- 9 Ekim 2023
- 78
- 35
- 8
- 30
- Konu Sahibi Yassemminnn
-
Ben yaşamadım veya anlamıyorum. Sadece serklajdan sonra ilk üç gün çok strese girdi bebek o zaman toplanma oldu hatta aşırı hareketlendi çok huzursuzdu. Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı.Oluyor bu haftalarda özellikle sırustu yatınca elimi karnıma koyunca hemen elimin altında toplanıyor.
Ben serklaj olduğum zaman hiç hissetmiyordum hareketlerini çok kötüydü iyi olduğunu bilememekBen yaşamadım veya anlamıyorum. Sadece serklajdan sonra ilk üç gün çok strese girdi bebek o zaman toplanma oldu hatta aşırı hareketlendi çok huzursuzdu. Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı.
AminBen serklaj olduğum zaman hiç hissetmiyordum hareketlerini çok kötüydü iyi olduğunu bilememekBiz strese girince bebekler de stresten aşırı hareketli oluyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım ben serklajdan 1 hafta önce hastaneye yatış yaptım ameliyat olana kadar 1 hafta boyunca antibiyotik verildi günde 3 kez. Ameliyattan sonra da 10 gün boyunca 2 antibiyotik kullandım. Serklajdan 1 ay sonra ilk kez vajinal kültür ve idrar testi verdim bir şey çıkmadı çok şükür. Bir daha ister mi bilmiyorum ama yeşil kötü kokulu kasık ağrılarının eşlik ettiği bir akıntı olmadığı sürece enfeksiyondan korkma dedi. Şuanda haftada 2 kez magnezyum kullanıyorum ve ağızdan 1 tane progestan hap. Sen ne kullanıyorsun ?Aminherhangi bir ilaç verdi mi doktor serklajdan sonra? Bir de kültür testi veriyor musunuz veriyorsanız be sıklıkla veriyorsunuz?
Antibiyotiği hastanede yattığım sürece kullandım. Şuan nidicart ve progestan kullanıyorum fitil olarak günde 4 defaCanım ben serklajdan 1 hafta önce hastaneye yatış yaptım ameliyat olana kadar 1 hafta boyunca antibiyotik verildi günde 3 kez. Ameliyattan sonra da 10 gün boyunca 2 antibiyotik kullandım. Serklajdan 1 ay sonra ilk kez vajinal kültür ve idrar testi verdim bir şey çıkmadı çok şükür. Bir daha ister mi bilmiyorum ama yeşil kötü kokulu kasık ağrılarının eşlik ettiği bir akıntı olmadığı sürece enfeksiyondan korkma dedi. Şuanda haftada 2 kez magnezyum kullanıyorum ve ağızdan 1 tane progestan hap. Sen ne kullanıyorsun ?
Bana erken doğumu önleyici hiçbir ilaç vermedi ya erken diye mi acaba ?Antibiyotiği hastanede yattığım sürece kullandım. Şuan nidicart ve progestan kullanıyorum fitil olarak günde 4 defa
Her doktor farklı tedavi uyguluyor insan ne yapacağını da şaşırıyorBana erken doğumu önleyici hiçbir ilaç vermedi ya erken diye mi acaba ?
Valla aynen öyle bakıyorum herkes farklı bir ilaç kullanıyorHer doktor farklı tedavi uyguluyor insan ne yapacağını da şaşırıyor
Serklajdan sonra hiç bel ağrısı yaşadınız mıValla aynen öyle bakıyorum herkes farklı bir ilaç kullanıyor
Canım ben öyle bir bel ağrısı yaşadım ki düşman başına. Rahim ağzını çekiyorlar ya dikmeden önce orda istemsiz kasiliyormus zaten vücut ama ben fazla kasmisim dikisi atamamislar gevsememi beklemişler ameliyattan sonra 2 gün boyunca ağrı kesici verdiler bel ağrısı için sonra geçti.Serklajdan sonra hiç bel ağrısı yaşadınız mı
Ameliyattan çıktığım anda dikişten değil ama bel ağrısından ağladığımı biliyorum. Sanki belim ikiye ayrılıyorum o derece. Bana da sürekli ağrı kesici serum verdiler. Ara ara hala ağırır. Benim daha yeni belki ondan ama yine de tedirginim.Canım ben öyle bir bel ağrısı yaşadım ki düşman başına. Rahim ağzını çekiyorlar ya dikmeden önce orda istemsiz kasiliyormus zaten vücut ama ben fazla kasmisim dikisi atamamislar gevsememi beklemişler ameliyattan sonra 2 gün boyunca ağrı kesici verdiler bel ağrısı için sonra geçti.
Canım aynısını yaşadım uyandığım an bel ağrısından inliyodum resmen hiç dikiş acısı hissetmedim sadece bel ağrım vardı. O bel ağrısı istemsiz kasılmadan oluyormuş. Sonrasında bel ağrıları oldu ama ameliyattan değil 20. Haftalardan sonra pelvis kemikleri açılmaya başladığı için oluyormuş ben bazen uyuyamıyorum bel ağrısından sanki belimin ortasından matkapla deliyorlar gibi bir ağrı oluyoAmeliyattan çıktığım anda dikişten değil ama bel ağrısından ağladığımı biliyorum. Sanki belim ikiye ayrılıyorum o derece. Bana da sürekli ağrı kesici serum verdiler. Ara ara hala ağırır. Benim daha yeni belki ondan ama yine de tedirginim.
O kadar zor ki neden ağırıyor niçin ağırıyor. Tehlikeli mi değil mi hiç bir şey bilmiyoruz. Nst de sancılarım çıkıyor diye korkuyorum bel ağrısından. Çok şükür kasılma yok ama yine de korkutuyor beniCanım aynısını yaşadım uyandığım an bel ağrısından inliyodum resmen hiç dikiş acısı hissetmedim sadece bel ağrım vardı. O bel ağrısı istemsiz kasılmadan oluyormuş. Sonrasında bel ağrıları oldu ama ameliyattan değil 20. Haftalardan sonra pelvis kemikleri açılmaya başladığı için oluyormuş ben bazen uyuyamıyorum bel ağrısından sanki belimin ortasından matkapla deliyorlar gibi bir ağrı oluyo
Benim uzun süredir var şiddetli bel ağrılarım. Bel ağrısı olmayan hamile yoktur. Kasık ağrıları ile beraber ritmik olmadığı sürece normalmiş.O kadar zor ki neden ağırıyor niçin ağırıyor. Tehlikeli mi değil mi hiç bir şey bilmiyoruz. Nst de sancılarım çıkıyor diye korkuyorum bel ağrısından. Çok şükür kasılma yok ama yine de korkutuyor beni
Sancı hissetmiyorum ki nst de bir ara 40 gördü ama hiç hissiyat yok. Taburcu olurken 15 18 lerdeydi. Kasık ağrısı da oluyor işlem yeni olduğu için. Valla kafayı yemek üzereyimBenim uzun süredir var şiddetli bel ağrılarım. Bel ağrısı olmayan hamile yoktur. Kasık ağrıları ile beraber ritmik olmadığı sürece normalmiş.
Doğum sancısı olsa yani açılma yapacak kadar sancın olsa duramazsın ağrısından öyle hafiflemez dinlenince geçmez. Korkma kasık ağrısı bel ağrısı serklaji olmayanlarda da oluyor.Sancı hissetmiyorum ki nst de bir ara 40 gördü ama hiç hissiyat yok. Taburcu olurken 15 18 lerdeydi. Kasık ağrısı da oluyor işlem yeni olduğu için. Valla kafayı yemek üzereyim
30 lu haftaları görseydik Rabbimin izniyle bir oh çekicem. Şu 20 ler bir bitmedi sanki zaman geçmiyor.Doğum sancısı olsa yani açılma yapacak kadar sancın olsa duramazsın ağrısından öyle hafiflemez dinlenince geçmez. Korkma kasık ağrısı bel ağrısı serklaji olmayanlarda da oluyor.
Aynen zaman geçmiyor ki yatmaktan. Gün sayıyorum resmen insallah tez zamanda görürüz 30 kar günler su gubu gibi geçer30 lu haftaları görseydik Rabbimin izniyle bir oh çekicem. Şu 20 ler bir bitmedi sanki zaman geçmiyor.
Amin vallahi çok zor rabbim kolaylaştırsın. Allahtan kış ayındayız günler biraz hızlı geçiyor. Yaz olsa düşünemiyorum hem sıcak hem yatmak hem günler uzun oluyor.Aynen zaman geçmiyor ki yatmaktan. Gün sayıyorum resmen insallah tez zamanda görürüz 30 kar günler su gubu gibi geçer
Bir şekilde geçecek inşallahAmin vallahi çok zor rabbim kolaylaştırsın. Allahtan kış ayındayız günler biraz hızlı geçiyor. Yaz olsa düşünemiyorum hem sıcak hem yatmak hem günler uzun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?