• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

ben kilomdan emin değilim bi tartılım gelimde öle yazayım:)))) 60 oldum galiba oyyyy:(((

03 temmuz 2012 diyete başlangıç
herşey mümkün 70 hedef 60
fulye 58 hedef 51
hully 54.2 hedef 50
medne 74 hedef 62

Son düzenleme:
hadi kızlar birbirimizi gaza getirip ramazan bayramına kadar fit olalım, her gören kilo almışsın diyor bayrama kadar zayıflamam lazım :((

hully CANIM ŞİMDİ BEN AKŞAM BİŞEY YİMMİ YEMİMİ ????? YERSEMDE NE YİYEYİM ÇOK BİLGİM YOK BU KONULARDA ..:17::17::17::17::17::17:

hully canım şimdi ben akşam bişey yimmi yemimi ????? Yersemde ne yiyeyim çok bilgim yok bu konularda ..:17::17::17::17::17::17:

kız deliiii aç kalınır mı tabıkı ye akşam evde ne yemegın varsa 3 yemek kaşığı koy tabağına sonrada yanında bol salata:)ama az yağlı
ustune de yesıl çay bıde bıraz ışlen ben ole yapıcam

Ama melemen tavuk salata pilav hepsını bı arada yeme :)
haberlesır yıne burdan yarında bırlıkte yerız yazarız

peki hullycim bu kiloları nekdar sürede verecez ben 7 verebilirmiyim bilmiyorum:)

kız deliiii aç kalınır mı tabıkı ye akşam evde ne yemegın varsa 3 yemek kaşığı koy tabağına sonrada yanında bol salata:)ama az yağlı
ustune de yesıl çay bıde bıraz ışlen ben ole yapıcam

tamam canım saol :54::54::54::54::54::54:

peki hullycim bu kiloları nekdar sürede verecez ben 7 verebilirmiyim bilmiyorum:)

fulye 1 ayda 7 kılo verebılırsın ben 22 gunde 5.5 verdım sende verırsın emınım gayret ama bırılerının gazına gelıpte yeme
hafta sonları 2 top dondurma ye ne bılım ben cığ köfte cok severım acılı arada 2 tane ondan da yıorm tabı bunlar esım yuzunden oluo ama abartmıorm
bıde sekerı çaydan attım onu solemeyo unuttum
kan sekerınız dusecek gıbı olursa kucuk bı parca sadece cıkolata yıyın

Back
X