- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
- Konu Sahibi pearlshine
Teşekkür ederim canım, nickini değiştirmişsin, hayırlı olsunEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, nickini değiştirmişsin, hayırlı olsunEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Sagol canimTeşekkür ederim canım, nickini değiştirmişsin, hayırlı olsun
Benden daha sonra geldi ve bu tarifi mi aldı? Kazanamayacağım buradan bile belliymiş Nevoş. Bence Pınar Labne bana uğurlu gelmedi ama olsun ben yine de ödevimi yapacağım.Aynen 35 dk sonra geldin ama kaptın
Sunuma özen gösterdin:)
Gerisi nasip:)
Tarifin de sunumum da çok güzel Ben de yaparım işte bir şeyler, alırım yine 35 oy.sen neler yapacaksın bakalım
Senin tarifin hazırdı ben bir şey demedim:)Ama onun tarifi başkası almıştı bende önerdim hatta önerdiğim 2.kişiydi:)Benden daha sonra geldi ve bu tarifi mi aldı? Kazanamayacağım buradan bile belliymiş Nevoş. Bence Pınar Labne bana uğurlu gelmedi ama olsun ben yine de ödevimi yapacağım.
Ben geç kalınca öyle kallavi tarifler kalmamıştır diye sormadım bile. Haftaya 50 dakika sonra bile gelsem diyeceğim ki Nevoş baklava almak istiyorum.Senin tarifin hazırdı ben bir şey demedim:)Ama onun tarifi başkası almıştı bende önerdim hatta önerdiğim 2.kişiydi:)
Çokta güzel yaptı:)
Bence senin çorbada güzel sadece sunum iyi yapılmalı:)
Yani bak herkes bakır vs... diyor:)Ama böyle tabaklarla bile şahane sunum yapılabiliyor:)
Ama Nevoş bu kategoride baklava yasak diyecekBen geç kalınca öyle kallavi tarifler kalmamıştır diye sormadım bile. Haftaya 50 dakika sonra bile gelsem diyeceğim ki Nevoş baklava almak istiyorum.
Hiç belli olmaz canım, 35 derken bir anda 235 de alabilirsin, sende o potansiyel varTarifin de sunumum da çok güzel Ben de yaparım işte bir şeyler, alırım yine 35 oy.
Ayrıca bence Lava>bakır Kaliteye zaafım var. Daha iyisi çıkmazsa oyum Lava’ya. I love Lava.Senin tarifin hazırdı ben bir şey demedim:)Ama onun tarifi başkası almıştı bende önerdim hatta önerdiğim 2.kişiydi:)
Çokta güzel yaptı:)
Bence senin çorbada güzel sadece sunum iyi yapılmalı:)
Yani bak herkes bakır vs... diyor:)Ama böyle tabaklarla bile şahane sunum yapılabiliyor:)
Ay hadi inşallah.Ama Nevoş bu kategoride baklava yasak diyecek
Tatlı yapacağız ama içerik değişti:)Ay hadi inşallah.
Baklava olmayacak mı gerçekten NevoşAma Nevoş bu kategoride baklava yasak diyecek
Olmayacak canım:)Baklava olmayacak mı gerçekten Nevoş
Ayrıca bence Lava>bakır Kaliteye zaafım var. Daha iyisi çıkmazsa oyum Lava’ya. I love Lava.
Bakalım nasıl olacak, merak ettim şimdiOlmayacak canım:)
Nasıl değişti meselaTatlı yapacağız ama içerik değişti:)
BilmemNasıl değişti mesela
Çok teşekkür ederim PerişNasıl güzel olmuuus Ellerine sağlık canimm