Bereketli olsun canımEvet sarı kızımın da fotosunu atayım
Bu ay toplamda 2 çeyrek 2 gram aldım
Daha da param yok
Bir tane ye yarinda pizza ye baska kacamak yok amaBende yarın pizza yiyeceğim.Eşim İzmir bombası alıp gelmiş ya
Bereketli olsun canim ekliyorum listeyeDolar 7.64’ü gördü. Daha da düşecek diyorlar ama ben dayanamadım 100 Euro aldım bugünGeriye azıcık param kaldı o da kenarda kalsın tutuyorum şimdilik
Afiyet olsun zeynom hakettin ohhh kilo da gitmisssKizlar sabah normal yedim
Aksam
2 buyuk dilim pizza (ketcap mayonez eşliğinde)
2 br cay ictim
Baska kacamak yok bu hafta
Form cayi demledim
Ayyy canim benim 3 saat kostur kostur var yaa simdi ayaklarim agriyorEn son ne zaman 3 saat gezdim hatırlamıyorum
İyi yapmisssin benimkilerde büyüsün hemen
Aynen hak ettim ama cok şımarmadan yola devam daha gidecek 8 kilo varBereketli olsun canim ekliyorum listeye
Afiyet olsun zeynom hakettin ohhh kilo da gitmisss
1 kere ısırdım yeterBir tane ye yarinda pizza ye baska kacamak yok ama
Bereketli olsun canim
Tamam canım rica ederim
Bereketli olsun canımKmsl Hnd canım bu ay için bana 6 gram yazar mısın
Allah bereket versin canm.gayet güzel bir birikim yaptin bence bu ayEvet sarı kızımın da fotosunu atayım
Bu ay toplamda 2 çeyrek 2 gram aldım
Daha da param yok
Damlaya damlaya göl olur.Benim eşimde alıştı altın almayaAllah bereket versin canm.gayet güzel bir birikim yaptin bence bu ay
Bende altın alicam ama 2 haftadır hiç disariya çıkmadım birde çocukların paralarına bakmam lazım kimin nekedari var diye.tabi kendi paramdan da haberim yok eşim verdikçe sağa sola koyuyorum o an hepsi dağınık yerlerde.
Birde baget yüzük istiyordum eşimde istersen paralarını toparla eksiği tamamliyim yüzük al dedi.Karar veremedim ne yapsam diye.
Bu arada eşimde fena altıncı oldu eskiden olsa gezmeye Tozmaya harcamaya yonelirdi şimdi hemen altın hesabı yapıyor
Çok bişey alamıyoruz ama hiç alamamaktan iyidir enazindan diyoruz.Bunada şükür
Zeynolin bugün bende fenayim kollarim bacaklarım sızlıyor kafam zonkluyor halsizim sofrayı bile toplayamadim.Dinlenince geçti şimdi daha iyiyim.Bu hastalık böyle galiba eski sağlık dinçlik yerine gelmiyor bir türlü 3 gün iyiysem 4.gun böyleyim.Eşim nöbetçi o yokken daha mı çok yoruluyorum anlamıyorum ayaklarım zonkluyor sabh 9 da uyandım sonra hiç oturmadım mutfaklar uğraş çocukları banyo yaptır kendin gir odalarını topla zaten orda sinir krizi geçiriyorum çok dağınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?