🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Peki ya penguen sana zeynolin yazmam
Kusura bakma canm mesajımı sana yazdım ama ismi yanlış kullanmisim

Bende arada dolar alacağım yatırımı altln ve dolara böleyim diyorum.Bereketli olsun birikimlerimiz.
Eşim dolarla ilgili değişik şeyler söyledi sanırım bu para birimi bir süre sonra kullanılmayacakmis gibi şeyler okumuş bı yerlerde yani daha doğrusu okudukları dan onu anlamış.

Selam kizlar gecelerin yargici geldi
Keyifler nasilll
Bugun
1 kg a yakin dana kusbasi
2 kutu sut
1 lt gazoz
Bikac paket 2 si 1 arada kahve
Ac bitir sucuk
Jalapone tursu
1 2 ivir zivir kizim icin toplamda 100 tl gbi bisey tuttu saniyorumki.

Evi dun aksam silip supurup toz almistim
Bugun de banyo fayanslarini silip, klozet lavabo ayna temizledim. 1 makine camasir yikayip kuruttum kaldirdim. Mutfagim da toplu yarina guzel baslayalim insallah herbirimiz icin cok guzel bir haftasnu olsun huzur saglik ve mutlulukla...

Peki ya penguen sana zeynolin yazmam
Kusura bakma canm mesajımı sana yazdım ama ismi yanlış kullanmisim
Evet canım bende aynıyım sırtım geçmiyor zaten nasıl bir agrıysa kemiklerimi kırsa biri rahatlıcakmışım gibi koku tam gelmedi tat var çok şükür halsizlik olmasa yine idare edilir elin kolun tutmuyor gibi oluyor Allah birdaha yaşatmasın

Amin canm amin evet malesef ağrı tamda bahsettiğin gibikoku benim hala yok.Cok çok yoğun kokuyu aliyorum sadece.ocakta tencere yanıyor 2 metre uzağındayim ve duymuyorum kokuyu

Kmsl Hnd canım bu ay için bana 6 gram yazar mısın
Tamam canim ekliyorum listeye bereketli olsun❤❤❤
Tesekkur ederim canim ayyyy var ya topik beni cok motive ediyor yoksa hicbirsey alamazdim birde param yok diye gecinirdim

Ayyy hadi sende ay bitmeden al bakalim simdiden hayirli ve bereketli olsun canim❤❤❤
Bereketli olsun canim alsiklarin afiyetle yiyin

Guzel bir haftasonu dilegiyle❤❤❤❤

Bugün pizza günü Güzel bir kahvaltı hazırlayalım sonra kahvemizi içeriz yayılırım BugünYarında temizlik yaparız 2 günün yemeğini yaparım.2 gün 0 harcama olur inş
Ben pizza partisine katilmayacagm bugun
Et sote pilav salata yapacagm menu belli kafam rahat
Camasir yikanacak kurutur katlarim . Birde canim ister enerjim olursa mutfak dolaplsrimi yuzunden silecegim

Ben markete cikmam 2 gun harcamam ama esimi gonderirim muhtemelen o harcar . Eksik bitti dedgm an baska eksik ckiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…