Hülya Avşarın Yeni İmajı

Benim anlamadığım; 50 yaşında, kilolu ve cildi inanılmaz bozuk bir bayansanız sırf gözleriniz güzel diye hala daha "Türkiye'nin en güzel kadınıyım" diyemezsiniz. Artık uğraşmasın bıraksın ya imaj filan kasmasın, herkesin bir devri var.

Bu arada çok iyi bir oyuncudur buna lafım yok, ama şımarık tavırları, sürekli gündemde kalmaya tırmalaması ve şarkıcılık yapmaya çalışmasıyla kendini batırdı. Keşke gerçekten iyi yönetmenlerin gerçekten kaliteli filmlerinde oynasa sadece ve oyunculuğuyla konuşulsa imajıyla ya da magazinel olaylarıyla değil.

Altına imzamı atarım.

Son imajı da buysa eyvah eyvah diyorum:KK20:

$hulyaavsar_2011_yilbasi_transparan&.jpg

Bu kadını sevmiyordum orta yerde olur olmaz laflar ediyordu cünkü.
Ne zaman yeteneksizsinizi izlemeye basladım iste orda isler degisti sempatik gelmeye basladı.:KK53:

bence 49 yaşındaki kadına göre çok iyi duruyor,botox falan yok sanırım ya da varsa da çok az yapılmış,sadece en fazla 40 gözüküyor,30 gözükmek isteseydi dolgu botox vs. ile gözükebilirdi de,şımarıklığı doğrudur benimde hoşuma gitmezdi,ama yaşına göre çok iyi gözüküyor doğum yaptığı da göz önünde bulundurulursa,yeni imajında da liv tyler efekti yakalamak istemiş sanırım,hep aynıydı imajı değişiklik olmuş hoşuma gitti

bu kadını seviyorum ben ya.doğal herşeyi heryeri doğal kadının o kadar zengin olmasına rağmen estetik asla yok aksine yaptırmıyor doğal halini seviyor ve inanın bu yaşta olmasına ve estetiksiz olmasına rağmen hala güzel .hakikaten türkiyenin en güzel kadını bu bna göre.yaşlansa kırışıklıkları olsa bile kiloları olsa bile güzel en azından burnu havada bir kilo makyajlı heryeri estetik kokan bir sürü ünlüden daha mütevazi ve sempatik:21:seviyorum seni hülya hep böyle kal:nazar:

kadını elestirip duruyoruz da bir cok 20 lik cıtırdan da guzel..herkes te selvi boylu incecik olmak zorunda degil.bence cok guzel bir kadın.zaten fizigi de kusursuz olsaydı dunya capında en güzeller arasında anılırdı.

Sadece gözleri değil ki ona güzel denmesinin sebebi..
Kadının yüz kemik yapısı 10 numara..
Altın oran diyor plastik cerrahlar.. Üstelik estetiksiz bu şekilde..
Azcık botox var ama son bikaç senedir,hepsi o..
Ben çok beğenirim..

X