papuli toprağım iyiki varsın Kayıtlı Üye 16 Ocak 2009 357 0 96 Bursa 17 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #61 aycaaaaaaa .!.: kızlar bugun siz göruştunuzmuu?? Genişletmek için tıkla... hayır canım pazar günü ikea da karşılaştık ayak üstü konuştuk sadecee
aycaaaaaaa .!.: kızlar bugun siz göruştunuzmuu?? Genişletmek için tıkla... hayır canım pazar günü ikea da karşılaştık ayak üstü konuştuk sadecee
rapunzel26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 1.130 1 116 42 Bursa 17 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #62 kıskandın mı kız ayca :))))))))) yok kız bız sensız buluşmayız
melis16 Senin gonlun degişirse,dunya değişir. . Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2009 1.755 30 363 17 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #63 rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım.
rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım.
ahbitanem çok zor Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 665 1 116 Diğer 27 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #64 hım bende varım ama kaçırdım anlaşılan :sm_confused:
melis16 Senin gonlun degişirse,dunya değişir. . Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2009 1.755 30 363 2 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #65 krishnamurti .!.: hım bende varım ama kaçırdım anlaşılan :sm_confused: Genişletmek için tıkla... birşey kaçırmadın şekerim buluşmadılar çünkü
krishnamurti .!.: hım bende varım ama kaçırdım anlaşılan :sm_confused: Genişletmek için tıkla... birşey kaçırmadın şekerim buluşmadılar çünkü
DOLUNAY1981 2 prenses annesi Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 119 0 116 43 4 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #66 melis16 .!.: rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... kıısss aşkolsun hiç bana haber vermiyorsun küstüm sana hani ilk buluşmada benide alacaktın yanına.küstüüm sana.benim msnde sorun oldu,nettede oyüzden pek oratalarda yoktum bu aralar.ama ben yokken neler olmuş neler.:gitme:
melis16 .!.: rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... kıısss aşkolsun hiç bana haber vermiyorsun küstüm sana hani ilk buluşmada benide alacaktın yanına.küstüüm sana.benim msnde sorun oldu,nettede oyüzden pek oratalarda yoktum bu aralar.ama ben yokken neler olmuş neler.:gitme:
DOLUNAY1981 2 prenses annesi Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2009 119 0 116 43 4 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #67 melis16 .!.: rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... üstelik benim msnde vardı aşkolsun.hadi msnden ulaşamadın kııs özelden yada ziyaretçi msjıdamı gönderemedin.küstüm sana.tabi nsaılsa senin sevcanınla ayçan var.oh canıma değsin bizde hoşseda varya onunla buluştuk hemide ailecek eşimle beni davet etti muradiyede oturuyolar kaynaştık hemide eşiminde içi rahat etti çok güzel geçti sen beni unutsanda unutmayanlar var işte böyleee.oysaki ne çook sevmiştim seni,aşkıma ihanet ettin.haiiinnn.:umursamaz:
melis16 .!.: rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... üstelik benim msnde vardı aşkolsun.hadi msnden ulaşamadın kııs özelden yada ziyaretçi msjıdamı gönderemedin.küstüm sana.tabi nsaılsa senin sevcanınla ayçan var.oh canıma değsin bizde hoşseda varya onunla buluştuk hemide ailecek eşimle beni davet etti muradiyede oturuyolar kaynaştık hemide eşiminde içi rahat etti çok güzel geçti sen beni unutsanda unutmayanlar var işte böyleee.oysaki ne çook sevmiştim seni,aşkıma ihanet ettin.haiiinnn.:umursamaz: