• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzurlu bi hafta sonu finali kv gelirse..

Kocanız çok saygısız ama ya. Her şeyin bi adabı var. Sanane anne diye çocuk mu azarlıyor yani ne bu.

Dolabada bakmasının sakıncası yok yani bence. Ne maksatla bakacak ki? Acıkmıştır, eksik ne var diye düşünmüştür. Öyle çok art niyetli bi şey gibi gelmedi.

Işıktı dolaptı falan böyle eften püften şeyler için “ya her şeyede karışıyor” diye çıkışmayın bence. İlişki dinamiğinize karışırsa, hayatınızı yönetmeye çalışırsa amenna.
işte onda da bnm etkim var diye vicdan yaptm bende. belki caydanlık olayını söylemesem lamba olayına bu kadar tepki göstermezdi
ama ben evimin karıştırılmasndan hoşlanmam bekarkende mesela annem dolabımı toplamaya kalksa bi dünya söylenirim karıştırma diye simdi yine sessiz kalabiliyorum

ne tuhaf insanlar var.yani buzdolabina bakmasindaki amac ne???bence bu kadar cimri biriyse acaba pahali seyler aliyorlar mi diye merak ediyodur.sanki o veriyo parasini hey allahim

:olamaz::olamaz:dimi :olamaz:
galiba bende birikti artık bazı seyler en ufak seyde sinirleniyorum ve artık eşime de anlatmaya basladım içimde kalınca daha cok stres yapıyorum

Konularını okudum her açtığında. Belki yorum yapmamışımdır ama okurken beni bile geriyor. :( :(

Esiniz bagirarak mi halleder her isini?
Bugun anasina bagiran yarin da size bagirir deyip cekileyim. Sorunlari insan gibi halletmek daha hos olurdu.
genelde bagırmaz aslında annesine karsı sabırlıdır ama işte diyorum ya bnm önceki söyledigimden dolayı sinirlenip bunda patlamış olabilir buna da baya üzüldüm

genelde bagırmaz aslında annesine karsı sabırlıdır ama işte diyorum ya bnm önceki söyledigimden dolayı sinirlenip bunda patlamış olabilir buna da baya üzüldüm
Sizin soylediginizde bir sey yok ki sinirlenecek. Kendisini kontrol edemeyen bir adam demek ki.
Kvnize siz soyleyin karistirmamasini. En azindan bagirmadan soyleyebiliyorsunuz guzelce konusun rahatsiz oluyorum x anne yapmayin lutfen deyin.

işte onda da bnm etkim var diye vicdan yaptm bende. belki caydanlık olayını söylemesem lamba olayına bu kadar tepki göstermezdi
ama ben evimin karıştırılmasndan hoşlanmam bekarkende mesela annem dolabımı toplamaya kalksa bi dünya söylenirim karıştırma diye simdi yine sessiz kalabiliyorum
Bence her ikinizde söyleme tarzınızı değiştirin. “Annen söylendi” yerine “Annen bu yetmeyebilir” dedi diyin. Onlar gelince de holün ışığı yanmayıversin. Annemlerde misafir gelince açık bırakır. Biz misafirliğe gidince kapatır. Misafirin boyutuna göre ağırlama stili değişir :)

Eşinizi bide bu yüzden uyarın. “Benim yanımda anneni azarlama lütfen. Varsa bir şey ayrı söyle. Oda rahatsız oluyordur bende oluyorum” diyin. Ben çok sinir olurum eşimin benim yanımda kardeşine annesine kızmasına. Bu bana da onların yanında kızabileceği anlamına geliyor. Ne münasebet ya.

Eşinizin annesini bağırarak uyarması hiç hoş değil daha farklı bir yöntemle de uyarabilirdi annesini . Kayınvalidelerin evin odalarını dolapları karıştırması çok yanlış nasıl bi arkadaşın bi misafir gelip odaları karıştıramazsa kv kp görümce vs onlarda karıştıramaz . Buzdolabına gelince ne niyetle yaptığı önemli birşey alıp yemek istemiş olabilir bu normal buzdolabını da açabilir yani ama açık aramak istiyorsa kötü niyetliyse insanda sinir olur . Kayınvalidenizi kendiniz uyarın bence ama buzdolabını açtığında değil yatak odanızı karıştırdığında yaptığının ayıp olduğunu direk yüzüne söyleyin .

Konularını okudum her açtığında. Belki yorum yapmamışımdır ama okurken beni bile geriyor. :KK43: :KK43:
alışkın olmadıgımız içindir belkide.. eğer seviyeli bi ilişkimiz olsaydı yani o seviyeyi korabilecek insanlar olsalardı hiç sorun olmazdı ama simdi ne yapsam olmuyo buzdolabımın içine kadar giriyolar :KK51:

alışkın olmadıgımız içindir belkide.. eğer seviyeli bi ilişkimiz olsaydı yani o seviyeyi korabilecek insanlar olsalardı hiç sorun olmazdı ama simdi ne yapsam olmuyo buzdolabımın içine kadar giriyolar :KK51:

Aklım kesmiyor aklım kesmiyor ya. :(
Bir insan başkasının buzdolabına neden bakar yani bakınca ne oldu. Bu bi hastalık olmalı.

Buyur buyur anne yatak odamıza kadar gel karıştır deseydin.:sopa:
Ortalıgada atı ver bi iki pre... utanırbelkide :KK14:
yok mla yumurtaları sayarken ne sayıyon sadece ben yiyorum oğlunu aç bırakıyorum yiyemez benim yumurtalarımı dese daha tatlış olur:D

Sizin soylediginizde bir sey yok ki sinirlenecek. Kendisini kontrol edemeyen bir adam demek ki.
Kvnize siz soyleyin karistirmamasini. En azindan bagirmadan soyleyebiliyorsunuz guzelce konusun rahatsiz oluyorum x anne yapmayin lutfen deyin.
sinirlendiğinde bazen nerde ne dediğini bilmiyo evet zaten sonrasında söylendm niye bagırıyosn diye karısmasın herşeye dedi bi tek lamba için değildi yani bagırması ben öyle anladım
denicem. bi dahaki yaptıgında uyarıcam insallah dinler. bebek olmadn su huylarından kurtulabilsem keske sonra cok zorlanıcakmışım gibi hissediyorum

Buyur buyur anne yatak odamıza kadar gel karıştır deseydin.:sopa:
Ortalıgada atı ver bi iki pre... utanırbelkide :KK14:
yatak odama da girmedi değil yani. daha geçen gün biz eşimle oturma odasında otururkn yatak odaısna daldı aynaya bakıcakmş:deli: salonda da aynamız var bu arada :KK51:

Bence her ikinizde söyleme tarzınızı değiştirin. “Annen söylendi” yerine “Annen bu yetmeyebilir” dedi diyin. Onlar gelince de holün ışığı yanmayıversin. Annemlerde misafir gelince açık bırakır. Biz misafirliğe gidince kapatır. Misafirin boyutuna göre ağırlama stili değişir :)

Eşinizi bide bu yüzden uyarın. “Benim yanımda anneni azarlama lütfen. Varsa bir şey ayrı söyle. Oda rahatsız oluyordur bende oluyorum” diyin. Ben çok sinir olurum eşimin benim yanımda kardeşine annesine kızmasına. Bu bana da onların yanında kızabileceği anlamına geliyor. Ne münasebet ya.
artık onlara göre hareket ederiz bizde bi daha ki gelişlerinde :) bi kac ker daha yapmştı söylemiştim bnm yanımda bagırma diye cünkü gurur kırıcı ve bi insan olarak cidden üzülüyorum. sonucta ben gelinim ve 28 yıllık oglu bnm yanımda sesini yükseltiyo

eşim daha buzdolabını karıstırdıgını bilmiyo öncekileri söylememiştm ama bunu söylicem sanırım
söyleyin tabi ama sert değil yumuşak şekilde . bu kaynanalardan ne çekiyoruz ya illa herşeye karışacaklar. eşimin teyzesi de benim buzluğumu açmıştı yeni evliyken. ben bişey demeden hemen kendi kızı sana ne diye cevap verdi.

Eşinizin annesini bağırarak uyarması hiç hoş değil daha farklı bir yöntemle de uyarabilirdi annesini . Kayınvalidelerin evin odalarını dolapları karıştırması çok yanlış nasıl bi arkadaşın bi misafir gelip odaları karıştıramazsa kv kp görümce vs onlarda karıştıramaz . Buzdolabına gelince ne niyetle yaptığı önemli birşey alıp yemek istemiş olabilir bu normal buzdolabını da açabilir yani ama açık aramak istiyorsa kötü niyetliyse insanda sinir olur . Kayınvalidenizi kendiniz uyarın bence ama buzdolabını açtığında değil yatak odanızı karıştırdığında yaptığının ayıp olduğunu direk yüzüne söyleyin .
5 dk öncesinde eşim ac olan var mı diye sormuştu yemeigin üstüne gelmiştiler cünkü.
ki kv ac olsa benden ister bnm evimde asla elini sürmez yemek işine :))

Aklım kesmiyor aklım kesmiyor ya. :KK43:
Bir insan başkasının buzdolabına neden bakar yani bakınca ne oldu. Bu bi hastalık olmalı.
bende öyle düşünüyorum. çünkü daha önce de salonda duran sandıgımın içinde ne oldugunu söylemişti bana laf arasında yani ne ara bilmiyorm ama orayıda karıştırmıs ben görmeden

Benim kv de buzdolabını acar iyice icini gözden gecirir. Benimki temizmi pismi diye bakar, ama hiç umrumda değil istediği kadar bakaın. Hatta mutfaktan cıkarım daha rahat karıştırsın diye :halay:

Back