🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Küçük olan bile büyümüş Bizimde öyle valla ödemelere bile yetişemez olduk hal fena
Küçük olan çok şükür Ekim'de tam 3.5 yaşında olucak inşallah Senin oglus nasıl kaç yaşına girdi.Odemeleri hiç deme ya biz birde LGS sebebiyle özel derslerimiz falan da eklendi.Bakicida var kreşte var sırf bu ucune calisiyoruz birde 6500 araba kredimiz 4000 de kiramiz var

Hayırlısıyla inşaşlah güzel bir yere yerleşir canım

Evet bizde çok stresiz yaaa

Çocuklar evde olmaktan sıkılıyorlar ama haklılar yapacak bişey yok ki

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ünşallah kendi evinize geçebilirsiniz

Günaydın
Büyük kızım dershaneye gitti
Küçüğüm yatıyor bende kk da takılıyom

Dün annemlere gittik deren in adağı vardı onu yqptılar diğer ablamlarda geldiler sabah hbet mıhabeet derken geç geldik eve

okyonus kızzz koş koş verdim gazı kendime alacağım kahve makinası ama 2 si arasında kararsız kaldım sen araştırdın mı hangisi daha iyi sence ya

Eklentiler

• IMG_2658.png
    244 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_2657.png
    181,2 KB · Görüntüleme: 92
İyi akşamlar

Sabahtwn robot süpğrdü bende sildim banyo yıkadım balkon yıkadım bulaşık makinasını yerleştirdüm
Çamaşır katladım işim bitti

Yemeğim vardı yanına pilav ekledim ama malüm cadı kızım mumbar istedi avlası okuldan gelirken yaptırdı yediler
Yemekler de yarına kaldı

Beraber markete gittik liste yapıp gittim en azından unutmuyorum yoksa unutuyorum

Mumbar canavari
Bende liste yapmazsam en lazım olanlari almiyorum

selam kızlar nasılsınız 2 hafta izinliyim çocukları okula getir götür ev işi yemek derken akşam oluyor.Yarın kitap almaya gideyim diyorum kaynak kitap istiyor öğretmenler inşallah yavrularıma faydalı olur.Sevemedim burayı alışamadımda nasıl olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…