- Konu Sahibi birderdindelisi
Hurma diuetimi yaptın?Kilo veremedim üç buçuk gün yaptım yok :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurma diuetimi yaptın?Kilo veremedim üç buçuk gün yaptım yok :))
Hurma diuetimi yaptın?
Teşekkürler bnde kabak detoksundayım dün 61.7 idi bugün 61.1 şükür hedefe çok 56 ya inmem lazım.Evet, hurma diyeti yapti :)
Onun yerine cevap yazayim :)
Teşekkürler bnde kabak detoksundayım dün 61.7 idi bugün 61.1 şükür hedefe çok 56 ya inmem lazım.
İnş ne zaman başlayacaksın benim kabak detoksu paArtesi bitiyor o gün dinlenip salı hurmaya başlayım diyorum birlikte verelim 5 kilpmuzuRica ederim. Benim de 5 kilo var vermem gereken..
Kabak detoksu ise yariyor diye duydum.
Ama ben su hurmayi denicem bakalim en kisa zamanda.
İnsallah ineriz en kisa zaman istedigimiz kilolara
CanımmmmEvet, hurma diyeti yapti :)
Onun yerine cevap yazayim :)
Ahahahaaa evetCascade_ gosterdiydi bana bu topigi
O veremedi bununla kilo ama ben de denicem bakalim, yarin baslamayi dusunuyorum.
En son durumu haber veririm :)
Ahahahaaa evet
Kime niyet kime kısmet :))))
Kilo veremedim üç buçuk gün yaptım yok :))
Bışver sağlık olsın :)ama 3.5 gün az , belki sen 5. günde vermeye baslicaktin. herkesin yapisi farkli 3 de veren var 7 gunde, 7 de veren var. keske biraz dirensebilseydin :s
21 gun degil 7 gun yapiliyor en fazlaBende bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum 21günlük hurma yoğurt diyetine. İnş başarılı olurum.
Evt coğu yerde öyle yazıyor ben bi kaç yerde 21 gün yapan gördüm çok güzzel sonuçlar almışlar hatta 45 gün yapıp 21kilo veren var. Tabi yapabilirsem
1 haftada giden 5 kilo sadece 1 akşam kaçamak yaptım
Kızlar merhaba konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama bu mucizevi detoks hakkında bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle hurma yoğurt diyeti hakkında her yorumu, bilgiyi hatim ettim diyebilirim. Eşim son zamanlarda çok kilo almıştı. Ben de hala gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Bu yaşıma kadar hiç diyet yapmadım. Açıkçası gözümde biraz büyüdü bu iş. Ama sonunda başladık ve bu akşam 7. Günümüzdü. Ben bir seferlik kaçamak yaptım, eşim hiç aksatmadı. Küçük bebeğim olduğu için hareketsiz kaldım( havalar buz gibi malum).
Ve sonuç...
Ben 65den 61e
Eşim 91den 84e düştü
Zorlandım yalan söyleyemem ama açlıktan değil, sürekli aynı şeyleri yemek can sıkıcı oldu.
Bu diyeti yapacaklara tavsiyem bol su, hareket ve sabır :)