Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papulıcım pek rabet yok galıba ıstersen bır gun koyda ona gore konuşalım.
inşallah yenı erkadaşlarda gelır ama ......
hayatım sanırım yine biz bize buluşcaz gibi gelıo bana :)) birbirimizden başkasıyla buluşmak haram sanırım bizebana uyar :lepi:
sırnaşık şeykaydirigubbakcemilesırnaşık şey hayatım sanırım yine biz bize buluşcaz gibi gelıo bana :)) birbirimizden başkasıyla buluşmak haram sanırım bize
ooo sen buralardamısın bursayı terkettiğini düşünmüştüm opuyorumnanaktan hanımlar toplanırsa buluşuruz inşallah yeniler gelmesede eski grup toplanırız kaydirigubbakcemile3
burdayım canım burda.inşallah toplanırırsanız gelicem.gün farketmez...
melis16 hafta içi daha çok gelen oluo gulum merak etmee.
hımm tecrübe konuşuyor diyosun :)) görünüşe bakınca öyle durmuyor şekerim.bakalım hayırlısı .anket acsınlar senin gibi bu arada papuli arkadaşımız sevcanın yakınlarında oturandı değilmi?
Günaydın arkadaşlar
Yanlış hatırlamıyosam geçen seferki buluşmayıda hafta içi yaptınız kimse gelmedi bana sorarsanız hafta sonu olsun derim çalışanlara haksızlık oluyo kafamçokkarıştı
arkadaşım sevcan nerede oturuyo bilmiyorum ama ben bağlarbaşındayım çarşambaya görüşürüz umarım yamuk yapmayın sakın lmaz: yer konusunda fikirlerinizi bekliyorum malum zamanımız kalmadı hadi bakem bekliyom
canım bence fsm bulvarında çok güzel kafeler var.eğer uygun olursa diğer arkadaşlara orası olabilir...