- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Tam ders çalışmaya oturacaktım.
Şu hükümete zerre hakkım geçtiyse haram zıkkım olsun.Yıllardır çalışmaktan çırpınmaktan helak oldum.Lanet olsun sizin sisteminize.
Kızlar,
yanlış anladıysam düzeltirsiniz, sistemi tam bilmediğimden hatalı yazabilirim, şimdi sizin yazdıklarınıza göre şunu anlıyorum, diyelim ki öğretmensin performansına bakılacak, iş güvenliği olmayacak, eğer öğretmeni bir şekilde gözleri tutmazsa sözleşme yenilenmeyip işine son verilebilecek, maaşlar performansa dayalı olacak, memuriyet kalkacağı için iş garantisi de otomatikman kalkacak.
Kızlar,
yanlış anladıysam düzeltirsiniz, sistemi tam bilmediğimden hatalı yazabilirim, şimdi sizin yazdıklarınıza göre şunu anlıyorum, diyelim ki öğretmensin performansına bakılacak, iş güvenliği olmayacak, eğer öğretmeni bir şekilde gözleri tutmazsa sözleşme yenilenmeyip işine son verilebilecek, maaşlar performansa dayalı olacak, memuriyet kalkacağı için iş garantisi de otomatikman kalkacak.
Bir dönem sonra olacak.......bir sonraki aşamada şunu diyecekler........bu öğretmen bize uygun değildi gönderdik veliler ücreti ödeyebilirse bir öğretmen buluruz gibi akıl sınîrlarını zorlayan durumlar yaşanabilirKızlar,
Fazlası var,eksiği yok müdürüm.Doğru anlamışsın.
Aynen budur.Öğretmenlik için yani.Bu ülkede torpil,adam kayırma cirit atıyor.Avrupadaki performans sistemin getirilmesi için bu ülke hazır değil.Hiç değil hemde.Müfettişler bile okula gelirken sınıfa girmeden hangi sendıkadan olduguna bakıp oyle giriyordu sınıfa.Türkiye buna hiç hazır değil.
Bir dönem sonra olacak.......bir sonraki aşamada şunu diyecekler........bu öğretmen bize uygun değildi gönderdik veliler ücreti ödeyebilirse bir öğretmen buluruz gibi akıl sınîrlarını zorlayan durumlar yaşanabilir
işler hep torpılle donuyo torpıl hakkımı helal etmıyorum bu nasıl sıstem daha bugun esımı arkadası arayıp su beledıyede alım varmıs tanıdıgım bı kac kısı alınmıs ıse sende gıt basvur hemen demıs adam bu sıkıntıda atlamıs hemen takısye gıtmıs beledıyeye ıs ıcın ınsan kaynaklarıına sormus alım varmı yokmu cevap ne var demıs ne yok bılmıyorum ama degerlendırılır demıs esımı yazı ıslerınemı ne gondrmıs dılekcenı oraraya ver demıs sınırden hatırlamıyorum kadın yası bıraz buyuk esım sormus alım varmı basvurmaya bayan demıs buyuk ıhtımal red cevabı gelıcek esım demıs neden ben daha yenı alım oldugunu ogrendım kadının cvbı tanıdgın varmı yukarlarda buyuk bırılerı veya bedeıyede veya ılce teskılatında tanıdıgın varmı esım demıs kımsem yok tanıdık demıs ozaman red cv gelıcek bosuna kendını yorma... bu nasıl adelet bu nasıl haksızlık hakkımı helal etmıyorum allah sorsun hesabını dırek beledıyelere ve devet memurluguna gecıs hakkı oldugu halde yasa oldugu halde torpıl ıstenıyo bunasıl adelet
Doğru anlamışım demek.
Performans neye göre değerlendirilecek ki? Sizlerin performansı yüksek mi düşük mü kim neye göre karar verecek?
Bir sürü soru oluştu kafamda, Allah yardımcınız olsun.
Chelzy,
Performans sistemi Avrupa'da nasıl?
Merak edip soruyorum çünkü gerçekten sizler adına, sizler için endişe ediyorum, sizleri ve kpss'ye hazırlanıp emek harcayan pekçok gencimizi de etkileyecek bir sistem gibi algıladım.
aynen valla bır bucuk senedır maf olduk basvuru yapıyoruz sureklı... esım ben ısten gelınce anllatı oturdum agladım canım mıllet torpılle ıse basvurdugunun ertesı gunu ısbası yapıyo esımın arkadalarının cogu oyle gırdı ama torpıl oldugunuda soylemıyorlarda bızlerde uzulup kostusturmamızla yıpranmamızla kalıyoruz haksızlık adaletsızlık...Benim de bir tanıdığım var, belediyeye torpille girdi sınavsız puansız. Sonra da kadroya geçti şu son yasayla. İki yıllık mezunu, çok da iyi maaş alıyor. Ne kadar şanslıyım ya hiç uğraşmadan girdim diye geziyor bir de biz de iş bulalım diye sağlığımızdan olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?