• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hüsrana uğrayıp çare arayanlar

canım öncelikle kesinlikle küllü alma beni dinle ikinci kez sarıdan kumrala döndüm tecrübeyle sabittir kesinlikle yeşeriyor yeşil bir saç istemiyorsan küllüyü düşünme bile yasakkelime normal kumral al ve kolestonun içinde hem amonyak fazla diğer boyalara göre hemde siyaholur direk loreal açık kumral al derim ben iki gün önce açık sarıdan döndüm ilk başta koyu oldu ama akınca kumral şimdi açık kumral alırsan dahada güzel bi renk olur ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle slmlar,beni az çok bazı konularda cvp ararken görmüş olabilirsiniz,gördüğüm kadarı ile ben gibi saç boyayıp netice konusunda hüsrana uğramış olanlar vardır,aralarda sorduğumuz sorular havada kalabiliyor,varsa hüsran yaşayanlar burada buluşalım ki,son bir çıkış yolu bulmaya çalişalım,ilk adımı atayım ,şu bir ay içinde yapmadığım renk kalmadı,serüven siyah saçımı açmam ile başladı,şuan ise çoğu rengi yapmama rağmen hoş durmayan kızıllardan kurtulamıyorum yaptığım masraf ve saçımı yıpratmamda cabası inanın dışarıya çıkamıyorum hemen birseyler yapmam gerekiyor ama ne? Benim beynim durdu,saçım anca birkere daha boya kaldırabilir ,bana son bir çare lazım.[altta fotoğraflarımı ekledim,önerilerinize ihtiyacım var]

cnm neden kızıllardan kurtulamıyorsun kızılmı vardı yoksa siyahtan acılırkenm kızallastı sacın benimde siyahtan döndü ama öyle bir pporblem yok

canım öncelikle kesinlikle küllü alma beni dinle ikinci kez sarıdan kumrala döndüm tecrübeyle sabittir kesinlikle yeşeriyor yeşil bir saç istemiyorsan küllüyü düşünme bile yasakkelime normal kumral al ve kolestonun içinde hem amonyak fazla diğer boyalara göre hemde siyaholur direk loreal açık kumral al derim ben iki gün önce açık sarıdan döndüm ilk başta koyu oldu ama akınca kumral şimdi açık kumral alırsan dahada güzel bi renk olur ;)

haklısınız yeşeriyor ,ama yeşermedikçede kızıllar kapanmıyor pek ,koyu kumral yani küllü olmayan [ki yeni bir saça boyadım onu saçı açıp, kahverengi gibi yani illa kızıllık oluyor gibi,hatta resmini ekliyebilirim]yeşillik yani küllülük alıyor kızılı,fatmanurun sadece sarı değil kızıllarda hakim saçında,ben yeşilimsi olsun kızılımsı durmasın diye,bulsaydım fındık büyüklüğünde yeşil katacaktım hatta,kumral boyaya [bu yeğenime yaptığım koyu kumral,kendi saçı koyu sarı gibiydi]

Son düzenleme:
bude akşam ev içinde çekilmiş,ne var ne yoksa ekledim ilk eklediğim güneş ışığı idi kaydirigubbakcemile3

canım ama koyudan açmışsın kızıl olmuş şimdi yine siyaha yakın bi renk olmuş sen açık istemiyormuydun o zaman açmanın ne anlamaı kaldı ki?

haklısınız yeşeriyor ,ama yeşermedikçede kızıllar kapanmıyor pek ,koyu kumral yani küllü olmayan [ki yeni bir saça boyadım onu saçı açıp, kahverengi gibi yani illa kızıllık oluyor gibi,hatta resmini ekliyebilirim]yeşillik yani küllülük alıyor kızılı,fatmanurun sadece sarı değil kızıllarda hakim saçında,ben yeşilimsi olsun kızılımsı durmasın diye,bulsaydım fındık büyüklüğünde yeşil katacaktım hatta,kumral boyaya [bu yeğenime yaptığım koyu kumral,kendi saçı koyu sarı gibiydi]

benim saçımda buna yakın oldu

doğru ,tarçın beni mahvetti zaten,onu kapatayım derken oldu,koyu kumrla bile kurtarmadı,birkaç sefrde tutardı ama vaktim yoktu,şimi tek avuntum yıkanıkça açılır belki bir iki ton:jeyyar:

canım seni üzmek istemem ama eğer saçının zemini sarı veya açık kumral gibi bir renk olsaydı açıkır diyebilirdim seninki çok fazla açılmaz ve dua atki açılmasın çünkü kızıl çok lanet bir renktir tabandan açılan da kızıl olarak çıkacaktır :sinifsinif:
fakat biz kadınlar herşeyi yaparız benimki platine yakın dı kendim yapmıştım şimdi kumral istersem açarım sende aynı şekilde herdefasında bi ton açık boya ile boyayarak açacaksın yoksa akarak sadece kızıla dönersin o da tam kzıl değil kızıl ışıltılı koyu renk olur ;) her boyamada küllü ve bir ton açığa boyamalısın ;)

unutmadan da söyleyim açmanada gerek yok eminim ki bu saç açıktan fazla yakışır yani bu renk yakışmış ;)

canım seni üzmek istemem ama eğer saçının zemini sarı veya açık kumral gibi bir renk olsaydı açıkır diyebilirdim seninki çok fazla açılmaz ve dua atki açılmasın çünkü kızıl çok lanet bir renktir tabandan açılan da kızıl olarak çıkacaktır :sinifsinif:
fakat biz kadınlar herşeyi yaparız benimki platine yakın dı kendim yapmıştım şimdi kumral istersem açarım sende aynı şekilde herdefasında bi ton açık boya ile boyayarak açacaksın yoksa akarak sadece kızıla dönersin o da tam kzıl değil kızıl ışıltılı koyu renk olur ;) her boyamada küllü ve bir ton açığa boyamalısın ;)

kesinlikle haklısın,doğru yaaa altta kızıllar var aktıkça onlar çıkarakannehir,evet bende aktıkça daha bir açık kumralla boyarım kestaneyi katmadan işin içine dahada güzel olur ,sağol valla kaydirigubbakcemile2

ne renk istiyorsun benimde siyahtan döndü ama problem yok karamel acık karamel bakır hepsini kullandım

ben saçı siyahtan açınca tarçın yaptım ,her nedense alacalı bulacalı oldu belki birkaç kez daha boyansa idi olurdu,ben o halini görünce telaş yapıp kapatmaya çalıştım hoş arkadaşlarımında rengi bana yakıştırmaması cabası oldu,kumrallar ile uğraşmaya başladım böylelikle

Back