- 27 Haziran 2015
- 1
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi suskunmavi
bir aşk düşünün, deli gibi seviyorsunuz. her gününüz onunla, onunla ağlıyor onunla gülüyorsunuz... gözlerinizin yaşını siliyor derdinize, gözleri dolu dolu oluyor size bakarken... elleri titriyor sizin ellerinizle birleştiğinde... beraber yiyor beraber içiyorsunuz.. beraber uyuyamasanız da, uyuyacağınız günün huzurunu hayal ediyorsuz. kimi zaman ayrı şehirlere gitmek zorunda kalıyor kavuşacağınız günün özlemiyle burnunuzun direği sızlıyor. gittiiniz sinema biletlerini, bindiğiniz otobüs biletlerini saklıyorsunuz, fotoğraflarıyla uyuyor uyanıyorsunuz, mesajlarınızdan aşk ve duygusallık akıyor... içiniz titriyor birbirinize bakarken... duygusal parçalar dinliyor, kendinizden geçiyorsunuz; şahsı olmasa hayali yanınızda her daim... bir aşk masalı yaşıyorsunuz.. son damlasına kadar aşkı çekiyorsunuz içinize derin derin...sesi huzur veriyor... sevdanız damarlarınızda o akıyor sanki.. öyle birseviyorsunuz ki.... anlatılamaz....
sonra bir gün sizi o çok sevenden kopuyor ayrılıyorsunuz; sizin birlikte olamanızı hiçbir zaman istemeyenler sizi ayıramıor da kendi içinizde kopmalar yaşıyorsunuz, çözülüyorsunuz 3 senenin sonunda.... hiç kavga etmediğiniz tartışmadığınız o insanla dipsiz tartışmaların içinde buluyorsunuz kendinizi.... aldatıldığınızı sevilmediğinizi düşnüyorsunuz, antidepresanlarla beraber o büyük aşk toplamda 3 aylık bir çekişmenin sonunda bitiyor...... ayrı diyarlara göç ediyorsunuz....aradan seneler geçiyor....o evleniyor başkasıyla, bir çocuğu oluyor...... siz evleniyorsunuz bir çocuğunuz oluyor..... ama hiç unutamıyorsunuz, sesini, yaşadıkalrınızı, iyi günlerinizi kötü günlerinizi.... her şarkı onu anımsatıyor, her kaldırım taşı gezdiğiniz yolları.... "böye olmasaydı" diyorsunuz, "acaba" diyorsunuz.....
10 seneyi deviriyorsunuz ayrı dünyalarda... tam 10 sene........hayatla çekişe çekişe kah güle kah ağlaya yıllar geçiriyorsunuz.. gülüyorsunuz ama yüzünüzde maske var sanki.... yanlış olduğunu bile bile her gece uyurken adı geliyor aklınıza... olmamlı o artık bam başka hayatta sen öyle... olmamalı... yanındakine haksızlık...... derken kalbinizin derinlerinden gelen o sesleri susturup kendi hayatınıza tam adapte olduğunuz noktada.....................
biri arıyor sizi özel numaradan sesinizi dinleyip kapatıyor sürekli. siz acaba o mu diye düşünüp sonra bu fikrinize gülüp geçiyorsunuz, hayır mümkün değil diyorsunuz... ve bir gün bir mesaj görüyorsunuz açıp adını gördüğünüzde eliniz ayağınız titriyor korkuyorsunuz heyecanklanıyorsunuz allak bullak olarak açıyorsunuz ki...... pişmanım diyen, seneleri geri çevirebilsem keşke diyen, hakkını helal et diyen, duygulu, gözünüzü yaşartan uzuuuun bir mesaj alıyorsunuz sosyal medyadan..... helal olsun diyorsunuz, o yazmaya devam ediyor.... bu işte hata var diyorsunuz yazma daha bu son mesajın olsun, diyorsunuz içinizde bir yerler acırken.... gerçekten son bir mesaj yazıyor.... ama yazmıyor bir şarkı ile veda ediyor size.... o şarkı "seni hala seviyorum, seni her zaman seveceğim" diyor size, haykırıyor dile getirilemeyen duyguları.....
siz perişan vaziyette kalakalıyorsunuz ekranın karşısında... tepki vermiyorsunuz.... çok büyük bir hata ya
pacağınızı düşünüyorsunu yakışmayacağını düşünüyorsunuz bir şeyler yazmanın.... susuyorsunuz..... içinizdekileri tutamıyorsunuz açıp bir siteye içinizdekileri döküyorsunuz... yoksa patlayacaksınız adeta....
ve insanlar sizi anlamıyor..... yargılıyor yargılıyor yargılıyor.....
ve geriye kalan yine hüsran, her daim feryat figan kalbim, zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim..........................
aaaaa, dün ne kadar saçmalamışım. vallahi kendime kızdım. gece gece melankoli sarmış. ben aptal değilim deli değilim, vicdansız hiç değilim. eşim çok değerli bir insan ve beni o şahıstan çok daha fazla sevmiştir. onun hayalet gibi geçmişten birden pörtlemesinin üstüne bende bir duygusal çalkalanma yaşadım. hayat bize en güzelini veriyor. şükürler olsun bugüne. haa bu arada o melaknoliyle dilimle beynim arasındaki bağlar kopmuş her gece elin herifini düşünecek değilim, resmen saçmalamışım. sadece bazı zamanlar istemsiz olarak aklıma gelmiştir. bu da aşık manasında değil, geçmişte neler yaşamışım ben öyle anlamında aklıma gelmiştir. arkadaşşar hala o ahsa aşığım falan sanmış da hayır kesinlikle değil. sadece o yarım kalmışlığın melankolisi yoksa bir araya gelmeyi asla istemem. geçmişte de iyi ki olmamış hayırsız ki olmamış diyorum şu mantığımla. bir de o şarkıyı dinlerken yazdım ya iyice kendimi duygusallaştırmış acayipleştirerek yazmışım. o melaknoliden çıktım şükür. o şahsa daha cevap yazmadım yazmam da. varsın kendi edepsizliğiyle yaşasın dursun. ona tek bir şey yazmıştım, şarkılarından önce, daha da yazmadım yazmam. o da : helalik istedin helal olsun diyorum daha bana mesaj atma yakışmıyor ayıp. deyip kesmiştim. dün gece size yazarken bir yandan da "hüsran"ı dinleyince bir de olay yeni olmuş hani, kendimi bir türk filminde sandım galiba türkan şoray falan.. aayyy utandım kızlar.
sonra bir gün sizi o çok sevenden kopuyor ayrılıyorsunuz; sizin birlikte olamanızı hiçbir zaman istemeyenler sizi ayıramıor da kendi içinizde kopmalar yaşıyorsunuz, çözülüyorsunuz 3 senenin sonunda.... hiç kavga etmediğiniz tartışmadığınız o insanla dipsiz tartışmaların içinde buluyorsunuz kendinizi.... aldatıldığınızı sevilmediğinizi düşnüyorsunuz, antidepresanlarla beraber o büyük aşk toplamda 3 aylık bir çekişmenin sonunda bitiyor...... ayrı diyarlara göç ediyorsunuz....aradan seneler geçiyor....o evleniyor başkasıyla, bir çocuğu oluyor...... siz evleniyorsunuz bir çocuğunuz oluyor..... ama hiç unutamıyorsunuz, sesini, yaşadıkalrınızı, iyi günlerinizi kötü günlerinizi.... her şarkı onu anımsatıyor, her kaldırım taşı gezdiğiniz yolları.... "böye olmasaydı" diyorsunuz, "acaba" diyorsunuz.....
10 seneyi deviriyorsunuz ayrı dünyalarda... tam 10 sene........hayatla çekişe çekişe kah güle kah ağlaya yıllar geçiriyorsunuz.. gülüyorsunuz ama yüzünüzde maske var sanki.... yanlış olduğunu bile bile her gece uyurken adı geliyor aklınıza... olmamlı o artık bam başka hayatta sen öyle... olmamalı... yanındakine haksızlık...... derken kalbinizin derinlerinden gelen o sesleri susturup kendi hayatınıza tam adapte olduğunuz noktada.....................
biri arıyor sizi özel numaradan sesinizi dinleyip kapatıyor sürekli. siz acaba o mu diye düşünüp sonra bu fikrinize gülüp geçiyorsunuz, hayır mümkün değil diyorsunuz... ve bir gün bir mesaj görüyorsunuz açıp adını gördüğünüzde eliniz ayağınız titriyor korkuyorsunuz heyecanklanıyorsunuz allak bullak olarak açıyorsunuz ki...... pişmanım diyen, seneleri geri çevirebilsem keşke diyen, hakkını helal et diyen, duygulu, gözünüzü yaşartan uzuuuun bir mesaj alıyorsunuz sosyal medyadan..... helal olsun diyorsunuz, o yazmaya devam ediyor.... bu işte hata var diyorsunuz yazma daha bu son mesajın olsun, diyorsunuz içinizde bir yerler acırken.... gerçekten son bir mesaj yazıyor.... ama yazmıyor bir şarkı ile veda ediyor size.... o şarkı "seni hala seviyorum, seni her zaman seveceğim" diyor size, haykırıyor dile getirilemeyen duyguları.....
siz perişan vaziyette kalakalıyorsunuz ekranın karşısında... tepki vermiyorsunuz.... çok büyük bir hata ya
pacağınızı düşünüyorsunu yakışmayacağını düşünüyorsunuz bir şeyler yazmanın.... susuyorsunuz..... içinizdekileri tutamıyorsunuz açıp bir siteye içinizdekileri döküyorsunuz... yoksa patlayacaksınız adeta....
ve insanlar sizi anlamıyor..... yargılıyor yargılıyor yargılıyor.....
ve geriye kalan yine hüsran, her daim feryat figan kalbim, zehir olur başka hayallere kalmaz ki mecalim..........................
aaaaa, dün ne kadar saçmalamışım. vallahi kendime kızdım. gece gece melankoli sarmış. ben aptal değilim deli değilim, vicdansız hiç değilim. eşim çok değerli bir insan ve beni o şahıstan çok daha fazla sevmiştir. onun hayalet gibi geçmişten birden pörtlemesinin üstüne bende bir duygusal çalkalanma yaşadım. hayat bize en güzelini veriyor. şükürler olsun bugüne. haa bu arada o melaknoliyle dilimle beynim arasındaki bağlar kopmuş her gece elin herifini düşünecek değilim, resmen saçmalamışım. sadece bazı zamanlar istemsiz olarak aklıma gelmiştir. bu da aşık manasında değil, geçmişte neler yaşamışım ben öyle anlamında aklıma gelmiştir. arkadaşşar hala o ahsa aşığım falan sanmış da hayır kesinlikle değil. sadece o yarım kalmışlığın melankolisi yoksa bir araya gelmeyi asla istemem. geçmişte de iyi ki olmamış hayırsız ki olmamış diyorum şu mantığımla. bir de o şarkıyı dinlerken yazdım ya iyice kendimi duygusallaştırmış acayipleştirerek yazmışım. o melaknoliden çıktım şükür. o şahsa daha cevap yazmadım yazmam da. varsın kendi edepsizliğiyle yaşasın dursun. ona tek bir şey yazmıştım, şarkılarından önce, daha da yazmadım yazmam. o da : helalik istedin helal olsun diyorum daha bana mesaj atma yakışmıyor ayıp. deyip kesmiştim. dün gece size yazarken bir yandan da "hüsran"ı dinleyince bir de olay yeni olmuş hani, kendimi bir türk filminde sandım galiba
Son düzenleme: