teşekkür ederim sağlıkla al bebişini kucağına ....bebiş doğsun birazcıkta büyüsün yaparsın tabi hatta 1 öğün olarak yaparsın hurma sütü de arttırıyo......Kızlar Allah yardımcınız olsun. Ben 110 kg im 20-haftalık hamileyim. Bu yüzden eşlik edemem ama takip etmek istiyorum moral olarak destek vermek sizin tecrübeleriniz ile illerinde bende yapmak istiyorum
Baş ağrısı kötü ya. Çabuk geçer inşallah yoksa baş ağrısına dayanılmıyor. Kaç gün yaparım bilmiyorum ama yarını da atlatırsam 5 güne getiririm ama yarın beni zorlayabilir.Benimde başım çatlıyor.... Kaç gün yapacaksın
Merhaba hoş geldin. Tartıya şart değil hurma ve yoğurt varsa yeter. Dışarı çıktığında ilk fırsatta bir eczanede falan tartılabilirsin. Kilonu bilince verdikçe daha motive oluyor insan. Gerçi ben de günde 100 kez tartılıyorumAa bende bugün bu diyete niyetlenmiştim nasılda denk geldi. Ama benim tartım yok yaama tahmini 68 kiloyum galiba. Kızlar ilk gününüz nasıl geçti. Bide hurmayı netten mi sipariş ettiniz ben şu zamanda nerden bulabilirim ki hurma bende yapmak istiyorum
O zaman yarın alabilirsem pazartesi bende başlayımmMerhaba hoş geldin. Tartıya şart değil hurma ve yoğurt varsa yeter. Dışarı çıktığında ilk fırsatta bir eczanede falan tartılabilirsin. Kilonu bilince verdikçe daha motive oluyor insan. Gerçi ben de günde 100 kez tartılıyorumMarketlerde hurma satılıyor paketli diye biliyorum. Ama baharatçı olan yerlerde kesin bulursun. Ben bi akraba vasıtası ile Medine’den getirttim. Dün elime ulaştı. Hurma diyeti falan diye bakarken melita09 un konusuna denk geldim.Yarın alırsan hurma hemen sen de başla. Leslie yapacaktım bugün güya yapamadım. Şimdi dışardan geldim 7.000 adımlık bir yürüyüş yaptım. Benim rahat geçti ilk günüm ama bünyeden bünyeye değişebilir. Konu sahibi arkadaşın başı ağrımış mesela. Yine de 1 gün de olsa 3 günde olsa faydası oluyor. Vücut temizleniyor kilo verilmese bile. Denemeye değer.
Leslie habire yürüyen ve konuşan bir kadınO zaman yarın alabilirsem pazartesi bende başlayımmbu arada leslie nedir ?? İlk defa duydum
Aaa dur bi bakayım ilk defa duydummmLeslie habire yürüyen ve konuşan bir kadınYouTube’da videoları var. Leslie Walk at home yazarsan çıkar hemen. Baya terletiyor o da. Evden çıkıp yürüyüş yapma imkanı olmayınca evde bunu yapıyorum ben. 3 mil 45 dakikalık olanı. Ama 1 mil olanı falan da var.
Ohoooo kız sen iyiymişsinnnnBoyum 1.64 kilom 58.3tü sabah. Kilom fazla sayılmaz ama göbeğimde tüm kilo sanki. 52 kilodan 60 kiloya kadar çıktım 2 yılda. 2 kg aylardır sağlıklı beslenme şekeri bırakma vs derken verdim. 5 kg daha vermek istiyorum. Sonrasında da almamak tabiki.
En mantıklısıErkenden önlem almak lazım vücudum kilo almaya yatkın. Daha çoluk çocuk da yok. Yemeyi de seviyorum hamurişleri özellikle. Dikkat etmeye sağlıklı olmaya çalışıyorum.
Sorun değil hiç olmadı farzet bende bişeylere dilimin ucuyla baktım ama dünkü eziyeti aklıma geldikçe zorunu geçip böyle yapmak istemedim. Kaldığın yerden devam et bugün biraz az verirsin sadece okadar.... Sabah tartıda değişiklik var mıydıKızlar ben sabah bozdum ya diyetiSabah bildiğin güzel bir kahvaltı yaptım. Tamamen nefsime uydum ya. Yoksa dün gayet rahat geçmişti. Ama öğlen yemeği yemeyeceğim akşam da yine hurma ve yoğurt yapacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?