Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaHüsrana uğrayıp çare arayanlar
benimde saçım mavi siyah bende şimdi viyole siyah istiyorum acaba evde yapsam tutar mı zaten hemen hemen aynı tonlar 2.10 viyole siyah loreal bilgisi olan yazsın lütfen cvp bekliyorum ....tşk..:bbo:
kızlar benimde saclarım mavi siyah acmadan evde boyamak istiyorum ama istediğim tonlar hemen hemen siyaha yakın kızıl siyah viyole siyah istiryorum loreal de var olur mu evde acaba yapan var mı mavi siyah sacın üstüne olur mu .. numaraları kızılsiyah 3.6 viyole siyah 2.16 olur mu bunlar kızlar cvp acil lütfennnn ... şimdiden tşk...:uhm:
ikiside hemen hemen aynı gibi,2.16 biraz daha morumsu durmuş sanki,3.16 daha uygun gibi,fakat saçınız sadece siyah olsaydı belki biraz fark yapardı ama mavi siyah daha zor bir renk sanırım,loreal kullanmadım üzgünüm,sadece mantık yürüterek yazdım,acaba kutu üzerinde elde edilecek sonuç göstergesi varmıdır,siyaha kadar olan renklere tavsiye ediliyormuCADIARZU yada umarım bir deneyen çıkar
bak arkadaşım benim de şu bir ay içinde saçıma yapmadığım renk ve boya kalmadı.hem de en iyi kuaförlerde avuçla para döktüm ve sonuç tam bir hüsran oldu.her işlemden sonra aynaya mutsuz ve memnuniyetsiz baktım.ve sonuç başladığım yere döndüm saçımı tekrar kendi renginme yani siyaha boyadım.olan yıprandığı ve yandığı için zar zor uzattığım saçlarıma oldu.iki yılın emeği gitti.saçlarımı kesmek zorunda kaldım sarı saç sevdasına.saç rengim başladığım noktada ama sağlıklı saçlarımdan oldum.kes kes bitti saçlarım resmen.ben siyaha boyayarak kurtulabildim.
Bu zamana kadar saçımı yapmadığım renk kalmadı. Kuafördeki boyamalarda istediğim renk hiç olmadı. Bazen ben tutturdum rengini, o da boyayan kişi tam yapamadı . Ama en komiğide röflenin üstüne küllü sarı boyamamdı. Bütün röfleler bildiğiniz kül rengi oldu, diğer kısımlarda altın sarısı kaldı. Bir süre saçım toplu gezdim, Ama bunlar birer tecrübe olarak geri döndü. Artık renkleri çok iyi tutturuyorum. Kuaförlere gerek kalmadı. Ama siz siz olun röflenin üstüne sakın küllü boyamayın
sagolun kızlar yardımcı oldunuz çook tşkkür zaten evde yapıyorum boyalarımı kuaför berbat yapıyoo benim saçımı iki kere yaktılar siyahtan döncez diye saç lastik gibi oldu iğrençti bende hülya avşarın şuanki saçı kadar kısa yaptırdım kestirdim siyaha boyadım öyle kurtuldu siyah boya saç telini kalınlastırıyor bunu biliyorum sagolunn öptümmm....:1hug: