• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümetten evlenene 10 bin lira!

Ya onu geç dans uni.okuyor 88 doğumlu kardeşimiz sen de ben de öyle gayret yok vallaha

Ben yapamam. Benim bi kardeşim var lisede. Onun okuluyla yatıp kalkıyorum. O sınava girerken ben evde panik yaşıyorum. hayatımın çoğunu işim alıyo zaten. Çalışmasam okumasam yine yapamam. Bir tane istiyorum çocuk. Onun içinde en doğru zamanı bekliyorum. Çocuğumla sıkıntılı zaman yaşamiyim diye bekliyorum. Düşünüyorum planlar planlar. Galiba biz hayatı kendi kendimize zorlaştırıyoruz.

Hayır bi de o kadar çocukla ne yapacakmış onu anlamadım.

Bana çok ilginc geldi
6 çocuk 9 sene birkaç daire
Bu nasıl bir zenginlik abi :)))
Ha bir de uni. bitirme gayreti
Harbiden bu işte bir terslik değil bu terslikte bir iş var diyesim geldi :p
Evet zenginlikleri fazla. Kendisi eski bir konuda Suriyelilerin olmadigi nezih semtlerde yasayin demisti bize de:KK53:

Hahaha :-) algı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.
Ben ikisiyle manen çöktüm yetisemiyorum. Uyku desen zaten yok. Biz mi fazla irdeliyoruz baskalari cok mu rahat cozemedim?

Ben ikisiyle manen çöktüm yetisemiyorum. Uyku desen zaten yok. Biz mi fazla irdeliyoruz baskalari cok mu rahat cozemedim?

Ay valla anlamadım. doğurup salmak kolay. Çocuğu yetiştirmek zor. Yoksa çocuk her türlü büyür. Para da kazanılır. Babadan kalır dededen kalır. Piyango çıkar. Ne biliyim. Paran var diye 6 çocuk yapılmaz. Parayla büyümüyor çocuk. Sevgi istiyo ilgi istiyo. 6 çocuğa insan gücü yetmez.

Çok saçma olmuş. Hesaba düzenli para yatırmak için iş sahibi olmak gerekir. Evliliğe teşvik edeceklerine işsizlik sorununu çözsünler önce

YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..
6 çocuk mu? Cesaretinize hayran kaldım vallahi. Ben ilkinde pes ettim.

YOK niye öyle olsun ki.. biz 18 19 da evlendik. İlk yıllar eşim bitirdi üniversiteyi sonra da iyi bir yerde memur oldu. Şimdi de ben okuyorum iyi bir üniversitenin 4.sınıfında 6. Çocuğa hamileyken. Evlilik ve çocuk okumaya çalışmaya engel değil ki. ..

Masallah ya Allah bagislasin. Eger yapiyorsaniz demekki maddi ve manevi olarak bakabiliyorsunuz demektir.
Hayirlisiyla kucaginiza alirsinuz insallah..

Bir mi kac mi? Daireleri sayamadiniz sanirim yuvarlak bir rakam dediginize gore :)
Ya eşim tam sayısını çevreye pek söylemiyor. Ben de tanıyan olur diye yazmadım. Malum tanıyan biri okusa çevrede benden başka yok :) her ne kadar arkadaşları genel olarak 3e kadar çıksa da devamını getiren olmadı

Nasıl bir cesaret bu sendeki 6.bebeğe hamilesin..
Deli cesareti diyelim

6 çocuk, bir kaç daire o_O
Biz nerede yanlış yapıyoruz ki:KK64:
Rabbim yarattığının rızkını verir derken kalpten inanmak gerek belki de. 0dan başladık biz. 500tl bursla geciniriz diyerek evlendik. Her çocukta fazlasıyla kazandık elhamdulillah

Hahaha :-) algı meselesi. Hayat görüşü. Çok şükürlük bir durum göremedim ben :) hayır maddi olarak eyvallah. 6 çocuğun duygusal ihtiyaçları nasıl tatmin edilir dersleriyle nasıl ilgilenilir sosyal gelişimlerine nasıl odaklanılır bilemedim.
Şükür rızkı arttırır ondan dedim derslerinde çok başarılılar maşallah hatta büyüğü bilsem e seçildi. Küçüğü daha bi zeki. Aynı zamanda da sorumluluk sahibi akıllı çocuklar. Etraftaki bazı çocukları gördüğümde bundan bi tane olacağına bizimkilerden 10 tane daha iyi derim genelde

6 çocuk mu? Cesaretinize hayran kaldım vallahi. Ben ilkinde pes ettim.
Tek çocuk olmasın ya ben tekim
Masallah ya Allah bagislasin. Eger yapiyorsaniz demekki maddi ve manevi olarak bakabiliyorsunuz demektir.
Hayirlisiyla kucaginiza alirsinuz insallah..
Amin. Biraz yorucu tabi o kadar lay lay lom değil ama oyuncu anneyi takip ettiğimden beri daha bi rahatım sanki.

Ya eşim tam sayısını çevreye pek söylemiyor. Ben de tanıyan olur diye yazmadım. Malum tanıyan biri okusa çevrede benden başka yok :) her ne kadar arkadaşları genel olarak 3e kadar çıksa da devamını getiren olmadı

Deli cesareti diyelim

Rabbim yarattığının rızkını verir derken kalpten inanmak gerek belki de. 0dan başladık biz. 500tl bursla geciniriz diyerek evlendik. Her çocukta fazlasıyla kazandık elhamdulillah

Şükür rızkı arttırır ondan dedim derslerinde çok başarılılar maşallah hatta büyüğü bilsem e seçildi. Küçüğü daha bi zeki. Aynı zamanda da sorumluluk sahibi akıllı çocuklar. Etraftaki bazı çocukları gördüğümde bundan bi tane olacağına bizimkilerden 10 tane daha iyi derim genelde

Tek çocuk olmasın ya ben tekim

Amin. Biraz yorucu tabi o kadar lay lay lom değil ama oyuncu anneyi takip ettiğimden beri daha bi rahatım sanki.
Hay maşallah bende çok çocuk seviyorum kardeş olmak çok güzel birşey ama doğurmak ve bakmayı yemiyor gözüm
Ama şöyle bişey duymuştum tek çocuğa bakmak beş çocuğa bakmaktan zormuş,
iki çocuğa bakmakla beş çocuğa bakmak aynı şeymiş : D heralde doğru yazdım : p

alıntılayamadım.88li benim de 4-5 yolda. ikizler. 4 kız bir oğlum olacak inşallah. Benim hepsi bebek şu an hamile olduğunum için zor. Kız oldukları için rahatım. Hiç huysuz değiller çok şükür.. oglum tek kalsın da istemiyorum bakalım. erkek olacağın bilsem 6 da yaparım.

Hay maşallah bende çok çocuk seviyorum kardeş olmak çok güzel birşey ama doğurmak ve bakmayı yemiyor gözüm

Aynen efide. Benim kızlar 1 yaşındalar gece uykusuzluk hiç olmadı çok şükür. ayırdım ben bunları durmadılar. birlikte uyuyup uyanıyorlar. tek çocukta burda yakınanlara hayret ediyorum.

Formaliteden boşanıp, yıllarca ölen babanın emeklisini alıp, sonra tekrar nikahla çeyiz parası alan bir yakınım var. :confused:
Bu tarz şeylerin önüne geçmekse amaç, yine olmamış bence.

Neeey:KK57:

Ben de kendimi çok çocuklu biliyordum rekor kirmis bu arkadaş

Yani şöyle oluyor : bakmaya ilk dördü saymadan 5.den başlarsak doğru da sonuçta onlar da tek çocuk iki kardeş üç kardeş oldu. Ama şu an için soracak olursan evet tek çocuktan kolay. Çünkü tek çocuk çok ilgi ister ve yaş farkından dolayı istediği ilgiyi vermen için çok yipranirsin. Şu an iki ufak dışındakiler benden özel ilgi beklemiyor. Ama hemen her hafta tiyatroya giderler her gün sohbet ederiz, olayları anlatıp onların fikirlerini alırız ki çoğu zaman çok mantıklı fikirler sunarlar. Aslında bakış açısına bağlı zor diye bakarsan zor kolay dersen üniversite bile bitiriyorsun.

Back