Nasılsın canım neler yapıyorsunGünaydın
İyiyim şükür canım. Kedi sahiplendik kizginliga girdi onla uğraşıyorum bugünlerdeNasılsın canım neler yapıyorsun
Kızgınlık geçince kosıtlastır hemen.Bizimki 2 yasını geçti büyüdü ama boynunun altında tüy dökülmüş sanırım mantarİyiyim şükür canım. Kedi sahiplendik kizginliga girdi onla uğraşıyorum bugünlerdesizin kedi nasıl sizle değil mi büyümüştür baya
Canım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Bugün yatılı misafirim gidiyo temizliğe başlıycam bende pazar günü tekrar misafirler geliyo hemde en az 2 hafta kalırlar
Kuzum buralardayım ama nedense yazasım gelmiyordu
Yazasin gelebilir mi artıkKuzum buralardayım ama nedense yazasım gelmiyordu
allah kolaylık versin gelen misafirleri seviyorsan güzel geçer günlerin sevmiyorsan zor geçer.Benimde abimle yiğenim geldi birsürü şey almışlar gelirken hem yiyecek hem çocuklara bize kıyafetCanım iyiyim çok şükür sen nasılsın. Bugün yatılı misafirim gidiyo temizliğe başlıycam bende pazar günü tekrar misafirler geliyo hemde en az 2 hafta kalırlar
sayfa çok sessizleşti.Birikim hedefi koyalım bari altın zor artıkta en azından gram alırızKuzum buralardayım ama nedense yazasım gelmiyordu
Seviyorum tabi canım sevmek ayrı tabi ki ama şöyle 3 5 günlük değil bi kaç hafta kalacaklar o yüzden düzenimiz kalmiyo bide ben sakinliği seviyorum tek başıma kalmam lazım gün içindeallah kolaylık versin gelen misafirleri seviyorsan güzel geçer günlerin sevmiyorsan zor geçer.Benimde abimle yiğenim geldi birsürü şey almışlar gelirken hem yiyecek hem çocuklara bize kıyafet
tayinci olunca yalnızlığa çekirdek aileyle vakit geçirmeye alışıyor insan bir haftadan fazla gelen olunca bende ne pişircem nereyi gezdircem diye düşünmekten yoruluyorum.Su gibi çabuk geçsin inşallahSeviyorum tabi canım sevmek ayrı tabi ki ama şöyle 3 5 günlük değil bi kaç hafta kalacaklar o yüzden düzenimiz kalmiyo bide ben sakinliği seviyorum tek başıma kalmam lazım gün içinde
Seviyorum tabi canım sevmek ayrı tabi ki ama şöyle 3 5 günlük değil bi kaç hafta kalacaklaro yüzden düzenimiz kalmiyo bide ben sakinliği seviyorum tek başıma kalmam lazım gün içindeallah kolaylık versin gelen misafirleri seviyorsan güzel geçer günlerin sevmiyorsan zor geçer.Benimde abimle yiğenim geldi birsürü şey almışlar gelirken hem yiyecek hem çocuklara bize kıyafet
İnşallah canımtayinci olunca yalnızlığa çekirdek aileyle vakit geçirmeye alışıyor insan bir haftadan fazla gelen olunca bende ne pişircem nereyi gezdircem diye düşünmekten yoruluyorum.Su gibi çabuk geçsin inşallah
Kolay gelsin canım temizlik yaptığım yok üstünden yapıyorum bütün işleri bu ara yetişemiyorum artık.Eşim izinli bu haftada o yapıyor yemekleri çocukların beslenmesini hazılıyor şükür.Selamsssaasss kızlar hadi toplaşın bakalım
okyonus
Penguen
Scss94
O1deren87
Zeynolin44
Temizliğe başlıyorum bugün
Kolay gelsin bacıcımSelamsssaasss kızlar hadi toplaşın bakalım
okyonus
Penguen
Scss94
O1deren87
Zeynolin44
Temizliğe başlıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?