Et Yemekleri Hünkar Beğendi-Sütaş Sponsorluğunda

Bende istemiştim bunu iyiki sen yapmışsın bu kadar güzel olmazdi sunumum
İnan hiç aklımda yoktu:)Bu hafta yapacak tarif bulamayınca aklıma düştü birkaç sefer sordum yapacak dedi.Bugün dedim bir daha sorayım ona göre yapayım.Yinede yapayım eklerse ben eklemem dedim ama gelen giden yok:)
Teşekkür ederim

Iyi ki yapmışsın et yemeklerinde olması gereken bir tarif

Ellerine sağlık Nevrestecim. Anlatımında ve sunumunda zarafet yayılıyor güzel kokular eşliğinde. Biz de pek beğendik. Kutnu kumaşın gözümden kaçmadı. Harika görünüyor. Bol şanslar diliyorum.

Abla çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık :))

Bu çok ciddi bir oy alan bir yemekti keşke yapmayan kişi daha önce soyleseydi

Buradan ortaya konuşuyorum yapmayacaksaniz tarifleri 3 gün önceden bırakın lütfen

Çok teşekkür ederim canım
Canım bu hafta sordum yapacak denildi:)
Bugüne kadar yapılmayınca eşime dedim yapacağım eklenirse ben eklemem ,eklenmezse ben eklerim:)Sabah eti çıkardım ama yinede sordum ve son gün ise yapamaz:)Akşam bile eklerken çekindim profillerini gezdim acaba aktifler mi ekliyorlar mı
İsabel'e yazdım, dedim bakın onayda varsa benim konuyu yemek tariflerine taşırız
Başka tariflerde vardı yapılacak dendi ama kısmet olmadı demek:)

Sen sana bişey demiyorum abla ne güzel yapmışsın yapılmadı denmedi en azından

Ama iddilai bir tarif ya hiç birinci olmayan birine kalsaydı şansı yüksek olurdu o açıdan zeyettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…