Bende pek sevmiyorum orayı ya.Kaç yıl görev süreniz oradaselam kızlar nasılsınız 2 hafta izinliyim çocukları okula getir götür ev işi yemek derken akşam oluyor.Yarın kitap almaya gideyim diyorum kaynak kitap istiyor öğretmenler inşallah yavrularıma faydalı olur.Sevemedim burayı alışamadımda nasıl olacak bilmiyorum.
Çocuklarla vakit geçirmen iyi olmuş canımselam kızlar nasılsınız 2 hafta izinliyim çocukları okula getir götür ev işi yemek derken akşam oluyor.Yarın kitap almaya gideyim diyorum kaynak kitap istiyor öğretmenler inşallah yavrularıma faydalı olur.Sevemedim burayı alışamadımda nasıl olacak bilmiyorum.
Bende pikeleri yıkadım astım koltuk örtüleri yıkamada onları kurutmaya atcm süpürge yapıcam silicem WC ovucam anam ne işim var beBüyük kız dershaneye gitti
Küçüğümde uyuyor hala
Bende kk keyfindeyim
Aslında haftaiçi ufak ufak yapsan haftasonu rahat olursunBende pikeleri yıkadım astım koltuk örtüleri yıkamada onları kurutmaya atcm süpürge yapıcam silicem WC ovucam anam ne işim var beKölelik modu
Haftaiçi 2 gün yüzme var yemek yapıyorum zaman olmuyor çamaşır yıkıyorum ancak.Rıbot süpürge geziyor evde ama Haftasonu örtüleri falan silkele dip köşe süpür oluyor illeAslında haftaiçi ufak ufak yapsan haftasonu rahat olursun
Bende şimdi patlıcan ve kabak dolması yaptım 9 taneyanına cacık yapacam
Büyük kıza da çıtır tavuk var
Doğru canım çalışan olunca ev iş yemek çocuk hepsi sana bakıyor kolay gelsinHaftaiçi 2 gün yüzme var yemek yapıyorum zaman olmuyor çamaşır yıkıyorum ancak.Rıbot süpürge geziyor evde ama Haftasonu örtüleri falan silkele dip köşe süpür oluyor ille
en az 4 yıl en fazla 6 yıl olabilirmiş canımBende pek sevmiyorum orayı ya.Kaç yıl görev süreniz orada
Çok geçmiş olsun.Selam mutlu haftalar
Bugün büyük kızı göz doktoruna götüreceğim gözüm ağrıyor diyor
Yarın da kalp için kontrol amaçlı gideceğiz
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.
Umarım önemli bir sorun yoktur.
Allah şifalar versin.
Geldi kızzzz ben çok memnunum
Aromasını düşük seçseydin bol sütlü yapsaydınGeldi kızzzz ben çok memnunum
Geçen gün annemler geldi yaptım beğenmedilersiz yaşlılar ne anlarsınız dedim
Bol sütlü yaptım aslında ama o köpük sürünü sevmediler ama ben bayıldımAromasını düşük seçseydin bol sütlü yapsaydınSert geldi Belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?