• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hüsrana uğrayıp çare arayanlar

çok sağolun,koyu küllü kumral ile açık kestane rengini karıştırdım,tek başına kumral yeterli olmadı olurdu ama birkaç boyadan sonra, vaktim yoktu ve bir seferde kurtuldumhihoyyyt

evet canım ama ben yeni rengine bakmadan yorum yaptım şimdide güzel durmıuş birde yüzünüde göster daha iyi anlarız

aslında haklısınız,orada belki ışıktan belki toplu saç diye belli olmamıştır ,şu resmi ekliyeyim

Eklentiler

• $Resim 209.jpg
    $Resim 209.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 67
birde şimdi ki halini biraz uzaktan çekilmiş resim varsa koyarmısın nasıl durmuş merak ettim bend kumrala boyamayı düşünüyorum sarıdan vazgeçebilirsem kendi saçım benim kumral dogal halime dönmeyi düşünüyorum artık

birde şimdi ki halini biraz uzaktan çekilmiş resim varsa koyarmısın nasıl durmuş merak ettim bend kumrala boyamayı düşünüyorum sarıdan vazgeçebilirsem kendi saçım benim kumral dogal halime dönmeyi düşünüyorum artık

tamam yarın çekip hemen ekliyeyim,şuan ev ışıkları yanıltmasın sizi,aa bu arada boyayacaksanız iyice anlatırım size nasıl olduğunu

saçınız sarı ise kestaneyi sakın katmayın açık kestane bile olsa koyu duruyor ben kızıllar için öyle yaptım ,sizin saçınız sadece kumral ile çok hoş olur,hatta ilk etapta açık küllü kumral yapın ki gözünüz birden bire sarıdan sonra koyu saçı görmesin,hem sonradan pişman bile olsanız geri dönüş kolay olur ,açık kumral derim ben hem bakmayın kutudaki resme açık kumral bile koyu olabiliyor bazı boyalarda

canım koyu olsa bile zemin sarı oldugu için akacaktır.ben de açık kumral düşünüyorum ama benden ziyade eşim bıktı saçımla ugraşmamdan yeni kararımı söyleyemiyorum bile

o zaman sadece koyu küllü kumral yada koyu kumral yapın açık kestane sakın katmayın,size sadece kumral yeterli resim ekliyeyim kumral boyaların

Back