• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümet KPSS'yi kaldırıyor

aynen valla bır bucuk senedır maf olduk basvuru yapıyoruz sureklı... esım ben ısten gelınce anllatı oturdum agladım canım mıllet torpılle ıse basvurdugunun ertesı gunu ısbası yapıyo esımın arkadalarının cogu oyle gırdı ama torpıl oldugunuda soylemıyorlarda bızlerde uzulup kostusturmamızla yıpranmamızla kalıyoruz haksızlık adaletsızlık...

canım benim Allah yardımcınız olsun inan bu torpil işinden nefret ediyorum bende bir zamanlar kpss puanımla izmire mülaka gitmiştim memurluk için ve bana denen laf neden okadar yol kat edip geldiniz torpil dedi hemde orda calısan memurlardedi ve tabiki olmadı ki puanım cok yüksekti giremedim aynı sekilde baska bir sehire daha gittim yerlesemedim torpilim olmayınca.ettiğim masrafla kaldı bende cok üzülmüstüm simdi bu durum cıkmıs duyunca sasırdım ve üzüldüm.ama Allah büyük gülüm gözyasına yazık degilmi:29:

Son düzenleme:
Ama benim dayım yok !! Gitti 10 yılım ! Yazıklar olsun !!! . Ücretli öğretmenliğe bile torpil ayarlanırken memur olmak ,atanıp mesleğimizi yapmak ne haddimize bizim !

üni sınavını da 30 senedir kalkacak diyolar ama halen icaraat yok bu da kesin öyle olur :52::52:

Nufus cok, is yok... Avrupanin en genc nufusu bizde... Hukumet de hala uc cocuk yapin diyor, sanki var olana her turlu imkani sunmus, tek sorun nufusun daha da artmasiymis gibi... Gencine is olanaklari saglamis, herkes isinde gucunde de sanki hala olan islere emekci lazimmis gibi.. Neyin kafasini yasiyor bunlar ben bilmiyorum.

kpss kalkacak, torpil gelecek :S
şu nabi avcı geldi, eğitimin düzeni şaştı. :S

Nabi Avcı ne yapacağını şaşırdı.Az da olsa umudum vardı kendisinden ama hamleleri çok yanlış yapıyor.

Ülkenin en önem verilmesi gereken yapısı Eğitim ama gel gör bir dikiş tutturamadılar.Gelen her bakan kendi düdüğünü öttürmeye çalışıyor.444 le kayıp bir 60 aylık çocuk nesli oldu.Bu cocuklarda silinemeyecek etkiler bıraktı.Geri adım attılar ama neye yarar ? Daha çok şey yazılır ama işte...Herşeyi eleştiriyor oluyoruz...Eğitim,doğa ,çevre yerine hangi konular daha popüler oluyor görüyoruz işte...

Nabi Avcı ne yapacağını şaşırdı.Az da olsa umudum vardı kendisinden ama hamleleri çok yanlış yapıyor.

Ülkenin en önem verilmesi gereken yapısı Eğitim ama gel gör bir dikiş tutturamadılar.Gelen her bakan kendi düdüğünü öttürmeye çalışıyor.444 le kayıp bir 60 aylık çocuk nesli oldu.Bu cocuklarda silinemeyecek etkiler bıraktı.Geri adım attılar ama neye yarar ? Daha çok şey yazılır ama işte...Herşeyi eleştiriyor oluyoruz...Eğitim,doğa ,çevre yerine hangi konular daha popüler oluyor görüyoruz işte...

Nabi Avcı'ya söylenmeyin boşuna, onlar başbakanımız ne derse onu yapmak zorundalar. kpss olsun üniversite sınavları olsun kaldırılma nedenleri dershane ihtiyacını yok etmek, mülakatla işe alma nedeni de sadece kendi fikirlerine sahip kişilerin ayakta kalabilmesi.

yani hükümetten değilseniz memur da olamayacaksınız.

Son düzenleme:
Back