- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Küçucuk minicik nokta kadar bı göletimiz var inşallah biraz daha biriktirebilirizDamlaya damlaya göl olur.Benim eşimde alıştı altın almaya
Peki ya penguen sana zeynolin yazmamZeynolin bugün bende fenayim kollarim bacaklarım sızlıyor kafam zonkluyor halsizim sofrayı bile toplayamadim.Dinlenince geçti şimdi daha iyiyim.Bu hastalık böyle galiba eski sağlık dinçlik yerine gelmiyor bir türlü 3 gün iyiysem 4.gun böyleyim.
Bugün TV de haberlerde 112 çalışanı covit geçirmiş hala sırt ve eklem agrilarim devam ediyor piskolojim iyice bozuldu diyor
Eşim dolarla ilgili değişik şeyler söyledi sanırım bu para birimi bir süre sonra kullanılmayacakmis gibi şeyler okumuş bı yerlerde yani daha doğrusu okudukları dan onu anlamış.Bende arada dolar alacağım yatırımı altln ve dolara böleyim diyorum.Bereketli olsun birikimlerimiz.
Sağol canım tazminatı dediğin gibi bu ay kesmemişler gün parada geldi birazda maaştan artınca iyi olduBereketli olsun canım
Evet canım bende aynıyım sırtım geçmiyor zaten nasıl bir agrıysa kemiklerimi kırsa biri rahatlıcakmışım gibi koku tam gelmedi tat var çok şükür halsizlik olmasa yine idare edilir elin kolun tutmuyor gibi oluyor Allah birdaha yaşatmasınPeki ya penguen sana zeynolin yazmam
Kusura bakma canmmesajımı sana yazdım ama ismi yanlış kullanmisim
Aynı durumdayız geçen dolar alayım mı dedim boşver gram al diyorDamlaya damlaya göl olur.Benim eşimde alıştı altın almaya
Amin canm aminEvet canım bende aynıyım sırtım geçmiyor zaten nasıl bir agrıysa kemiklerimi kırsa biri rahatlıcakmışım gibi koku tam gelmedi tat var çok şükür halsizlik olmasa yine idare edilir elin kolun tutmuyor gibi oluyor Allah birdaha yaşatmasın
Tamam canim ekliyorum listeye bereketli olsunKmsl Hnd canım bu ay için bana 6 gram yazar mısın
Tesekkur ederim canim ayyyy var ya topik beni cok motive ediyor yoksa hicbirsey alamazdim birde param yok diye gecinirdimAllah bereket versin canm.gayet güzel bir birikim yaptin bence bu ay
Bende altın alicam ama 2 haftadır hiç disariya çıkmadım birde çocukların paralarına bakmam lazım kimin nekedari var diye.tabi kendi paramdan da haberim yok eşim verdikçe sağa sola koyuyorum o an hepsi dağınık yerlerde.
Birde baget yüzük istiyordum eşimde istersen paralarını toparla eksiği tamamliyim yüzük al dedi.Karar veremedim ne yapsam diye.
Bu arada eşimde fena altıncı oldu eskiden olsa gezmeye Tozmaya harcamaya yonelirdi şimdi hemen altın hesabı yapıyor
Çok bişey alamıyoruz ama hiç alamamaktan iyidir enazindan diyoruz.Bunada şükür
Bereketli olsun canim alsiklarin afiyetle yiyinSelam kizlar gecelerin yargici geldi
Keyifler nasilll
Bugun
1 kg a yakin dana kusbasi
2 kutu sut
1 lt gazoz
Bikac paket 2 si 1 arada kahve
Ac bitir sucuk
Jalapone tursu
1 2 ivir zivir kizim icin toplamda 100 tl gbi bisey tuttu saniyorumki.
Evi dun aksam silip supurup toz almistim
Bugun de banyo fayanslarini silip, klozet lavabo ayna temizledim. 1 makine camasir yikayip kuruttum kaldirdim. Mutfagim da toplu yarina guzel baslayalim insallah herbirimiz icin cok guzel bir haftasnu olsun huzur saglik ve mutlulukla...
Günaydın canımGünaydın, mutlu hafta sonları hepinize ..
Gunaydin kizlar mutlu haftasonlari
Merhaba kızlar güzel bir haftasonu olması dileğiyle
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
GünaydınnnnnmGunaydinnn mutlu haftasonlari
Ben pizza partisine katilmayacagm bugunBugün pizza günüGüzel bir kahvaltı hazırlayalım sonra kahvemizi içeriz yayılırım Bugün Yarında temizlik yaparız 2 günün yemeğini yaparım.2 gün 0 harcama olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?