• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kolay gelsin canım temizlik yaptığım yok üstünden yapıyorum bütün işleri bu ara yetişemiyorum artık.Eşim izinli bu haftada o yapıyor yemekleri çocukların beslenmesini hazılıyor şükür.
Bende ne zamandır üstünden yapıyordum ama çok kirlendi yapmam şazım artık dün
Yazlık kışlık dolap içlerini ve dışlarını hallettim👍👍👍

Bugün cam ve kapıları sildim👍👍👍
Kolay gelsin bacıcım🤩
Bende temizlik yapıyor um ama sürüne sürüne.
Bi cam siliyom yarim saat mola🤣🤣
Günlük derleme toplama temizlik çerezde bu bahar ve kış temizlikleri beni strese sokuyor
Valla ya yaş geçiyor artık önceden bir günde bütün işleri bitirirdim ama şimdi 😜😜😜😜

selam kızlar benim büyük kız gözlüğün çerçevesini kırmıştı önceki çerçeveninde kenarı kırıktı onu yapıştırdık idare ediyordu dün daha kötü olmuş düşmüş sanırım.Yenisini yaptıralım dedim ankaradaki gözlük aldığımız yerin sahibiyle görüştüm fiyat çıkarıp söyleyecek bakalım

4 çocuğa yetmeye çalışıyorum kızlar çok şükür herşey yolunda oğlum 7.ayında çok şükür bolca kilo aldım cuma günü spora başlıyorum haftanın 4 günü gidem Bi zayıflama topiğine de kaydımı yaptırayım😁😁😁

4 çocuğa yetmeye çalışıyorum kızlar çok şükür herşey yolunda oğlum 7.ayında çok şükür bolca kilo aldım cuma günü spora başlıyorum haftanın 4 günü gidem Bi zayıflama topiğine de kaydımı yaptırayım😁😁😁
sen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak

sen çocuk dpgurdunda aldın ben stresten sürekli yiyorum.Hiçbir kıyafetim olmuyor ama canımda sürekli birşeyler istiyor cumartesi misafirim var ondan sonra bende başlasam iyi olacak
Toplaşalım yine yazalım topiğe motive oluruz canım sen nasılsın çocuklar nasıl

İyi pazarlar canlarım . Uzuunnn zaman sonra geldim , zor şeyler yaşadık , sağlıkla sınandık.
Herkesi çok özledim herkes iyi değil mi bundan sonra burası benden sorulur. Hergun yoklama alacağım ❤️❤️❤️
Çok çok çok çokkk çokkk çokkkk öptümmmmm seniiiiii:KK60::KK60::KK60::KK60:

Back