorum ama hicbir yanıt gelmemis sizin icin belki cok onemsiz gibi gorunen mesaj br baskası icin umut ısıgı olabilir.İlginiz icin simdiden tesekkur ederim

Buraya bayanlara özel plaj ararken geldim... form çok dikkatimi çekti.. derken bu konuda buldum kendimi ... Ve üye oldum... Sevgili arkadaşım seni çok iyi anlıyorum .. Bu ameliyatı olanlara sesleniyorum veya bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara da sesleniyorum.. Bu gerçekten hayat-memat meselesi,tahmin ediyorsunuzdur zaten.. Belki yüzyüze konuşulmayack kadar sıkıntılı bir durum fakat buradan yazılabilir,anlatılabilir. Bilgisi olanların bu konu hakkında bilgilendirmesi,en azından mesajlarınızla destek olmanızı hem öneririm hemde kendi adımada isterim...

hayır canım yaklasık 200 kisi okumus ancak cevap yazan yok.eminim bir cok kisi gelen tavsiyelerden yararlanacak.Ben doc.dr.harun ozkan ve sisli med arasında kaldım.yorumlarınızı bekliyorum...

bu operasyonu yaptıranlar biliyorum gecmisi hatırlatan hicbirseyle yuzyuze gelmek istemiyorsunuz ancak inanın sizden yardım bekleyen onlarca insan var...

ne yazıkkı kadınlar kulubune uye olanlar bu tarz konulara baya kapalı cnm senı cok ıı anlıormm ama ne yazıkkı bılgım yokk :KK43:

ewt zor bı durum insan kafayı yıyıor bıde kımseye anlatamayınca derdını iyice deliriyor bu amelıyatı cok etık buluyorum sonucta önemlıı sosyal acıdan kendı acımızdan oyuzden ii araştırmalıı doktoruu para var dıye ucunda yaparım der yapamaz amleıyatıı öyle doktorlarda varrr yanii yok değill baştan peşin peşin konuşcaksınn herşeyi doktorla

ewt zor bı durum insan kafayı yıyıor bıde kımseye anlatamayınca derdını iyice deliriyor bu amelıyatı cok etık buluyorum sonucta önemlıı sosyal acıdan kendı acımızdan oyuzden ii araştırmalıı doktoruu para var dıye ucunda yaparım der yapamaz amleıyatıı öyle doktorlarda varrr yanii yok değill baştan peşin peşin konuşcaksınn herşeyi doktorla

Aynen öyle.. zaten sorunda orada,yaparım der amlyt olursun sonra hiçbi işe yaramadığını görürsün ama iş işten geçmiş olur artık.. para için yapılmayan şey yok o yüzden tavsiye üzerine gitmek daha mantıklı.

kusura bakma ben anlamadım ilkin ama netten aratınca naladım...
geçen sene burada bi arkadaş konu açmıştı ve sonucundada evlendiğini yazmıştı..
sana yardımım dokunamaz çünki hiç bi bilgim yok, umarım her şey dilediğince olur..

ewt kızlarr şimdii bende anlatmak istıyorum başimdan gecenlerıı burdan başka yere kımseye anlatmadım anlatamam kiii ...kandırıldım bende cok sevıyordum oda benı sevıyordu ailemle tanişti evlenecektık okadar güvenmiştım ona ve olan olduu ve biz bi ilişki yaşadıkk sonradan bana karşi değişti .. ve bıgun karşima gecıpp ben başkasına aşik oldumm özur dilemelerr fılann ve beni terk ettii ... psıkolojık tedavı bıle gordumm bu olaydan sonraa... hep düşünüyorum sabah akşamm ben oo gelınlıgı gıyemıcekmıyım bunu kesınlıkle anlatmak istemıyourm evlenecegım ınsana dürüstlukten bahsetmeyın lutfen ilerde sorun olur buu .. şimdi hayatımda bırı var ben bu amelıyatı olmak ıstıyorumm anlaşilırmı dıyede cok korkuyorumm kımse yokmu burda bu amelıyatı olan yardımcı olun lutfennn cok kötü bı durum allah kım seyi şaşırtmasınn

aklasık 2 ay önce hayatımın aşkı onsuz asla yaşayamam diyebilcek kadar değer verdiğim sözünün eri güvenilir biriyle evlendim. evlenmeden önce okurken üniversite hayatımda yaklasık 1 sene kadar bi süreyi ondan ayrı geçirdim bu zmn zarfı içinde hoşlandığım bi başka erkek ile cinsel ilişkim oldu ve kızlık zarımı kaybettim. bunu ona sölersem beni istemeyecegini düşündüm o benim için çok ama çok değerliydi ve kör kütük aşıktım, nasıl diyebilirdimki biriyle ilişkiye girdim diye anlayışla karşılamaz diye düşündüm. çok kararsız kaldım sonunda bazı arkadaslarımında tavsiye ettiği gibi uzman bi jinekoloğa gittim. kalıcı denilen uzun süreli dikimi yaptırdım, maliyeti yüksek olduğundan bundan anneminde haberi oldu ama oda başka çare olmadığını biliyodu. sevdigim kişiyle evlenmeden bu konuları konuşmuştuk ona bakire olduğumu ve kimsenin bana dokunmadığını yerin dibine geçerek sölemek zorunda kaldım. ilk gece olan oldu ve kızlık zarım kanamadı eşim bana baktığında artık korkudan ağlıyordum :KK43: çünkü yalanım her an ortaya çıkabilirdi çok geçmeden ben ismedigim halde doktora götürdü uzun bi kontrol sonrasında doktor kocama benim daha önceden operasyon geçirdiğimi sölemiş.
bana zarar vermedi ama eşim bana boşanma davası açtı, hayatım başıma yıkıldı. hayatımın aşkı simdi beni terk ediyor okadar pismanımki

simdi keske diyorum diktirmeyip ona doğruyu söyleseydim

operasyonumu yapan doktora büyük bi sinirle gittiğimde
hiç bir kızlık dikiminin %100 başarı sağlamayacagını ne kadar dikkat edilirse edilsin asla kesin sonuç vermeyecegini söyledi
simdi mahvolmuş bi durumdayım perişanım

Ayrıca bide vijdan konusu var
taşınabilcek bi yük deil bu
evlenecigin eşini bi ömür kandırmayı düşünmek
belki çaresizlikten yaptım ama inanın pismanım hem çok pismanım
diktircek olan hemcinslerime tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle diktirmesinler
devamı: FORUM SUPERMEYDAN xxxxxxxxx
operasyon başarılı olsa bile yakalanma riski var çok ağır bir bunalıma giriyorsunuz
ben yaşadım
siz yaşamayın
neyseniz o olun ve eşinize doğruyu söyleyin
ben eğer dürüst olsaydım kocam etmiceyeceği kadar ağır bi yemin ederek beni o halimle kabul edecegini söylediğinde ise tümden bitmiştim
simdi boşanıyoruz ve ben canıma kıymayı bile düşündüm :KK43:

bunları niye paylastım yaşadıklarımı sizler yaşamayın istedim.................. bu yazıyı bı forumdan kopyaladımm yorumlarınız beklıyormm

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence insan eşini kandırmamalı, seni o yüzden bırakacaksa da bıraksın.Olan olmuş.Millet neler yaşıyorda bir oralarına dokundurtmuyorlar bu mu namus, değil? Allah yardımcın olsun. O doktorlara da inanma,insanlığa ne estetik amaçlı bir hizmet veriyorlar, ne de tedavi amaçlı? Bu sosyal sorun kullanılıyor bence. Bol bol dua et. Bir ona sığın. Allahım benim karşıma bunu sorun yapmayacak birini çıkar de inancına göre tövbe et.Ne bileyim önce kendini içini ferahlat.
Allah yardımcın olsun canım.
Allah iyi insanları çıkarsın karşına, Selametle olumunekankayizsmile

aklasık 2 ay önce hayatımın aşkı onsuz asla yaşayamam diyebilcek kadar değer verdiğim sözünün eri güvenilir biriyle evlendim. evlenmeden önce okurken üniversite hayatımda yaklasık 1 sene kadar bi süreyi ondan ayrı geçirdim bu zmn zarfı içinde hoşlandığım bi başka erkek ile cinsel ilişkim oldu ve kızlık zarımı kaybettim. bunu ona sölersem beni istemeyecegini düşündüm o benim için çok ama çok değerliydi ve kör kütük aşıktım, nasıl diyebilirdimki biriyle ilişkiye girdim diye anlayışla karşılamaz diye düşündüm. çok kararsız kaldım sonunda bazı arkadaslarımında tavsiye ettiği gibi uzman bi jinekoloğa gittim. kalıcı denilen uzun süreli dikimi yaptırdım, maliyeti yüksek olduğundan bundan anneminde haberi oldu ama oda başka çare olmadığını biliyodu. sevdigim kişiyle evlenmeden bu konuları konuşmuştuk ona bakire olduğumu ve kimsenin bana dokunmadığını yerin dibine geçerek sölemek zorunda kaldım. ilk gece olan oldu ve kızlık zarım kanamadı eşim bana baktığında artık korkudan ağlıyordum :KK43: çünkü yalanım her an ortaya çıkabilirdi çok geçmeden ben ismedigim halde doktora götürdü uzun bi kontrol sonrasında doktor kocama benim daha önceden operasyon geçirdiğimi sölemiş.
bana zarar vermedi ama eşim bana boşanma davası açtı, hayatım başıma yıkıldı. hayatımın aşkı simdi beni terk ediyor okadar pismanımki

simdi keske diyorum diktirmeyip ona doğruyu söyleseydim

operasyonumu yapan doktora büyük bi sinirle gittiğimde
hiç bir kızlık dikiminin %100 başarı sağlamayacagını ne kadar dikkat edilirse edilsin asla kesin sonuç vermeyecegini söyledi
simdi mahvolmuş bi durumdayım perişanım

Ayrıca bide vijdan konusu var
taşınabilcek bi yük deil bu
evlenecigin eşini bi ömür kandırmayı düşünmek
belki çaresizlikten yaptım ama inanın pismanım hem çok pismanım
diktircek olan hemcinslerime tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle diktirmesinler
devamı: FORUM SUPERMEYDAN Kızlık Zarı Tamiri Hymenoplasti - FORUM SUPERMEYDAN
operasyon başarılı olsa bile yakalanma riski var çok ağır bir bunalıma giriyorsunuz
ben yaşadım
siz yaşamayın
neyseniz o olun ve eşinize doğruyu söyleyin
ben eğer dürüst olsaydım kocam etmiceyeceği kadar ağır bi yemin ederek beni o halimle kabul edecegini söylediğinde ise tümden bitmiştim
simdi boşanıyoruz ve ben canıma kıymayı bile düşündüm :KK43:

bunları niye paylastım yaşadıklarımı sizler yaşamayın istedim.................. bu yazıyı bı forumdan kopyaladımm yorumlarınız beklıyormm

girdim okudum
doktora götürmeden evlenmem diyenler olmuş
bu akılda insanlar oldukça diktiren de çok olur
eğer doğuda aşiret vs olan bir yerde ölüm kalım meselesiyse diktirin
ama değilse bence diktirmek kendine hakarettir
benim bundan başka değerim yok demektir
insan kendine bu hakareti eder mi

ben kimseye evlenmeden cinselligi öneriyorum gibi anlasılmasın ama
ınsan belkı bır hata yapmıstır, ve dıktırmesı gerekebılır
hele hele bırakın doguyu
ınanın batıda bıle bunu olum kalım meselesı yapacak cok erkek var

zaten yapmıssan, ve hayatını etkıleyecekse
senınle evlenen de eger rahib peder antonyus degılse, hıc kımseye elı degmemıs mı acaba???
o zaman bence dıktırılebılır, bı de bılemezsın kı
bunun dogulusu batılısı yok ,adam cekip vursa napıcaksın? batılı dedıgımız erkeklerın de bır cogu
bunu onemsıyor kızlar gozlerını acın artık

kendılerı herkesle yapıyor ama ondan sonra bekaret bılmem ne
ben su anda evlılık dısı cınsel ılıskı yasamayan erkek nadır bulunur kendılerı yaparken hos
ben mısılleme yapın ıyı edıyorsunuz manasında demıyorum
ama bı kere olan olmussa akıllı davranın
bır suru de dıktıren kız var bı tek o yuzden dırekten donmek nıye?

benım bıldıgıme dugun gunu dıkılmelı, sanırım ya da1 gun once
bır arkadasım da aynen bu sekılde dıktırmıs, hatta dugun gunu mu annesıyle gıtmıs
dıktırmıs ,doktor banyo yapma demıs, sert oturup kalkma fılan

hemen o gece kanamıs allahtan,
bır baska arkadasımın da arkadası afedersınız onune gelenle yatan bır tıptı
valla hıc bısı de olmamıs gıbı evlendı nısanlıyken bıle baska erkeklerle
cınsel ılıskıye gırıyordu
sımdı bunlar temız oluyor da
pısman olup dıktıren mı hata yapmıs oluyor

ve evet mıllet neler yasıyor anallar orallar
ama ıste adları bakıre oluyor onların karsısında bence dıktırenler daha cok bakıredır
bence dıktırın gıtsın

X