- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
bende pazartesi başlamaıştım ama iradeli olamadım çünkü daha öncesinde diyetteydim haftaya pazartesi 3 gün yapmayı düşünüyorm beraber yapabiliriz isteyenlerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç inanasım gelmiyor; sanırım aklımda miğdem gibi beni aldatmaya çalışıyor.Canım İsveç diyeti "şok diyet" diye geçiyor. Yapanlar sonradan almış genelde zaten. Ama hurma diyeti ne enerji ne vitamin kaybı olmadan kilo vermeye yardımcı oluyor
Kesinlikle tavsiye ediyorum Göbek falan kalmadı şükür
Bende bugun basladim hurma diyetine.Bisey sorabilirmiyim?Yogurt yerine arada sut icsek bisey olur mu?Ben geri almadım üstüne kilo verdim
Bence yoğurt yemeyi deneyin. Probiyotiklerden dolayı bağırsaklardaki dengeyi sağlar sindirimi kolaylaştırır.Bende bugun basladim hurma diyetine.Bisey sorabilirmiyim?Yogurt yerine arada sut icsek bisey olur mu?
Cvp verdiginiz icin cok tskler.Sabah cok zor oluyo yogurt o yuzden dedim.Cok saolun.Bence yoğurt yemeyi deneyin. Probiyotiklerden dolayı bağırsaklardaki dengeyi sağlar sindirimi kolaylaştırır.
Süt olur mu hiç bilmiyorum
Şöyle yapın sabah önce hurmalardan yiyin biraz. 1-2 saat sonra kalan hurmalarla yoğurdu tüketin belki faydası olur.Cvp verdiginiz icin cok tskler.Sabah cok zor oluyo yogurt o yuzden dedim.Cok saolun.
Bu tarz diyetler sizin için uygun olmayabilir. İnsülininiz dalgalanır.Troid var insulin drenci yuksek 82 kiloyum pco var acil zayiflamam lazm dyetisyene gttim olmuyor uyduğum halde bu troid bana verdrmyor ne yapicm blmyorm denesemmi acaba sonuc alanlar varmi arkadaslar
Yarin kilo durumuma bakayim.Oyle de yapabilirim.tskler.son bi soru sorayim o zaman.regli donemine yakin kilo verimi duruyoya o donemde yapilmaz mi?14 gun gecti biteli.Şöyle yapın sabah önce hurmalardan yiyin biraz. 1-2 saat sonra kalan hurmalarla yoğurdu tüketin belki faydası olur.
Bence reglden önce veya sonra yapın. Canınız bişeyler çeker fln zaten zor bir diyetYarin kilo durumuma bakayim.Oyle de yapabilirim.tskler.son bi soru sorayim o zaman.regli donemine yakin kilo verimi duruyoya o donemde yapilmaz mi?14 gun gecti biteli.
700 gram gitmis.Devam ederim ama halsizlik var.Gecer insaAllah.Bugun ikinci gunumBence reglden önce veya sonra yapın. Canınız bişeyler çeker fln zaten zor bir diyet
Geçer halsizlik. En az 3 gün devam ederseniz çok güzel olur bence700 gram gitmis.Devam ederim ama halsizlik var.Gecer insaAllah.Bugun ikinci gunum
Devam etmekte sorunum olmaz.Zaten aralikli oruc yapiyorum.4 veya 5 gun yaparim sanirimGeçer halsizlik. En az 3 gün devam ederseniz çok güzel olur bence
If diyetide yaotim ama malsf cok az veriyorum yani herkes 1 ayda 10 kilo veriyorsa ben 2 anca veriyormBu tarz diyetler sizin için uygun olmayabilir. İnsülininiz dalgalanır.
Aralıklı oruç yapmayı denediniz mi? Bu diyetle insülin direncini ilaçsız düşürenler oluyor. Çok iyi araştırmakta fayda var. Hatta diyetisyeninize de danışın.
Forumda da bir araştırın bence if diyeti diye de aratabilirsiniz.
Kesinlikle aynı durumdayız bendede tiroid ve şeker var ikisi icinde ilaç kullanıyorum ama kilo vermek gerçekten cok zor herkes bnm diyetimle 10 kilo veriyorsa ben anca 1-2 verebiliyorum insanın motivasyonu cok düşüyor böyle oluncada. İsveç, kuşhan, diyetisyenin verdiği diyet, dukan ne varsa denedim 2 veriyorsam 3 aldım hep böyle gitti ne yazıkki bakalım karbonhidratı nerdeyse cok cok az alıyorum biraz faydası oldu ama genel olarak ödem vs gidene kadar veriyorum sonra kilo vermem duruyorIf diyetide yaotim ama malsf cok az veriyorum yani herkes 1 ayda 10 kilo veriyorsa ben 2 anca veriyorm