- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Ben sana yardım edeyim yere baya oy düşecek sankiTeşekkür ederim canım
Oyları siz toplarsınız ben yere düşenleri toplarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana yardım edeyim yere baya oy düşecek sankiTeşekkür ederim canım
Oyları siz toplarsınız ben yere düşenleri toplarım
Hiç öyle olmaz görürsünüzBen sana yardım edeyim yere baya oy düşecek sanki
Bende istemiştim bunu iyiki sen yapmışsın bu kadar güzel olmazdi sunumumHiç öyle olmaz görürsünüz
Teşekkür ederim canımEn sevdiğim yemeklerden biri muhteşem olmuş ellerinize sağlık
İnan hiç aklımda yoktu:)Bu hafta yapacak tarif bulamayınca aklıma düştü birkaç sefer sordum yapacak dedi.Bugün dedim bir daha sorayım ona göre yapayım.Yinede yapayım eklerse ben eklemem dedim ama gelen giden yok:)Bende istemiştim bunu iyiki sen yapmışsın bu kadar güzel olmazdi sunumum
Teşekkür ederimHarika anlatım harika sunum Eminim tadı da öyledir
Iyi ki yapmışsın et yemeklerinde olması gereken bir tarifİnan hiç aklımda yoktu:)Bu hafta yapacak tarif bulamayınca aklıma düştü birkaç sefer sordum yapacak dedi.Bugün dedim bir daha sorayım ona göre yapayım.Yinede yapayım eklerse ben eklemem dedim ama gelen giden yok:)
Teşekkür ederim
Aynen canım yapılmazsa olmazdı:)Iyi ki yapmışsın et yemeklerinde olması gereken bir tarif
Çok teşekkür ederim ablacımEllerine sağlık Nevrestecim. Anlatımında ve sunumunda zarafet yayılıyor güzel kokular eşliğinde. Biz de pek beğendik. Kutnu kumaşın gözümden kaçmadı. Harika görünüyor. Bol şanslar diliyorum.
Ellerine sağlık abla çok güzel olmuş hiç denemedim ama yapacağım mutlaka çok güzel anlatmışsınAni oldu canım:)Ama gözüm bu tarifteydi sabah yapılamayacak olduğunu öğrenince yaptım eklerken bile çekindim ,acaba son dakika yapılır mı diye:)
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık abla çok güzel olmuş hiç denemedim ama yapacağım mutlaka çok güzel anlatmışsın
Teşekkür ederim canımellerine saglik cok guzel olumus
Çok teşekkür ederim canımAbla çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık :))
Bu çok ciddi bir oy alan bir yemekti keşke yapmayan kişi daha önce soyleseydi
Buradan ortaya konuşuyorum yapmayacaksaniz tarifleri 3 gün önceden bırakın lütfen
Sen sana bişey demiyorum abla ne güzel yapmışsın yapılmadı denmedi en azındanÇok teşekkür ederim canım
Canım bu hafta sordum yapacak denildi:)
Bugüne kadar yapılmayınca eşime dedim yapacağım eklenirse ben eklemem ,eklenmezse ben eklerim:)Sabah eti çıkardım ama yinede sordum ve son gün ise yapamaz:)Akşam bile eklerken çekindim profillerini gezdim acaba aktifler mi ekliyorlar mı
İsabel'e yazdım, dedim bakın onayda varsa benim konuyu yemek tariflerine taşırız
Başka tariflerde vardı yapılacak dendi ama kısmet olmadı demek:)
O kadar seveni olduğunu düşünmüyorum canım:)Sen sana bişey demiyorum abla ne güzel yapmışsın yapılmadı denmedi en azından
Ama iddilai bir tarif ya hiç birinci olmayan birine kalsaydı şansı yüksek olurdu o açıdan zeyettim
Yok ya abla güzel oluyor ben öyle düşünüyorum ben bugün başlayacağını unutmuşum kırmızı et yemekleri oylama diye bildirim gelince şaşırdımO kadar seveni olduğunu düşünmüyorum canım:)