• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huseyin Celik'in dekolte isyani

Yine çarşaf mı tartışır oldunuz :31: Gerikafalı da olmuş çarşaflılar ne güzel... Keşke ben de o kadar geri kafalı olabilseydim, imreniyorum onlara maşallah.

Sevdiğim bir söz vardır, "uzaya mekik attınız da çarşafa mı takıldı?"

Neyinize kötü örnek oluyormuş, çarşaf giymenin kötülüğü nedir söyler misiniz?

"Sıcakta giyiyorlar" demeyin, gülerim.

kesinlikle kapalı hiçbir kadına tavrım yok, tercih meselesi bu, ama kapalı bir kadında kocamı kıskanıyorum dekolte giyilmesin vs demicek, herkes nerde ne giyeceğini kendi seçer, geçen bi konuda vardı ya kadın kocasını aklamak için diyo ki kız zaten mini etekliydi vay muhasebeciydi bilmem ne, insanların birbirini yaftalamaması lazım
toplumdaki dönüşüm kesinlikle yadsınamaz ama

Her şeyin başı bilim. İnsan inandığı kavramlar uğruna dar ağacına gidiyor. Eğer gerçekten bilgili bir şekilde inanıyorsa çarşaf da giyebilir tabi ki ;ne engel!
Ama gerçek inanan da bilir ki dinde ona buna laf atma, eleştirme günah gurubundadır. Bırak kim nasıl giyiniyorsa giyinsin. Sen kendinden sorumlusun!

Açıklara ve kapalılara özgürlük.Burası islam ülkesi değil.Cumhuriyet.Kurucumuz Atatürk.Bu konuda herkes hemfiir sanırım.Neden bu tartışma.?Bence sadece ifade ediliş biçimi olabilirmi.Olabilir bittabi
Şeriat gelirmi peki.Bence hayır.İranda bunu örneğini gördük.Bu şekilde hayır.Peki arap ülkeleri şeriatmı uyguluyor.Bence buda hayır

Ben ufak bir aciklik getireyim kacayim, siz tartismaya devam edin:)

Ilk olarak konusmaya konu olan spiker Gözde Kansu degil.
Bahsedilen yarisma programi baska yarisma programi.
Oradaki spiker cokmu dekolte derseniz? Kisi kendi tercihini yapmis, ne giymisse giymis.
Gözde hanim isinden kovulmustur ama bunun Hüseyin beyin elestirisi ile ilgisi yoktur.
Gözde hanim ogün programi sunarken sarhos oldugu icin kovulmustur.
Hatta programin yayinlandigi sirada, Gözde Hanim twitter da "Sarhos sunucu" diye TT olmustur.
Kovulmasin nedeni budur.

Ikinci olarak Hüseyin beyin aciklamalari cok güzeldi, cok güzel konulara deginiyordu ki, su spiker konusunu dile getirmeseydi keske.
Elestirmek herkesin hakki evet ama bir siyasetci, bir bakan elestirirken bile dikkat etmeli, hele Türkiye gibi kisilerin taraf oldugu, taraflarinda birbirini yemeye hazir oldugu bir toplumda.

Ücüncü olarak ise kendi görüslerimi dile getirecegim.
Her ortamda oldugu gibi TV lerdede reyting denen illet icin kadin etinden yararlanilmasi midemi bulandiriyor.
Dizi reyting kazansin diye kadin etinden faydalanilmasi tiksindiriyor beni.
Reyting düstü, meryem gitti, amanin Selimi halvete sokalim, reyting lazim, Azrayi sehvetli öpüstürelim, yigeni yengeye yedirelim,
kardesi enisteyle fingirdestirelim, olmadi abi toplanin hepbirlikte okkkali bir tacavüz yapalim.

Sonrada cikar akli kitin biri " ay bana daha güzel tecavüz etmislerdi, bu tecavüz yavan kaldi" der aklimiz durur.
Hani Kanalizasyon filmi vardiya iste televizyonlar bence o durumda.
Hea bu sadece benim düsüncelerim, elestirilerim, izlemem olur biter.
TV lerin bu bayagiliktan kurtulmasini ümitsizce beklerim o kadar.

zaten dekolte giyen sarhoş, kamuda muhalefet olan sarhoş, gezi eylemcileri sarhoş.. muhalefet olan bir tarafı tutmayan yani bertaraf edilmek istenen herkes sarhoş herşey o sarhoşların yüzünden oluyor maşallah...
ha bu arada hadi Camiye giren geziciler camide sarhoşlardı içti içmişlerdi(!) imamın ne suçu vardı da sürgün edildi? bazı şeylerde herkes gözünü açsın. muhafazakar kesime yakın olmayan herkes sürülüyor. sendikalardan tutun, milli eğitim bile, thy bile.. aklınıza geebilecek her yer. şu an önemli görevlerde bulunan herkesn Tayyip erdoğanı daha önceden tanıması tesadüf olabilir miki?

Bu ülke de yıllarca başı kapalılılara ne zulümler yapıldı.Okuma hakları çalışma hakları ellerinden alından başlarından örtüleri çekilerek zorla çıkartıldı.Şimdi bir bakana sunucunun dekoltesi için yorum yapmış yok özgürlük yok demokrasi diyorsunuz kusura bakmayın ama olayı gereksiz büyütüyorsunuz.Herkes herkesin giyimine yaşam tarzına saygılı olmalı yorum yapabilirsin fikrini söyleyebilirsin ama zülum olunca hakların elinden alınınca demokrasi ve özgürlükten bahsedin......

Bende ne zaman biri gelipte bu konuyu açacak diye merak ediyordum.
Başörtüsü sorunu çözüldüğüne göre problem kalmadı sanırım.:34:

Ah bu erkekler, yine giyimimizle bir erkeğin kurbanı olduk, önce baş örtüsünü dile dolamışlardı, şimdi dekoltelerimizi.
Erkekler ortaya bir laf atıyor, biz birbirimizi yiyoruz, halbuki şu an tek yürek olup seni ilgilendirmez kıyafetimiz beyefendi dememiz lazımdı ama nerdeee hayal kuruyorum :ssz:

Valla ben de yıllardır KAPALIYIM ama kimseden zulüm görmedim. İstediğim gibi okudum istedğim gibi çalışıyorum istediğim gibi giyiniyorum istedğim yere giriyorum.

Kim o zulüm görenler, kim o başlarından zorla örtüleri çekilenler?

Hayır başıma gelmedi tamam da, çevremde de böyle birşey görmedim.

Bir arkadaşım vardı bir açılıp bir kapanan, ÖSSye girdi yerleşemedi, sonra bir ortamda karşılaştık farklı arkadaşlar edinmişti, yeni tanıştığı arkadaşlarından birisi söz konusu arkadaşım için "kapalı olduğu için üniversite okuyamamış" demişti bak bak bak :31: Millete de böyle diyormuş, bunu dahi kullanan insanlar var. Hayret.

Sen sanırım türkiyede okumadın.Daha geçen kpss sınavında başı kapalı diye sınava alınmadı..............Daha yeni odtü de türban karşıdı eylem yapıldı........Bunlar yeni olanlar eskileri zaten yazmaya kalsam akşama kadar sürer.dediğim gibi sen ya türkiye de okumadın yada yıllardır hiç haber izlemiyorsun

Açıklara ve kapalılara özgürlük.Burası islam ülkesi değil.Cumhuriyet.Kurucumuz Atatürk.Bu konuda herkes hemfiir sanırım.Neden bu tartışma.?Bence sadece ifade ediliş biçimi olabilirmi.Olabilir bittabi
Şeriat gelirmi peki.Bence hayır.İranda bunu örneğini gördük.Bu şekilde hayır.Peki arap ülkeleri şeriatmı uyguluyor.Bence buda hayır

İran çok farklı bir örnek. onlarda demokrasi varken bile şeriata yakın bir ülkeydi. şu an kendi çatışmalarını yaşıyor ama türkiye bence de o konuma gelmez..

kesinlikle kapalı hiçbir kadına tavrım yok, tercih meselesi bu, ama kapalı bir kadında kocamı kıskanıyorum dekolte giyilmesin vs demicek, herkes nerde ne giyeceğini kendi seçer, geçen bi konuda vardı ya kadın kocasını aklamak için diyo ki kız zaten mini etekliydi vay muhasebeciydi bilmem ne, insanların birbirini yaftalamaması lazım
toplumdaki dönüşüm kesinlikle yadsınamaz ama

Evet bu konuda çok haklısın, kimse kimseyi yaftalayamaz giyimiyle. Benim giyim tarzımı gördün, dersin ki 5 vakit abdestli namazlı... Ama değil, her ibadetimi tam yapamıyorum. Yani beni de görünüşümle dinine düşkün zannedersin, ama olamıyorum çok eksiğim var. Açık bi arkadaşım var 5 vakit namazını aksatmadan kılar mesela.
İşte o bahsi geçen bayan gibi mini etek giyene de öyle bir ithamda bulunamayız. Görünüşümüz sadece vitrinden ibadet.
Kimsenin namusuna dil uzatmak kimsenin haddine düşmez, heleki o kişinin giyimiyle bu kanıya varmak asla !

Ah bu erkekler, yine giyimimizle bir erkeğin kurbanı olduk, önce baş örtüsünü dile dolamışlardı, şimdi dekoltelerimizi.
Erkekler ortaya bir laf atıyor, biz birbirimizi yiyoruz, halbuki şu an tek yürek olup seni ilgilendirmez kıyafetimiz beyefendi dememiz lazımdı ama nerdeee hayal kuruyorum :ssz:

sevgili mune konu toplumsal bir sorundan öte sizler bizler olayına çekildiği için tek taraf kadın tarafı olunamıyor.

Bu ülke de yıllarca başı kapalılılara ne zulümler yapıldı.Okuma hakları çalışma hakları ellerinden alından başlarından örtüleri çekilerek zorla çıkartıldı.Şimdi bir bakana sunucunun dekoltesi için yorum yapmış yok özgürlük yok demokrasi diyorsunuz kusura bakmayın ama olayı gereksiz büyütüyorsunuz.Herkes herkesin giyimine yaşam tarzına saygılı olmalı yorum yapabilirsin fikrini söyleyebilirsin ama zülum olunca hakların elinden alınınca demokrasi ve özgürlükten bahsedin......

evet konu başörtüsüne geldi şükür.
''zamanında başörtülülere zulüm yapılıyordu şimdi kadının dekoltesine bir laf denmiş çok mu:ssz:''
ya hu savunurken hem açığı hem kapalıyı savunmak varken neden tek taraflıyız
ben mi anlayamıyorum nedir

Son düzenleme:

evet konu başörtüsüne geldi şükür.
''zamanında başörtülülere zulüm yapılıyordu şimdi kadının dekoltesine bir laf denmiş çok mu:ssz:''
ya hu savunurken hem açığı hem kapalıyı savunmak varken neden tek taraflıyız
ben mi anlayamıyorum nedir
bunun mantığı dün bize yapıldı. şimdi sıra sizde. sanki yapanlar bizdik:ssz:

Sen sanırım türkiyede okumadın.Daha geçen kpss sınavında başı kapalı diye sınava alınmadı..............Daha yeni odtü de türban karşıdı eylem yapıldı........Bunlar yeni olanlar eskileri zaten yazmaya kalsam akşama kadar sürer.dediğim gibi sen ya türkiye de okumadın yada yıllardır hiç haber izlemiyorsun

Niye, ben eziyet görmedim diye yada hiç eziyet gören birisini görmedim diye uzaylı mı oluyorum?

2010 yılında kpss sınavına girdim, hem de başım kapalı olarak.

Odtüde tesettüre karşı bir eylem yapılmadı, keşke objektif olabilseniz de sebebine bir baksanız.

Orda x cemaatinin bayanları toplanmış, kendi yurtlarına insan çekmek için başka yurtlar için dile alınmayacak kötü sözlerde bulundular. Hani bizimle olmazsanız merdiven altında çocuk doğurursunuz falan gibi laflar...
İşte o eylem dediğiniz şey buydu, o sözlere karşı duran insanlar oldu ve adı da "türbana karşıt eylem" oldu. Ne alakası var? Sen beni merdiven altında çocuk doğurmakla itham edersen ben de senin üstüne yürürüm tabiki.

Valla ben de yıllardır KAPALIYIM ama kimseden zulüm görmedim. İstediğim gibi okudum istedğim gibi çalışıyorum istediğim gibi giyiniyorum istedğim yere giriyorum.

Kim o zulüm görenler, kim o başlarından zorla örtüleri çekilenler?

Hayır başıma gelmedi tamam da, çevremde de böyle birşey görmedim.

Bir arkadaşım vardı bir açılıp bir kapanan, ÖSSye girdi yerleşemedi, sonra bir ortamda karşılaştık farklı arkadaşlar edinmişti, yeni tanıştığı arkadaşlarından birisi söz konusu arkadaşım için "kapalı olduğu için üniversite okuyamamış" demişti bak bak bak :31: Millete de böyle diyormuş, bunu dahi kullanan insanlar var. Hayret.

en gerçek yorum budur. :46:

Son düzenleme:
Bazi insanlar o kadar tartisma meraklisi ki.
Yazilan yaziyi nasil okuyorlar merak icindeyim:)
Sirf bu insanlar icin özel baslik acacigim.
Dök rahatla basligi. Yoksa satasmalar, tartismalar, yazilani carpitmalar bitmeyecek.

Ilk yazimdan "Gözde hanim dekolteli giymistir bu nedenle sarhostur" gibi bir anlam cikaran mantaliteyi ayakta alkisliyorum:)

Varolun ya sizler olmasa bizler ne yapardik ki:)

Konu ile ilgili söyleyebilecegim. Insallah insanlar birgün saygiyi ögrenir, her konuda saygiyi!

Niye, ben eziyet görmedim diye yada hiç eziyet gören birisini görmedim diye uzaylı mı oluyorum?

Odtüde tesettüre karşı bir eylem yapılmadı, keşke objektif olabilseniz de sebebine bir baksanız.

Orda x cemaatinin bayanları toplanmış, kendi yurtlarına insan çekmek için başka yurtlar için dile alınmayacak kötü sözlerde bulundular. Hani bizimle olmazsanız merdiven altında çocuk doğurursunuz falan gibi laflar...
İşte o eylem dediğiniz şey buydu, o sözlere karşı duran insanlar oldu ve adı da "türbana karşıt eylem" oldu. Ne alakası var? Sen beni merdiven altında çocuk doğurmakla itham edersen ben de senin üstüne yürürüm tabiki.

alıntılamak istiyorum yazını.
ben de hiç görmedim kapalı bayanların başından örtünün sökülüp alındıgını.
benim okudugum okulda da bu yasa çıkmadan önce bile girer cıkarlardı gayet rahat.
çok mu uç noktalarda yaşadım acaba:44: gercekten merak ediyorum

Herkes keşke sen gibi açıksözlü ve oyuna gelmeyen olabilse nickim... :34:

Back