Hunileşme kısalık ve serklaj

Yassemminnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
53
16
8
30
Arkadaşlar ilk gebeliğim tüp bebekte ikizlerim hamile kalmıştım 24.haftada erken doğum yaptım. İkisini de 20 gün arayla kaybettim. Ve erken doğumun nedenini söylemediler. Doğumdan 3 ay sonra mucizemizi verdi rabbim doğal yolla hamile kaldım. 10 haftada kanamalarım oldu doktor doktor dolaşırken bir doktor vajinal muayenede spekulumla bakıp polipimin olduğunu söyledi. Beni profesöre yönlendirdi. Kökü rahim içine kadar uzanan servikten dışarı sarkan 4 cm büyüklüğünde polip olduğunu söyleyip sadece parça aldı kötü huylu olup olmadığını anlamak için. Tamamını alamam bebeğe risk dedi. Polip operasyonunun ardından 10 hafta geçti. Bir gece vajinamın sağ tarafında 3 4 saat geçmeyen ağrı oldu. Ertesi gün randevum vardı hemen gittim doktora muayene ettiğinde hunileşme olduğunu söyledi rahim uzunluğunu 2 cm olarak ölçtü. Yarın serklaja alacak şuan 25 haftalığız ilerleyen gebelik haftalarında serklajın çok riskli olduğunu biliyorum. Benim gibi 25 haftalıkken serklaj olup hamileliğini sürdüren arkadaşlar var mı acaba aranızda merak ediyorum. Umarım mesajımı görüp cevap veren arkadaşlar olur. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…