Huuu.... Bursal hanmlar.......

papuli

toprağım iyiki varsın
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
357
0
96
Bursa
artık daha fazla nazlanmayın çok ara verdik artık buluşalım :dance:

Son düzenleme:
tarihi belli olsn uygun olursam gelmek isterim

tarihi belli olsn uygun olursam gelmek isterim

gelmek isteyen herkese kapımızda gönlümüzde açık buluşmak isteyen birçok yeni arkadaşımız var umarım güzel bir buluşma olur herkesi bekliyoruz hadi bakem hanımlar kaydirigubbakcemile5

buluşmak isteyenler vardır tabii ki ama henüz cevap veren yok :(

Bende tarih uygun olursa gelirim çalışıyorum çünki öptüm

dün siteye giremedim nette sorun vardı bakıyorumda katılım neredeyse hiç yok nerdesiniz hanımlar :olmaz:

bencede pek geln olmayacak veya bursalılar henüz bu topiği görmediler

gelmek isterim ama pazar günleri haricinde müsait değilim cumartesileri de çalışıyorumm malaseff ama tarih ve mekan belli olunca uygunsam gelemk isterimŞeniz

gelmek isterim ama pazar günleri haricinde müsait değilim cumartesileri de çalışıyorumm malaseff ama tarih ve mekan belli olunca uygunsam gelemk isterimŞeniz

her buluşmada herkesin gelmesini çok istedik ama bu hiç mümkün olmadı umarım bu kez herkes müsait olurda tanışma fırsatı buluruz kaydirigubbakcemile3

bende gelmek isterim ama daha bursayı çok iyi bilmiyorum umarım bulabileceğim biyerde toplanırsınız selamlar

bende gelmek isterim ama daha bursayı çok iyi bilmiyorum umarım bulabileceğim biyerde toplanırsınız selamlar

önceki buluşmalarda ortak karar verildi yine herkes buluşma yeriyle ilgili fikrini söylesin gerçi katılım çok az sabırla bekliyorum bakalım ne olacak

meraba kızlar.nasılsınız.papuli iyi yapmışsın konu açmakla.çok uzun bi ara verdik buluşmaya.inşallah bende gelmek isterim.ama bu hafta olursa gelemem malesef...

selam kızlar bende gelmek isterim ama bu pazar müsait değilim ayrıca çalışıyorum ilerleyen pazarlarda müsait olabilirim bu ara misafirim çokta pazar günlerim dolu siz gün ayarlayın ortak bi karar verin bende gelmeye çalışırım

meraba kızlar.nasılsınız.papuli iyi yapmışsın konu açmakla.çok uzun bi ara verdik buluşmaya.inşallah bende gelmek isterim.ama bu hafta olursa gelemem malesef...

ooo sen buralardamısın bursayı terkettiğini düşünmüştüm opuyorumnanaktan hanımlar toplanırsa buluşuruz inşallah yeniler gelmesede eski grup toplanırız kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun topiğiniz kızlar..umarım buluşma gerçekleşir şu an ki izlenimlerime göre sanırım sayı yine az olacak :)) gün ayarladığınız da bende gelmek isterim.

Back