- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Geniş meşrepli ne demek?
ne güzel söylediniz çizdiğim yeri.
o zaman sorun etmeye gerek de kalmıyor değil mi.
öyle tabi ki efendim
yinede ben herkes için iyi niyetliyim
umarım selülit sorunu yaşamazsınızda bol bol giyersiniz minicik eteklerini hepiniz
öpüyorum herkesi
Vardı canım benim olmaz mı hiç ?
Şimdi ne kadar bunu dillere pelesenk yapıp , başörtüsü üzerinden nemalanmayı vazife edinmiş insanlar güruhu olarak görülseler de , vardı .
Yasa vardı bir kere ... Üniversite sınavına baş örtülü giremediğin gibi üniversiteye girmen de hayal oluyordu . Okullarda ise göz yuman öğretim görevlileri vardı sadece .Belki bunlara rastgeldiniz.
Bende tevellüt eski , o sebeble iyi bilirim o zamanları .
Bak kamuda çalışma hakları bile yeni elde edildi.
arkadaşım abartmayalım. yıllaRCA antalyada yaşadım. sıokakta mayoyla dolaşanını görmedim. sahilde bile güneşlenirken wcye giderken pareomuzu takarız biz.
yani antepte mayoyla dolaşanın akli dengesi bozuktur. bir örnek verelim elbette verelimde lütfen mantıklı olsun. rica ederim
ban'lar yavaştan gelmeye başladı. ufaktan uzasam iyi olacak
Sorunu biz yaratmadık bir bakanın fikrini söyledi diye yok özgürlük yok demokrasi diyen biz değiliz siz özgürlükten bahsederseniz bende daha önce yapılan zulümü hatırlatırım kimse de kusura bakmasın....
Yoksa herkesin dini kendine.....
bu gün açık saçık giyinmekte ısrarcı olanlar, geniş meşrepli olanlar vs. bir araya gelip kendi mahallelerinde yaşasınlar, kendi sokaklarında özgürce mini etek giysinler.. özgürce göğüs dekoltesi açsınlar.
böylece kimseyi rahatsız etmemiş olurlar.
fakat ortak çarşıya gidecekleri zaman, metroya binecekleri zaman lütfen tesettüre riayet etsinler.
Sanırım memlekette başka bir memleket daha var, ben de görmedim çünkü hiç eziyet göreni de edeni de...
alıntılamak istiyorum yazını.
ben de hiç görmedim kapalı bayanların başından örtünün sökülüp alındıgını.
benim okudugum okulda da bu yasa çıkmadan önce bile girer cıkarlardı gayet rahat.
çok mu uç noktalarda yaşadım acaba:44: gercekten merak ediyorum
HayyaL, özellikle giyim tarzımı belirtiyorum ki sonra sen açıksın ne anlarsın demesinler diye :) Hani ayırt edilmek için değil, kapalı-açık ayrımına girmek için hiç değil...Herkes keşke sen gibi açıksözlü ve oyuna gelmeyen olabilse nickim...
Kimse sana uzaylı demiyor kendini insan sıfatından çıkarma lütfen.Sen yaşamadın diye diğer yaşayan insanları da görmezden gelemezsin ben çevremde yaşadıklarımı gördüm.Senin için Haberi alıntı yapıp ekliyorum oku bakalım kpss haberini............
Başörtülü adaylar, KPSS'in yapıldığı okula alınmadı...
KPSS'nin yapıldığı Kadıköy Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde türbanlı adaylar salona alınmayınca, bazı adaylar sınava girmeden geri döndü, bazıları da başlarını açarak sınava girdi. Sınava girebilmek için başını açmak zorunda bırakılan adaylar ve yakınları YÖK'ün türban konusuyla ilgili açıklamasının ardından sorun çıkabileceğini düşünmedikleri için rahat geldiklerini, ancak türban yasağının sınavda uygulanmasıyla psikolojilerinin bozulduğunu söyledi.
KPSS sınavına girmek için sabah saatlerinde Kenan Evren Anadolu Lisesi'ne gelen kadın adaylardan türbanlı olanlar, görevlilerin türbanı çıkartmaları yönündeki uyarıları ile karışlaşınca neye uğradıklarını şaşırdı. YÖK'ün türban konusundaki açıklamalarının ardından sınavda kendilerine sorun çıkartılmayacağı düşüncesiyle rahat bir şekilde sınavın yapılacağı okula geldiklerini söyleyen adaylar, yasağın devam ettirilmesine bir anlam veremediklerini kaydetti.
Vardı canım benim olmaz mı hiç ?
Şimdi ne kadar bunu dillere pelesenk yapıp , başörtüsü üzerinden nemalanmayı vazife edinmiş insanlar güruhu olarak görülseler de , vardı .
Yasa vardı bir kere ... Üniversite sınavına baş örtülü giremediğin gibi üniversiteye girmen de hayal oluyordu . Okullarda ise göz yuman öğretim görevlileri vardı sadece .Belki bunlara rastgeldiniz.
Bende tevellüt eski , o sebeble iyi bilirim o zamanları .
Bak kamuda çalışma hakları bile yeni elde edildi.
öyle tabi ki efendim
yinede ben herkes için iyi niyetliyim
umarım selülit sorunu yaşamazsınızda bol bol giyersiniz minicik eteklerini hepiniz
öpüyorum herkesi
bunu söylemeden gecemeyecemmm
madem sayın bakan bu dekolteden rahatsız oluyo ona göre madem bu namusssuzluk olarak görünüyo (eger görünmeseydi bunu dile gtirmezdi) bu ülkeyede o zaman turist almayacak ben tatil merkezinde yaşıyorum ve yazın burda gezen bütün turistler bikiniyle tangayla geziyo madem bi tv programındaki görüntden rahatsız oluyosunuz bundanda duymanız gerekir ve bunu bile bile nasıl bu ülkede onların tatil yapmasına izin veriyosunuz ama unutmuşum siz onlardan gelir elde ediyosunuz maksat ekonomi canlansın.demekki bu ülkede özgür olabilmek için tursit olmak gerekiyo.
madem diyosunuzki bu ülkede isteyen dinini istedigi gibi yaşar bırak türk olandı dini istedigi gibi yaşasın.
Yapılanlar,yapılmayanlar çoktu,hala da devam ediyor Aus.
Biz kadınlarız bu haksızları yapanda,yaptıranda.
Öyle bir hale geldik ki,bir kadın ''ben çarşaflılardan rahatsız oluyorum ''diyor.
Gene başka bir kadın''açık giymek isteyenler belli mahallelerde yaşasın ,ben rahatsız oluyorum''diyor.
Her daim mağdur olan ''kadın''.
Ama birbirini yerin dibine sokmaya çalışan gene kadın.
Başörtüsü sorunu çözüldü,hepimiz sevindik,ama hala biz zamanında mağdurduk,sizde mağdur olun zihniyeti taşıyanlarda var.
Nedir bu kin ,nedir alıp verilemeyenler bilemiyorum.
Mune nin dediği gibi bir erkek ortaya taşı attı,biz kadınlar birbirimizi yiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?