Et Yemekleri Hünkar Beğendi-Sütaş Sponsorluğunda

İşte budur bee, beklediğim tarif ağır toptan gelmiş. :))

Ellerinize sağlık, enfes görünüyor. Ben çok severim hünkar beğendiyi, bir de bu tarifle yapacağım. Yarışmada başarılar. :)

Ellerine sağlık canım süper olmuş.Tarifi okuyunca niye daha önce bu yemeği hiç yapmadım diye geçirdim içimden.Çok iştah açıcı olmuş,başarılar dilerim.

Ellerine sağlık canım süper olmuş.Tarifi okuyunca niye daha önce bu yemeği hiç yapmadım diye geçirdim içimden.Çok iştah açıcı olmuş,başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım Bende ilk defa denedim ve senin dediğin gibi daha önce nasıl yapmadım diye çok pişman oldum.
Hatta eşime dedim buzluğa bu yıl közleme daha çok koyalım :)Kızartıp koymaya gerek yok:)Bu daha lezzetli:)Enfes bir patlıcan yemeği:)Tamam klasik bir yapımı var ama ben bunu kıyma ve tavuklada yapmayı planlıyorum.Mutlaka dene emin ol damak tadınıza çok uyacak:)

Hımm tavuklu ve de kıymalı da güzel fikirmiş.
Patlıcanın buzlukta çok zararlı olduğunu okumuştum kaç yerde nikotin salgısı oluyormuş .Cesaret edemiyorum koymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…