• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyiyim şükür canım. Kedi sahiplendik kizginliga girdi onla uğraşıyorum bugünlerde 🥺 sizin kedi nasıl sizle değil mi büyümüştür baya ❤️
Kızgınlık geçince kosıtlastır hemen.Bizimki 2 yasını geçti büyüdü ama boynunun altında tüy dökülmüş sanırım mantar🥺batikon sürdüm bakalım gözlemliyoruz inş geçer gider hemen.Bugün balık yağlı alacağım ona bağışıklığı güçlensin.Foto atsana özelden kediciğini.

Kızlar selammmm
Nasılsınız beni sorarsanız ne yerde ne gökteyim 4 bebemle 🙏🙏🙏varlıklarına bin şükür biz iyiyiz kızlar okullar açıldı 3 ü okullu biz tosbiğimle yatağa yapışık bir hayat sürüyoruz🥰🥰🥰🥰emmeyi seviyor 🧿🧿🧿🧿5 ayımız bitti
Sizler nasılsınız görüşmeyeli

Günaydın güzel hanımlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli.Haftaya okullar ara tatile girecek eşim izin aldı.Çocuklarla vakit geçirir bende işe gidip gelirim

Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Bugün yatılı misafirim gidiyo temizliğe başlıycam bende pazar günü tekrar misafirler geliyo hemde en az 2 hafta kalırlar 😄
allah kolaylık versin gelen misafirleri seviyorsan güzel geçer günlerin sevmiyorsan zor geçer.Benimde abimle yiğenim geldi birsürü şey almışlar gelirken hem yiyecek hem çocuklara bize kıyafet

allah kolaylık versin gelen misafirleri seviyorsan güzel geçer günlerin sevmiyorsan zor geçer.Benimde abimle yiğenim geldi birsürü şey almışlar gelirken hem yiyecek hem çocuklara bize kıyafet
Seviyorum tabi canım sevmek ayrı tabi ki ama şöyle 3 5 günlük değil bi kaç hafta kalacaklar o yüzden düzenimiz kalmiyo bide ben sakinliği seviyorum tek başıma kalmam lazım gün içinde 😂

Seviyorum tabi canım sevmek ayrı tabi ki ama şöyle 3 5 günlük değil bi kaç hafta kalacaklar o yüzden düzenimiz kalmiyo bide ben sakinliği seviyorum tek başıma kalmam lazım gün içinde 😂
tayinci olunca yalnızlığa çekirdek aileyle vakit geçirmeye alışıyor insan bir haftadan fazla gelen olunca bende ne pişircem nereyi gezdircem diye düşünmekten yoruluyorum.Su gibi çabuk geçsin inşallah

Seviyorum tabi canım sevmek ayrı tabi ki ama şöyle 3 5 günlük değil bi kaç hafta kalacaklaro yüzden düzenimiz kalmiyo bide ben sakinliği seviyorum tek başıma kalmam lazım gün içinde 😂
tayinci olunca yalnızlığa çekirdek aileyle vakit geçirmeye alışıyor insan bir haftadan fazla gelen olunca bende ne pişircem nereyi gezdircem diye düşünmekten yoruluyorum.Su gibi çabuk geçsin inşallah
İnşallah canım 🥰

Back