- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
- Konu Sahibi pearlshine
Çok çok güzel görünüyor canım,ellerine sağlık Yarismada bol şanslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimÇok teşekkür ederim her şey için canımmmm
Çok teşekkür ederim Jennam geç kalmıştım ama güzel bir çorba denk geldi şansıma ,Nevoş sağolsun Nevreste ben de hakkını vermeye çalıştım elimden geldiğinceÇok çok güzel görünüyor canım,ellerine sağlık Yarismada bol şanslar
Ben çok çok beğendim,hakkını da harika vermişsin,zaten her zaman çok beğeniyorum yaptigin her şeyi canım ❤Şansın bol olsunÇok teşekkür ederim Jennam geç kalmıştım ama güzel bir çorba denk geldi şansıma ,Nevoş sağolsun Nevreste ben de hakkını vermeye çalıştım elimden geldiğince
Çok sağol canım, çok mutlu etti yazdıkların beniBen çok çok beğendim,hakkını da harika vermişsin,zaten her zaman çok beğeniyorum yaptigin her şeyi canım ❤Şansın bol olsun
Sen de sağol canım ne demek,gerçeklerÇok sağol canım, çok mutlu etti yazdıkların beni
Ellerine emeğine sağlık. Harika görünüyor. Yarışmada bol şans diliyorum.Hünkar Çorbası
Öncelikle, herkesin, onbir ayın sultanı, sabır, şükür, birlik ve beraberlik dolu yüce Ramazan ayını kutlar, ülkemizin ve tüm İslam aleminin hayırlı ve sağlıklı bir ramazan geçirmesini dilerim
Yemeklerin çoğuna yakışan Pınar Labne, süt, yoğurt ve krema ile yapılan hatta bunlar kullanılmadan yapılan diğer çorbaların da lezzetine lezzet katıyor, yemelere doyamadığımız köz patlıcanı bir de böyle deneyin, emin olun çok beğeneceksiniz
Köz patlıcanın verdiği lezzetle taçlanan, tarifi Osmanlı mutfağından gelen, adı gibi hünkarlara layık enfes bir lezzet
Malzemeler
Eki Görüntüle 2840542
• 1 ,2 adet közlenmiş patlıcan
• 150 g kuşbaşı et
• 1 litre su
• 2 yemek kaşığı tepeleme un
• 2 diş sarımsak
• 1 su bardağı yoğurt
• 1 adet yumurta sarısı
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 tatlı kaşığı karabiber
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• 1 yemek kaşığı Pınar Labne
Süslemek İçin
Nane, kırmızı toz biber , kroton ekmek...
Yapılışı
• Öncelikle patlıcanları közlüyoruz, kabuklarını soyup iyice eziyoruz. ( ben buzluğumdaki patlıcanları kullandım )
• Tencereye et ve 1 lt su koyup haşlıyoruz.
• Yoğurt, yumurta, labne ve unu ayrı bir kapta çırpıyoruz. 1 kepçe et suyundan ekliyoruz.
• Haşlanan etleri çıkarıp didikliyoruz ve tekrar suya atıp, terbiyesini de ekleyerek pişirmeye devam ediyoruz.
• Ayrı bir tencerede köz patlıcan, sarımsak ve tereyağını iyice pişirip çorbamıza ekliyoruz.
• Üzerini istediğimiz gibi süsleyip servis yapıyoruz. Ben nane ve kırmızı toz biberi yağda ayrı ayrı kızdıracak süsledim ,ayrıca kroton ekmekler ekledim. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2840543 Eki Görüntüle 2840544 Eki Görüntüle 2840545
Eki Görüntüle 2840525 Eki Görüntüle 2840526 Eki Görüntüle 2840527 Eki Görüntüle 2840528 Eki Görüntüle 2840529 Eki Görüntüle 2840530 Eki Görüntüle 2840531 Eki Görüntüle 2840532 Eki Görüntüle 2840533 Eki Görüntüle 2840534 Eki Görüntüle 2840535 Eki Görüntüle 2840537 Eki Görüntüle 2840538 Eki Görüntüle 2840539 Eki Görüntüle 2840540 Eki Görüntüle 2840541
Eki Görüntüle 2840590 Eki Görüntüle 2840592 Eki Görüntüle 2840593 Eki Görüntüle 2840594 Eki Görüntüle 2840595 Eki Görüntüle 2840596
CanımsınSen de sağol canım ne demek,gerçekler
Çok teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık. Harika görünüyor. Yarışmada bol şans diliyorum.
Sen de benim canımsın ❤Canımsın
Çalış seninde olurNevoş haftaya konsept ne? Nevreste
sen neler yapacaksın bakalımNevoş haftaya konsept ne? Nevreste
Korktu Oysa dersine iyi çalışsa belki oda korkutabilirsen neler yapacaksın bakalım
Ben dersime iyi çalıştım bu hafta dimi öğretmenim hiç hesapta olmayan bir tarifle , zamanını kaçırarak katıldım ama içime sindi ,çok teşekkür ederim tekrardan canım oylamada ne olur hiç bir fikrim yok ama ben elimden geldiğince iyi bir şey yapmak için çabaladım ,gerisi nasip kısmetÇalış seninde olur
Aynen 35 dk sonra geldin ama kaptınBen dersime iyi çalıştım bu hafta dimi öğretmenim hiç hesapta olmayan bir tarifle , zamanını kaçırarak katıldım ama içime sindi ,çok teşekkür ederim tekrardan canım oylamada ne olur hiç bir fikrim yok ama ben elimden geldiğince iyi bir şey yapmak için çabaladım ,gerisi nasip kısmet
Yapar bilmez miyimKorktu Oysa dersine iyi çalışsa belki oda korkutabilir
Aynen canım elimdeki imkanlarla , senin de desteğinle, yapabildiğim kadar yaptım bir şeylerAynen 35 dk sonra geldin ama kaptın
Sunuma özen gösterdin:)
Gerisi nasip:)
Aynen canım elimdeki imkanlarla , senin de desteğinle, yapabildiğim kadar yaptım bir şeyler