hüsran, feryat figan kalbim, zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim

o değil de konu sahibi konuyu açmış, açar açmaz da sırra kadem basmış.
okumaya üşenenler için özet:
kör ölür badem gözlü olur
kaçan balık büyük olur.
gençlere kıssadan hisse: başkasına aşıkken evlenip çocuk yapmaya kalkmayın, ona da size de çocuğa da yazık
aklı evvel kızlarımıza tavsiye: bir erkek seni seviyorum derse bir gözünüz açık kalsın, tümden yummayın, sizi aldatan bir erkek seni unutamadım derse yüksek ihtimal yalan söylüyordur, inanmayın.
konu sahibine (?!) tavsiye: kocadan boşan.

Ben bu konuda buyuk aşk unutulmaz vazgecilmez göz yasarticak vay be dedirticek bir şey göremedim .Ne yani adam mutsuz olmuş 10 sene geçmiş kim 10 sene sonra mutlu kalacak ki neyin garantisi var . Ayrica utanmadan evli kadına sosyal medyadan mesaj atıyor nasıl bir yoksunluksa artık zaten bu kişinin adam olmadığı belli Edeb terbiye kalmamis amacı ne benim Yuvam yıkıldı önünde yıkılsın sizede pes doğrusu hala o insan için eşinize çocuğuna yuvaniza haksızlık ediyorsunuz böyle şeyler düşünerek aksine evli bi kadın olarak endislenmeniz gerekir esim duyarsa ne olacak ondan bunu gizlememeliyim nasıl söylerim ona. bunu bilmelimi diye ama siz hala çok buyuj aşk aman dillere destan aşk modundasiniz .geçelim bunları lütfen kendimize gelelim kendimizi kandirmayalim zamanında olmadiysa olmamış başka insanlarla hayatlar kurup ama ama ama diye kafa yormanin alemi yok .Son olarak ne seven adamlar gördüm ölümü gözü alan canını feda edecek bazı adamlar çok sağlam severler kadının sevgisi bile eksik kalır o sevgi yerinde .

Ne büyük aşk mış hakkaten.. madem çok sewiyordu sizi, ayrıldığınızda aklının başına gelmesi gerekmiyormuydu? Ya da bir başkasını istemeye gittiğinde, yahut nişanlandığında, evlendiğinde.. kim bu yanımdaki? Sevdiğim kadın bu değil demesi gerekmiyormuydu.. hadi büyük bir gafletle evlendi, çocuk yapmaya çalışırken de sizi mi seviyordu?? On sene geçmiş hanımefendi.. insanın birini sevdiğini anlaması on saniye sürer. Hadi on saat olsun, olmadı on gün olsun taş çatlasa on ay.. sizinki on yıl sonra çıkmış ortaya..

Böyle bir konu açmanızı ayıpladm, çok hem de.. "her akşam onu düşünerek uyudum" da nesi?? Madem bu kadar seviyordunuz bir başkasını, ne demeye evlendiniz? "Aman evde kalmayayım" kaygısıyla başka birinin günahına neden girdiniz? Eşiniz belki de bizlerden birinin yakını.. Ayıptır, günahtır..

Ikinize de zerre üzülmedim eşlerimize üzüldüm çok talihsiz evlilikler yapmışlar.. keşke onlarla değil birbirinizle evlenseydiniz

kesinlikle katılıyorum
her an eşine numara mı yaptı arkadaş yani?

kesinlikle katılıyorum
her an eşine numara mı yaptı arkadaş yani?
Bunlar hep çok fazla romantik komedi izlemekten oluyor Kendi aşklarını film aşkları gibi sanıyorlar. Evet derken de eskisi mi gelmiş aklına? O çocuğu yaparken? Ultrasona girdiğinde eşinin yerinde onu mu hayal etmiş? Bünye aşık olmak isteyince eski unutulmaz aşklar devreye giriyor işte otomatikman.

Gecmiste herkes bir ask yasamis, sonracda baskasiyla evlenmis olabilir. Bir ask yasadiysak, hic evlenmemeliyiz diye birsey yok. Ama evleneceksek dogru insani secmeliyiz. Biraz da kader tabi ama, askinizi size unutturamayacak biriyse karsiniza cikan kisi, bosuna evlenip de hem onun hemde kendi hayatinizi karatmayin hanimlar. Ask acisiyla, aman evleneyim de kim olursa olsun modunda insanlar. Ya da " bu iyi kalpli biri, mutlu olurum onunla" diye dusunuyorlar. Degil iste. Evleneceginiz adam, her acidan sevdiginiz kisiden üstün olmali. Eski sevgiliniz yakisikli miydi, evleneceginiz kisi daha yakisikli olmali, eski sevgiliniz atiyorum bi alanda yetenekli miydi, evleneceginiz kisi her alanda yetenekli olmali. Oyle ki size eskiyi hatirlatmayacak derecede, her acidan eskisinden iyi olmali. Boyle olsa "Zaten onunla olmazmis, mutlu olamazmisim" dersiniz evlenince. Hatayi yanlis insanlarla evlenerek yapiyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…