- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Küçük olan çok şükür Ekim'de tam 3.5 yaşında olucak inşallahKüçük olan bile büyümüşBizimde öyle valla ödemelere bile yetişemez olduk hal fena
Hayırlısıyla inşaşlah güzel bir yere yerleşir canımBende özledim sizleriböyle uzun uzun yazasim var ama gördüğün gibi telefonu yine elime ancak gece vakti alıyorum oda sızıp kalmazsam tabi
LGS annesi olmak cidden çok stresli bir donemmis kendim sters olduğum yetmiyor gibi oğlumda dahil herkese bunu yaşatiyorum malesef.Bu sene tek gündemimiz bu
Küçümde evde artık çok sikilmaya başladı arkadaş ariyor yazın iyiydi parklar sokaklar bahçeler sahiller takiliyorduk ama malum burada kışlari uzun ve sert geçiyor evde 7/24 buhran gecirmesin yanlız kalmasin diye hafta 3 gün verdik kreşe.
Evimize gecemedik daha 1senesi var gibi yavaş ilerliyor malum ekonomi sebebiyle.Gececekmiyiz oda meçhul bı devretme düşüncemiz de var farklı planlardan sebep.
İkiside aynı çeşit yapıyor yapıyor al birini geç benceokyonus kızzz koş koş verdim gazı kendime alacağım kahve makinası ama 2 si arasında kararsız kaldım sen araştırdın mı hangisi daha iyi sence ya
Tmmdırİkiside aynı çeşit yapıyor yapıyor al birini geç bence
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan ben çok memnunumGünaydın canlar
Büyüğüm okula gitti küçüğüm yatıyor bende kk keyfi
Kahve makinamı aldım
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan ben çok memnunum
Yaptın mı kızzzz afiyet olsunnnnnBugün hic bise yapasim yok.esim kiymali el acmasi borek istiyordu
Kıymayi cikardim bir kere
Mumbar canavariİyi akşamlar
Sabahtwn robot süpğrdü bende sildim banyo yıkadım balkon yıkadım bulaşık makinasını yerleştirdüm
Çamaşır katladım işim bitti
Yemeğim vardı yanına pilav ekledim ama malüm cadı kızım mumbar istedi avlası okuldan gelirken yaptırdı yediler
Yemekler de yarına kaldı
Beraber markete gittik liste yapıp gittim en azından unutmuyorum yoksa unutuyorum
Keyif kahvelerin bol olsun canım. güzel günlerde kullan ikisini deKızlar kahve makinam geldi
Katı meyve sıkacağıda almıştım o da geldi
Ama bilin bakalım ne yokk tabiki kahvem kargoda daha
Ohhhhh afiyet olsunYaptim yedik bile
Dimi ya yoksa bende unutuyorumMumbar canavari
Bende liste yapmazsam en lazım olanlari almiyorum
Çok teşekkür ederim canım benimKeyif kahvelerin bol olsun canım. güzel günlerde kullan ikisini de
Bende en son notlara yazdım küçük alısveristeOhhhhh afiyet olsun
Dimi ya yoksa bende unutuyorum
Artık evde ne biterse hemen telefondan notlara yazıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?