• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

bide uno denge ligt ekmek alın ben ole yapıorm 1 dılımı 39 kalorı.sabahları o hem tok tutuo

hadi şimdiden başarılar kızlar :)) peki spor yapıyomusunuz?? birdde hullycim bu kalori sitesine üye olamadım ben:(((

ayyyyyyyy solemeyı unutuodum sımdı bıde en az 2 lt su ıcıyorum
esım aradı sımdı dedım bole bole yapıorz bız :)
onlarıda mı kendıne benzetcen dıo destek olursunuz bırbırınıxze dıo:)

ben evlendigimde 51 kiloydum su an 56.9 kilo olmusum bu aralar cok kotu gunler gecirdim ve stresten kilo almisim hedefim tekrar 51 olmak ve bugun yediklerim sabah:1 adet portakal oglen:yarim dilim kepek ekmek, 2 dilim peynir ,2 tane sekersiz cay ,1cay kasigi recel,simdilik bu kadar sonra yazarim tekrar herkese basarilar dilerim

ben evlendigimde 51 kiloydum su an 56.9 kilo olmusum bu aralar cok kotu gunler gecirdim ve stresten kilo almisim hedefim tekrar 51 olmak ve bugun yediklerim sabah:1 adet portakal oglen:yarim dilim kepek ekmek, 2 dilim peynir ,2 tane sekersiz cay ,1cay kasigi recel,simdilik bu kadar sonra yazarim tekrar herkese basarilar dilerim

mvlove hoşgeldin senıde eklıyorum lısteye canım...evlılıgın ılk zamanları ne yazıkkı ole gecıo takma kafana duzelır hersey
ama sende cok az yemıssın ya
:51:

iş temizlik şüpesiz yapıyorum:) göbek için yarım mekik çekiyorum ama devamlılık gerekiyor oda bende yok :-)

Son düzenleme:
mrb ben evlendigimde 51 kiloydum su an 56.9 olmusum bu aralar stresli gunler gecirdim hedefim tekrar 51 olmak bugun diyete basladim iste yediklerim sabah:1adet portakal oglen:yarim dilim kepek ekmek 2 dilim peynir 1 cay kasigi recel 2tane sekersiz cay simdilik bu kadar herkese basarilar

mvlove sende çook az yiyomuşun ben okadar yesem acımdan ölürüm heralde :-) sanada başarılar:))

Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51

Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51
arkadaşlar 5 kişiyiz ve ay sonuda zayıflamış 5 kişi olalım :72:

Back