- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Tabiki canım benim maksat sohbet muhabbetBenim birikim hedefim yok ayı eksiye girmeden tamamlamak olsa olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canım benim maksat sohbet muhabbetBenim birikim hedefim yok ayı eksiye girmeden tamamlamak olsa olur mu
Philips tam otomatik tavsiyemSelam şekerler dünya Türk kahvesi gününüz kutlu olsun
Makinem bozulmuştu iyi oldu bugün indirimler var alacağım bir tane . Arçelik telve alacağım yine .
Başka önerisi olan var mı ?
Çok beğendim ama sadece begenebilirimPhilips tam otomatik tavsiyem
Bende indirimden almıştımÇok beğendim ama sadece begenebilirim
Fotosunu atsana bize kedinin büyüdü mü bayaSelamssssss günaydınnnnn
Uykum vardı ama kız uyanınca uyanmak zorunda kalıyorum
Yatakları düzledim,,,makinaya çamaşır attım,,,buzdolabını sildim iç dış üşenmezsem pazara gidecem
Kedoşumun mamasını fazla aldım 3 4 ay sipariş vermem
Kendime kupa aldım 5 tane
Birde polar sabahlık aldım
Fakir in var bende memnunum türk kahvesi içinSelam şekerler dünya Türk kahvesi gününüz kutlu olsun
Makinem bozulmuştu iyi oldu bugün indirimler var alacağım bir tane . Arçelik telve alacağım yine .
Başka önerisi olan var mı ?
Hemen atıyorumFotosunu atsana bize kedinin büyüdü mü baya
Yine Arçelik telve aldımFakir in var bende memnunum türk kahvesi için
Hemen atıyorum
Hayırlı olsun canımYine Arçelik telve aldım
Yağmuru bekliyorum sel uyarısı vardı , bu saat oldu hala tik yok
Herkese iyi geceler
Saol cnm benim . Aldık ama eskisinde sıkıntı yokmuş bugün çalıştı diğerini de açtım evde iki tane aynı makine olduHayırlı olsun canım
Burda da öğlen başladı yağmur akşama kadar devam. Etti
Ohhh afiyet olsun mangal foreverSelamssss
Annemle bbabam geldi bugün öğlene kısır yedik akşama mangal yaptık
Çay kahve çerez derken şimdi gittiler
Aaaaaa geri kaldır yeni aldığını diğer bozulur yakın zamandaSaol cnm benim . Aldık ama eskisinde sıkıntı yokmuş bugün çalıştı diğerini de açtım evde iki tane aynı makine oldu
Ohhh afiyet olsun mangal forever
Günaydın kuzum❤Günaydın kızlar