Huuu.... Bursal hanmlar.......

papulıcım pek rabet yok galıba ıstersen bır gun koyda ona gore konuşalım.
inşallah yenı erkadaşlarda gelır ama ......

papulıcım pek rabet yok galıba ıstersen bır gun koyda ona gore konuşalım.
inşallah yenı erkadaşlarda gelır ama ......

evet canım katılım olur diye gün koymadan biraz beklemek istedim ama sanırım dediğin gibi katılım fazla olmayacak önümüzdeki hafta için birgün belirlesek hafta içi size uyarmı fikirlerinizi paylaşın ona göre karar verelim olurmu opuyorumnanaktan

sırnaşık şeykaydirigubbakcemilesırnaşık şey hayatım sanırım yine biz bize buluşcaz gibi gelıo bana :)) birbirimizden başkasıyla buluşmak haram sanırım bize

bizim dışımızda papulide olcak sanırım bu kez :))
ama biz bizede olsak farketmezz ben sizi çoooooooook sevıom çunku..
hergunumu sizinle geçirebilirim.. :lepi:

kızlar çarşamba günü uygunmudur ne dersiniz ben şimdi gidiyorum işlerim var dönüşte görüşürüz

hafta içi benim gelmem mümkün değil çünkü hem çalışıyorum hem de inegölden geleceğim :çok üzgünüm:

aynen ayçacım katılıyorum sana muckss şekerime amma velakin çarşamba bana çok hafta ortası geldi kim gelirki? umarm gelen olur.bende rahatsızım biraz iyi olursam gelirim.

melis16 hafta içi daha çok gelen oluo gulum merak etmee. ;)

hımm tecrübe konuşuyor diyosun :)) görünüşe bakınca öyle durmuyor şekerim.bakalım hayırlısı .anket acsınlar senin gibi bu arada papuli arkadaşımız sevcanın yakınlarında oturandı değilmi?:kahve:

Günaydın arkadaşlar
Yanlış hatırlamıyosam geçen seferki buluşmayıda hafta içi yaptınız kimse gelmedi bana sorarsanız hafta sonu olsun derim çalışanlara haksızlık oluyo kafamçokkarıştı

hımm tecrübe konuşuyor diyosun :)) görünüşe bakınca öyle durmuyor şekerim.bakalım hayırlısı .anket acsınlar senin gibi bu arada papuli arkadaşımız sevcanın yakınlarında oturandı değilmi?:kahve:

arkadaşım sevcan nerede oturuyo bilmiyorum ama ben bağlarbaşındayım çarşambaya görüşürüz umarım yamuk yapmayın sakın :olmaz: yer konusunda fikirlerinizi bekliyorum malum zamanımız kalmadı hadi bakem bekliyom

Günaydın arkadaşlar
Yanlış hatırlamıyosam geçen seferki buluşmayıda hafta içi yaptınız kimse gelmedi bana sorarsanız hafta sonu olsun derim çalışanlara haksızlık oluyo kafamçokkarıştı

canım arkadaşım çalışanları düşünerek hafta sonuda yaptık ama ayçanında söylediği gibi hiç kimse gelmedi özelliklede çalışan arkadaşlardan gelen olmadı kaydirigubbakcemile sorun yok çalışan arkadaşlar için isterlerse yine buluşuruz opuyorumnanaktan

arkadaşım sevcan nerede oturuyo bilmiyorum ama ben bağlarbaşındayım çarşambaya görüşürüz umarım yamuk yapmayın sakın :olmaz: yer konusunda fikirlerinizi bekliyorum malum zamanımız kalmadı hadi bakem bekliyom

canım bence fsm bulvarında çok güzel kafeler var.eğer uygun olursa diğer arkadaşlara orası olabilir...

Back