- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
bu kv lik değilde bnm gözümde hastalık gibi oldu evimi karıştırmayı seviyopeşinde gezmedigim sürece her fırsatta bi odaya dalıyo
e hediyeler cocuga gelmiş ona neymiş kiSebebi de çocuğuma doğum hediyesi getiren mustu yaklaşık 6-7 kadın gelmişti hepsinin hediyesini yatak odasına bırakmıştım bakmasın diye
Nerde hediyeler dedi yatak odasında ben sana getiririm dedim
Pat diye daldı hediyeleri aldı çıkarken hee ne dedin anlamadım dedi ....
Sen anladın da işine geleni yaptın dedim hediyelerle baktı ..
Kapıyı çarptı çıktı kynpedere de beni istemiyor sokmuyor odalara demiş ..
.tabi daha önce daha kötüsünü yapmıştı do onu da söyleyip daha çok ifşa olmayayım
Daha önce yatak odamı kircaladigini bildiğim için sokmuyordum kibarca böyle söyleyeyim :)
vala canım salonu kurcalıyodu kapısını kilitledim yatak odasınıda kilitlemeye başladık bundan anlamaan laftan anlar mı sence :)Açık açık konuşsan "x anne kötü niyetli olmadığını biliyorum ama evimin kurcalanmasi hoşuma gitmiyor ve bu konu yüzünden aramızın bozulmasını istemem tekrar etmezsen sevinirm" gibi
Gelenlere bakacak mis kendi arkadaşları getirdi ya o da ona göre gotureceknis öyle söyledi bı yere gideceğim zaman artık kapıyı kilitliyordim ben yatak odasını sonra utanmaya başladı ..e hediyeler cocuga gelmiş ona neymiş kibnm aklım almıyo artık
bnm kv de de bigün evime gelen misafirin getirdiği ev hediyesine bakmş ben görmeden tam poseti acıyodm havlu getirmişler sandıgın içine koy dedi şok olmştm ne ara baktı diye
Oğullarının evi ya her halta yorum yapacaklarını sanıyorlar gerçi benim annemde perde yıka cam sil der telefonda ama kalkıpta başkasının yanında halın cok pis demez .daha önce ben yıkarım demişti kaynana halıları şimdide cok pis demi dedi sandıkı ben hemen onun lafını takıp halı yıkıcam :) sonra anne gözüyle bakmadııgınız icin kaynananın her lafı batıyor diyorlar hadi be ordan :):)bende de 3 balkon var bnmde halılarım kirli ama onlara ne ki kıştan yeni çıkıyoruz sonucta bahar temizliği yapılcak ayrıca kışın niye balkon yıkanır zaten kullanılmıyo
bunu bi kv agzından duymak ne kadar güzeldir yaaaGelenlere bakacak mis kendi arkadaşları getirdi ya o da ona göre gotureceknis öyle söyledi bı yere gideceğim zaman artık kapıyı kilitliyordim ben yatak odasını sonra utanmaya başladı ..
Şimdi eşim bazen der anne yatak odasına köy der birşeyi mesela yastık vs ..
Ayy oğlum olur mu girilmez yatak odasına diyor
Ama fırsatını bulsa anında girer eminim
böyle laflar tabikide batıyo bnmki de bnm yanımda birine halılar cok pis dimi dese yıkayıver o zaman derim muhtemelenOğullarının evi ya her halta yorum yapacaklarını sanıyorlar gerçi benim annemde perde yıka cam sil der telefonda ama kalkıpta başkasının yanında halın cok pis demez .daha önce ben yıkarım demişti kaynana halıları şimdide cok pis demi dedi sandıkı ben hemen onun lafını takıp halı yıkıcam :) sonra anne gözüyle bakmadııgınız icin kaynananın her lafı batıyor diyorlar hadi be ordan :):)
Ben tersleme taraftarı değilim oğlusunu doldurabilir cünkü bana böyle böyle dedi diye yaz gelince yıkıcam dedim burdan da onu dinleyip hemen halı yıkamayacagımı anlar eline koz vermek istemem tatlı dille güler yüzle laf sokulabilir ama :):)böyle laflar tabikide batıyo bnmki de bnm yanımda birine halılar cok pis dimi dese yıkayıver o zaman derim muhtemelen
kime ne ki biz kimsenin evine karılmazken neden bizim evlerimize karışmaya calışıyolar
Milletin yanında utandir ben hep öyle yaptım valla bırebir konuşmadım anlamıyor çünkü onun konu komşusu varken söylüyorum herşeyi o zaman başka insanlar varken dahi olsa huyunu suyunu değiştiriyorbunu bi kv agzından duymak ne kadar güzeldir yaaakeske bnmkide agzıyla da olsa böyle bişey dese sonra varsın devam etsn ama dünya gözüyle dogruyu bildigini göreyim
Dolaba bakması çok rahatsız edici değil ama rahatsız oluyorsan muhabbet ederken birini ornek ver mesela kuzenim dolabimi karistirdir çok kızdım terbiyesizlik bu yaptığı vs de bida yaparsa uyaracam de laf sokne eksigimi alır ne bi faydası vardır. ben ona almaya kalksam arsızlık yapıp kendi arayıp ister çünkü daha öncede bi cok kez bizdn pazar parası istediler :)
malesef kv laf söyleyinca safa yatıyo anlamamazlıga geliyo o yüzdn bn onunla konusmayı bıraktm artıkBen tersleme taraftarı değilim oğlusunu doldurabilir cünkü bana böyle böyle dedi diye yaz gelince yıkıcam dedim burdan da onu dinleyip hemen halı yıkamayacagımı anlar eline koz vermek istemem tatlı dille güler yüzle laf sokulabilir ama :):)
o durumda tekrar bagırırsa diye cekiniyorum bende en azındn yalnızkn anlatınca annesiyle konusmaya gidene kadar siniri geçmiş olurBirdaha karıstırırken esini mutfaga çağır .Annen birsey arıyor yardım et de .
İceri gidip sessizce cağır anaogul ne yaparsa yapsın.Karıstırmaz birdaha .o durumda tekrar bagırırsa diye cekiniyorum bende en azındn yalnızkn anlatınca annesiyle konusmaya gidene kadar siniri geçmiş olur
bi kerede biz safa yatalım diyosunİceri gidip sessizce cağır anaogul ne yaparsa yapsın.Karıstırmaz birdaha .
Esiniz bağır8rsa annene yardım etsene birsey arıyor sandım dersiniz .
söyle bence susma evlendiğinden beri burnundan geldi her şeysöylesem mi ya bi kere daha yaparsa söylerm dedim şimdi üst üste laf yemesin oğlundan
bi yatak odama dalarken izin almıyo işte onuda kapıyı kilitlemekte car buldk
az görüşünce demek ki arayı kapatmak için iyice cosuyosöyle bence susma evlendiğinden beri burnundan geldi her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?