HUZURLU ORTAMDAN RAHATSIZ OLMA

Bu birliktelikler size iyi geliyor mu önemli olan ilk şey o.
İyi gelmiyor da oğlunuz için görüşmeyi sürdürüyorsanız, onun anneanne dededen önce sağlıklı bir ruh haline sahip anneye ihtiyacı var.
ailem ile görüşmek iyi geliyor çünkü onları kaybetmekten korkuyorum

ayak basarak bir hata yaptım ama artık benim bulunduğum ile gelsinler isteyeceğim.

çok iyi yapmış benim bile içim soğudu biraz, işte bunlar onu bir nebze rahatlatmış demekki bilemedim.. Bir de herkesin mizacı bir olmaz tabiki bazı insanlar daha dirayetli olur psikolojik açıdan..

bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama insan ebeveynlerini affetmek istiyor zaten sürekli birileri beni sevsin istiyorum buda bir psikolojik durum o yüzden affetmiş olabilirim
ben affedemiyorum içten içe çok kızıyorum. peki siz nasıl affettiniz gerçekten

Bi yazj okudum aile travması olan ailesini sevmekten vazgeçmez kendisini sevmekten gaz geçer diye. Bu yanlışa dusmeyin
vazgeçemiyorum işte onları kaybetmekten çok korkuyorum özellikle eşim ailesi her aradığında ağlıyorum kıskanıyorum arasındaki aile ilişkisini

Arkadaşlar ve sevgili konu sahibi
Farkında mısınız ailede dede hariç herkes şiddet yanlısı

Hiç biriyle görüşme kardeşin bile normal değil
Kardeş babanneyi döver/dövmeye kalkar
amca yengeyi ve sizi
Babanne sizi/kocasını
Babaniz annenizi

Bu nedir

Bi yazj okudum aile travması olan ailesini sevmekten vazgeçmez kendisini sevmekten gaz geçer diye. Bu yanlışa dusmeyin
yoo tam tersi kendimi çok seviyorum diğerlerine karşı ise soğuyorum hergeçen gün

her yazıda her zaman doğru olmayabilir

ben affedemiyorum içten içe çok kızıyorum. peki siz nasıl affettiniz gerçekten
nasıl anlatsam bekarken ayda yılda bir görüşürdüm ama evlenince eşimin ailesini gördükçe benimkiler neden beni bu kadar aramıyor diye ben üstlerine düşmeye zırt pırt aramaya başladım

ailem ile görüşmek iyi geliyor çünkü onları kaybetmekten korkuyorum
Ben sizi anlayabiliyorum çünkü benim de annemle ilgili çok fazla çocukluk travmam var.. Ama annemi canımdan çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemiyorum Allah başımdan eksik etmesin.. Ama onu gördükçe de travmalarım tetikleniyor bunu da aşamıyorum.. Mesela 1 yıldır bebeğime bakıyor ama benim psikolojim onun yüzünden çok bozuldu, tedavi görüyorum şu an, ama uzaklaşamıyorum da annemden O yüzden sizi anlıyorum

siz deyince farkettim harbi öyle

mesela benim bebeğime de kaynanam bakıyo hep aklımda soru işareti acaba neler yapıyor diye halbuki asla yapmaz mantık bunu biliyo ama işte psikoloji çok farklı düşünmeye itiyo

hiç mi soğumadınız uzaklaşmadınız.. nasıl oluyor bu durum?

bende mi gariplik var anlamadım anne-babada olsa soğuyorum ben. eski duygularım yok sanki bişeyler kırılmış gibi zorlama gibi herşey

hiç mi soğumadınız uzaklaşmadınız.. nasıl oluyor bu durum?

bende mi gariplik var anlamadım anne-babada olsa soğuyorum ben. eski duygularım yok sanki bişeyler kırılmış gibi zorlama gibi herşey
Malesef hiç soğumuyorum yani nasıl anlatsam bilemiyorum ama hastalıklı aşklar gibi bir durum, yani her hareketine herşeyine sinir olup hatta neredeyse nefret edip, aynı zamanda da yakınımda olmazsa nefes alamıyo gibi hissetmek.. O kadar kötü bir durum ki, ne tam olarak affedebiliyorum ne de hayatımdan çıkarabiliyorum, ne de mesafe koyabiliyorum.. Benim bu hayattaki çocuğumdan sonraki en zayıf noktam annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…