Hülya Avşarın Yeni İmajı

Al bakalım bikaç fotoda benden:63:

110.jpg
105.jpg

106.jpg

Son düzenleme:
kadın güzel yaa , bu akşam programda saçları küttü yine eski tarz ve hoş göründü gözüme ..

Son düzenleme:
Yeni imaj mı? Yeni imajı olarak kastedilen kafasına taktığı peruk.

Benim anlamadığım; 50 yaşında, kilolu ve cildi inanılmaz bozuk bir bayansanız sırf gözleriniz güzel diye hala daha "Türkiye'nin en güzel kadınıyım" diyemezsiniz. Artık uğraşmasın bıraksın ya imaj filan kasmasın, herkesin bir devri var.

Bu arada çok iyi bir oyuncudur buna lafım yok, ama şımarık tavırları, sürekli gündemde kalmaya tırmalaması ve şarkıcılık yapmaya çalışmasıyla kendini batırdı. Keşke gerçekten iyi yönetmenlerin gerçekten kaliteli filmlerinde oynasa sadece ve oyunculuğuyla konuşulsa imajıyla ya da magazinel olaylarıyla değil.

Son düzenleme:
Benim anlamadığım; 50 yaşında, kilolu ve cildi inanılmaz bozuk bir bayansanız sırf gözleriniz güzel diye hala daha "Türkiye'nin en güzel kadınıyım" diyemezsiniz. Artık uğraşmasın bıraksın ya imaj filan kasmasın, herkesin bir devri var.

Bu arada çok iyi bir oyuncudur buna lafım yok, ama şımarık tavırları, sürekli gündemde kalmaya tırmalaması ve şarkıcılık yapmaya çalışmasıyla kendini batırdı. Keşke gerçekten iyi yönetmenlerin gerçekten kaliteli filmlerinde oynasa sadece ve oyunculuğuyla konuşulsa imajıyla ya da magazinel olaylarıyla değil.

Katılıyorum
Hülya Avşarı zerre kadar beğenmem , güzelde bulmam
Boyu posu endamı bile yok
Ne yapsarsa yapsın hoş değil
Ama gerçekten iyi oyuncudur , filmlerini çok severek izlerim hala :KK51:

güzel kadın. yüzünün güzelliğine diyecek bir şey yok. bu imajınıda beğendim. sadece peruk biraz yapay durmuş.
keşke çıtçıt taksaymış.

X