Huuu.... Bursal hanmlar.......

rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım.

rapunzel şekerim perşembe bana gelcek kızlar sende buyur gel olurmu.ne telin var ne msn nen.burdan yazmak zorunda kaldım.

kıısss aşkolsun hiç bana haber vermiyorsun küstüm sana hani ilk buluşmada benide alacaktın yanına.küstüüm sana.benim msnde sorun oldu,nettede oyüzden pek oratalarda yoktum bu aralar.ama ben yokken neler olmuş neler.:gitme:

üstelik benim msnde vardı aşkolsun.hadi msnden ulaşamadın kııs özelden yada ziyaretçi msjıdamı gönderemedin.küstüm sana.tabi nsaılsa senin sevcanınla ayçan var.oh canıma değsin bizde hoşseda varya onunla buluştuk hemide ailecek eşimle beni davet etti muradiyede oturuyolar kaynaştık hemide eşiminde içi rahat etti çok güzel geçti sen beni unutsanda unutmayanlar var işte böyleee.oysaki ne çook sevmiştim seni,aşkıma ihanet ettin.haiiinnn.:umursamaz:

Back