• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hüsrana uğrayıp çare arayanlar

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
Öncelikle slmlar,beni az çok bazı konularda cvp ararken görmüş olabilirsiniz,gördüğüm kadarı ile ben gibi saç boyayıp netice konusunda hüsrana uğramış olanlar vardır,aralarda sorduğumuz sorular havada kalabiliyor,varsa hüsran yaşayanlar burada buluşalım ki,son bir çıkış yolu bulmaya çalişalım,ilk adımı atayım ,şu bir ay içinde yapmadığım renk kalmadı,serüven siyah saçımı açmam ile başladı,şuan ise çoğu rengi yapmama rağmen hoş durmayan kızıllardan kurtulamıyorum yaptığım masraf ve saçımı yıpratmamda cabası inanın dışarıya çıkamıyorum hemen birseyler yapmam gerekiyor ama ne? Benim beynim durdu,saçım anca birkere daha boya kaldırabilir ,bana son bir çare lazım

Son düzenleme:
bekle sende boyama o zaman yaglarla falan bakım yap bıraz otursun tekrar boyarsın

keşke bekleme şansım olsaydı,rengim berbat,markete bile zor çıkıyorum oda hava kararınca ,azıcık idarelik bir saç olsaydı gerçekten beklerdim,ama çok berbat

Son düzenleme:
bn anlıorumm senii walla küllü renkleri denednmi canımm mesela küllü koyu kumral kızılı kapatr

denedim canım koyu küllü kumral yaptım bekletiyorum onca banamısın demiyor,en fazla kızılın tonlarını elde ediyorum,güzel bir kızıl olsa neyse kınalı kınalı rengarenk,tekrar siyah yapmakta afedersiniz aptallık gibi olacak,okadaf ugastım,yıprattım saçı,bari netice alayım ,sizindemi öyleydi yoksa saçlarınız melek?

kızlar şu aklıma geldi,hani koyu kumral tutmuyor ya saçıma ,siyahta istemiyorum,acaba kumral tutsun diya kızılların kapanması için siyah renk ile kumralı karıştırsam olurmu acaba:Saruboceq:

küllü koyu kumralla düz koyu kumralı karıştır boyadan sonra saçına ısı ver birde saçına poşet geçirip fön makinasıyla boya kuruyana kadar kurut saçını bekleme süresini aş belkide boyanın senin saçında daha fazla beklemesi gerekiyordur daytanabilirsn eğer saçında bir saat kadar dursun o boya elleme sakın siyahla da kumralı karıştırmayı deneme bile siyahla neyi karıştırırsan karıştır sonuçta saçın siyah olacaktır sakın yapma koyu kumral da yeterince koyudur alix markasında 6.01 rengini görmüştüm git bir bak derim

tamam öyle yapayımkaydirigubbakcemile2,belki tek başına küllü işe yaramıyordur ,biri küllü olsun biri külsüz ve fön tutup çok bekleteyim boyayı,çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5,doğal renge bir dönsem birdahada iddialı renkler mi aman aman ,kel kalacağım yoksakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
eger oda olmaz ise tekrar siyaha boyayacağım mecburen,fotoğraf eklesem bana gidip gitmediği konusunda fikir verirmisiniz? İlk resim malumsiyah,ikincisi şuanki [resimde iyi bile çıkmış aslında rengarenk],üçüncü ulaşmaya çalıştığım renk.

Eklentiler

• $Resim 042.jpg
    $Resim 042.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 124
  • $Resim 188.jpg
    $Resim 188.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
evet ama karamel yapsamda o kötü kızıllar kapanmaz sanırım,küllü koyu kumral bile kapatmamıştı [gerçi organik boya kullanmıştım ondan olabilir mi axemarie ? ] belki normal bir boyanın karamelini alsam kapatır ve istediğim saç olur :kedi:

Son düzenleme:
inşallah olur bu üçüncü resim koyu karamel rengine benziyor sana yakışır tabikide

peki bununla boyasam sonuç alırmıyım ? karamele baktım bundan daha açık duruyor,bu arada çok soru soruyorum size farkındayım ama sizden başka yanıt veren yok,helal edin hakkınızı :kedi:

Eklentiler

• $rsm.jpg
    $rsm.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 97
aslında saçların kötü
görünmüo saçlarını siyah yapma yumuşat biraz üçüncü resim güzel

kızı oan sacın güzelmiş asında kotu durmuyo stediğn renk de sana cok yakısır inşallah stedğin gibi tutar

arkadaşım bence biraz boyama iyice aksın gitsin kızıllıklar sonra da bitkisal olmayan karamelle boya 10-15 gün sonra tekrar boyarsın karamele ve daha iyi oturur rengin

arkadaşım bence biraz boyama iyice aksın gitsin kızıllıklar sonra da bitkisal olmayan karamelle boya 10-15 gün sonra tekrar boyarsın karamele ve daha iyi oturur rengin

aslında haklısınız biraz aksaydı iyi olurdu,ama 4-5 güne yetişmesi gerekiyordu saçın

öncelikle herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yorum yaptınız çok sağolun,veeeee boyadım saçımıı kızıllıklardan kurtuldumm ,oh be öyle rahatladım ki gerçi hafif koyu oldu ama yinede kapandı kızıllar yıkana yıkana açılır saç tatlı bir renk alır,idealimdeki saç değil ama çok tatlı duruyo resimde ekliyeyim artı bununla ilgili konu açsammı acaba kızılla uğraşanlara belki yardım olur çok zorluyor çünkü tekrar ,teşekkür ederim harika insanlarsınıza.s.

Son düzenleme:
Back