Bende ne zamandır üstünden yapıyordum ama çok kirlendi yapmam şazım artık dünKolay gelsin canım temizlik yaptığım yok üstünden yapıyorum bütün işleri bu ara yetişemiyorum artık.Eşim izinli bu haftada o yapıyor yemekleri çocukların beslenmesini hazılıyor şükür.
Valla ya yaş geçiyor artık önceden bir günde bütün işleri bitirirdim ama şimdiKolay gelsin bacıcım
Bende temizlik yapıyor um ama sürüne sürüne.
Bi cam siliyom yarim saat mola
Günlük derleme toplama temizlik çerezde bu bahar ve kış temizlikleri beni strese sokuyor
Bizim bi şifre var bütün aile onu kullanıyoruzSelam kızlarŞifremi unutmuşum ancak gelebildim herkes iyimi
sen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak4 çocuğa yetmeye çalışıyorum kızlar çok şükür herşey yolunda oğlum 7.ayında çok şükür bolca kilo aldım cuma günü spora başlıyorum haftanın 4 günü gidem Bi zayıflama topiğine de kaydımı yaptırayım
Toplaşalım yine yazalım topiğe motive oluruz canım sen nasılsın çocuklar nasılsen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak
Bende kilo aldım. Sürekli biseler yiyorum.sen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak
Zormu canim 4 çocuk?Toplaşalım yine yazalım topiğe motive oluruz canım sen nasılsın çocuklar nasıl
Kuzum bizde özledik paşam ne kadar büyümüş maşalllahhhhYettim gari biraz geç oldu amma idare edin canlar nasılsınız herkes iyidir inşallahKmsl Hnd kankaaaa özledim sizi
Yok ya sen mi acıkıyorsunBende kilo aldım. Sürekli biseler yiyorum.
Acıkıyorum ya.
Niyede kizKuzum bizde özledik paşam ne kadar büyümüş maşalllahhhh
Yok ya sen mi acıkıyorsun
Çok çok çok çokkk çokkk çokkkk öptümmmmm seniiiiiiİyi pazarlar canlarım . Uzuunnn zaman sonra geldim , zor şeyler yaşadık , sağlıkla sınandık.
Herkesi çok özledim herkes iyi değil mi bundan sonra burası benden sorulur. Hergun yoklama alacağım
Tamam herkes belirlesin hedefi oluşturalımhadi hızlı hır giriş yapıyoruz yaz başkan birikim hedeflerini . Hiç birikim konuşulmamış
Yüklü bir miktar borcum var onu bitirmek ve her ay bir gram almak .Tamam herkes belirlesin hedefi oluşturalım
Hayırlsıı ve kolayından bitirmek nasip olsun canımYüklü bir miktar borcum var onu bitirmek ve her ay bir gram almak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?