Huuu.... Bursal hanmlar.......

günaydın kızlar bugün artık karar verelim yan çizeni kaydirigubbakcemile tamammı benim bugün günüm var akşam üzeri gelicem yer konusunda karar verin lütfen ben hertürlü size uyarım taammı opuyorumnanaktan

eğer buluşuoak kapalı bi alan olsa daha ii olur gibi geldi bana .. yine kent meydanı burger kıng derim ben..

oooohhhh siz buluşun ben yine karşıdan seyredeyim
çooook kıskanıyorum çoooook
yaaa hanımlar benmi çok tembelim yoksa sizin çocuklarınımı çok uslu
ben kendime güvenemiyorum çocuklarla çıkmaya

hafta içi olduğundan dolayı ben ne yazık ki gelemiyorum :( size iyi eğlenceler

oooohhhh siz buluşun ben yine karşıdan seyredeyim
çooook kıskanıyorum çoooook
yaaa hanımlar benmi çok tembelim yoksa sizin çocuklarınımı çok uslu
ben kendime güvenemiyorum çocuklarla çıkmaya

ayy sende ne çok buyuttun bu çocuk mevzusunu gulum yaa ..
çocukların uslusu şımarıklığımı var çocuk çocukturr..
gel eğer okadar oturamıcak gibi olursan kalkar dönersin yani evinee..
bunlar bahane deil..

ayy sende ne çok buyuttun bu çocuk mevzusunu gulum yaa ..
çocukların uslusu şımarıklığımı var çocuk çocukturr..
gel eğer okadar oturamıcak gibi olursan kalkar dönersin yani evinee..
bunlar bahane deil..

ne bahanesi ayol
tabi sende bitane oda büyük tutar elinden gidersin

eğer buluşuoak kapalı bi alan olsa daha ii olur gibi geldi bana .. yine kent meydanı burger kıng derim ben..

evet bana uyar yarın saat 13.00 uygunmudur hanımlar gelmek isteyen herkese kapımız gönlümüz açık buyursun gelsin opuyorumnanaktan

kızlarr ben yarın gelemıorum..bu akşam eşim işten geldi bi tanıdıkları yarın hacca gidiomuş oraya gitçez dedi oyuzden gelemıorum uzgunumm :((

sanırım sen ve papuli gelcek bitek bidegelebilseydim ben gelicektimm ama uygun olmadı bu sefer maalesef.. siz bilirsiniz erteleyin istersenizz..hem ozaman banada uyar belkii ;)

slm şekerler uzun zamandır giremedim.buluşmamışsınız üzülmedim desem :))) ayça buluşma olursa bana haber ver giremezsem olurmu canım.öptüm hepinizi mucks

papulı canım bayramdan sonraya ayarla bır buluşma gelelım
bugun senı gorduğum kesmedı benı :)
saçların çok guzel olmuş canım

aaa sağol canım farkettinmi kaydirigubbakcemile3 aslında bugünlerde toplanmayı çok istedim ama kısmet olmadı en kısa zamanda görüşürüz inşallah

Back