HUZURLU ORTAMDAN RAHATSIZ OLMA

Ay ben seboreik dermatiti niye yok edemiyorum travmam da yok ki hani yokluyorum kendimi, keyfine çıktı bu bence

Benimde o kadar çok travmalarım var ki.
Devamlı aklıma geliyor.

Bayramlarda da şu gelir aklıma, annem baba tarafım ile görüşmüyordu o bayram.
Ben babamla birlikte gittim. Ama nasıl içimde huzursuzluk var.
Neyse gittik, ev kalabalık olmaya başladı halam/ kızı/ torunu geldi.
Torunu babamın elini öptü harçlık verecek babam bana döndü, resmen sinirlenmiş benden çıkarıyor hırsını. Bu kız çok terbiyesiz elimi bile öpmedi dedi. Oysaki öpmüştüm elini. Herkesin içinde azarlmaya başladı, hatta dövecekti resmen. Halamın torununun eline harçlığı verdi. Ve benim harçlığımı yere fırlattı. Sıkıyosa alma yerden eğildim aldım.

Bakın o kadar cok travmalarım var ki…
Ama şu travmam bayramlarımı zehir ediyor aklıma geliyor.
Cok sinirimi bozuyor.
Şu an bile ağladım.

Kusura bakmayın da anne ve babamın suçu yok diyorsunuz ama suç anne ve babanızın.

Şu bayram travmamda bile annemin suçu var. Beni neden gönderdi babamla biliyordu huyunu. Evde bile huzur vermezdi.

Gitmeyeceksiniz, görüşmeyeceksiniz.
Görüştükçe bunlar yaşanacak.
Sonra bana ne oldu demeyin.
Affet affet diyorlarda neyini affedicem ya sürekli travmalarım her gün geliyor aklıma.

eşim psikoloğa öfke kontrolü için gittiğimi biliyor anlatamıyorum
Eşinizin nasıl bir insan olduğunu anlatmadiniz ama bence onunla paylasmalisiniz. Paylaşırsanız size destek olacaktır. Ve dahası koydekilerin baskısına önce kendisi karşı çıkacaktır. Şuan siz cephede tek başınıza bir savaş halindesiniz. Bir eşiniz geçmişte yaşadıklarınizi nasıl bir amaçla kullanacakki. Eski kafa insanların kaygı bozukluğu dolu düşüncelerini çok takmayın Derim

sizin adınıza da çok üzüldüm

affedemiyorum işte halam amcan seni sadece dövdü diyor haberlerde neler okuyoruz tecavüze uğrayanlar filan diyor psikolojimi herkes etkiliyor affetmem için herkes baskı yapıyor
Halaniz da kalitesiz ve merhametsizmis
Emin olun onun eline dusseniz o da dovermis
Sadece dövdü tecavüzde edebilirdi ne demek ayoturup sukredelim o zaman ne güzel dayak yedim ya diye

Ben o halaniz ve amcanizla görüsmeyi de kesin. Herseyi geciyorum: yasadiklarinizi kücümsüyorlar kendilerini düsündükleri icin. Babanizin durusunu takdir ettim. Zamaninda güvenerek hata yaptigini anlamis. Allah da babaannenizin canini hak ettigi sekilde alsin insallah.

eşim ile 3 yıldır evliyim beni mutlu etmek için elinden geleni yapar sadece eşim değil aynı zamanda en iyi arkadaşım ben agresif olduğum için geçende herkese bağırıyorsun bana annene babana yaşlı insanları bile üzüyorsun dedi o yüzden belki dile getirmek istemiyorum annemle bunların ne işi var diye kavga ettim o yüzden bana kızdı

zaten ben fenalaşınca köyde hastaneye kaldırıldım astım krizi diye babaannemi babam evden kovmuş başını alıp gitmiş köyde dağda taşta onu aradılar birde şaka gibi bir bayram geçirdim

Eşiniz durumunuzu bilmezse ofkenizi anlayamaz
zamanla sogur

zaten ben fenalaşınca köyde hastaneye kaldırıldım astım krizi diye babaannemi babam evden kovmuş başını alıp gitmiş köyde dağda taşta onu aradılar birde şaka gibi bir bayram geçirdim
Babannenize mi gittiniz bı de babanız kus degil miydi niye annesinin evine götürdü sizi

Yaşadıklarınız asıl sebebi anne babaniz aslında. Siz onları affetmiş gibi gözüksenizde, asıl tetikleyici onlar olabilir. Psikoloğa muhakkak gidin.
Bayram sebebiyle olsa bile köye gitmeyin, ailenizle görüşmek istediğinizde onlar sizin yanınıza gelsin. Ekstra kimseyle muhatap olmazsınız en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…